deesnider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω εδώ και αρκετούς μήνες, εγκατεστημένο το πρόσθετο Stop Autoplay For Youtube. Είναι κάποιες μέρες τώρα που, ενώ είναι ενεργοποιημένο, έχει πάψει να λειτουργεί. Κάθε φορά που κλικάρω ένα video στο youtube δηλαδή, αρχίζει απ' ευθείας να παίζει, ενώ πριν, με το εν λόγω πρόσθετο σε λειτουργία, έπρεπε να πατήσω εγώ play για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Δε θυμάμαι αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από την τελευταία αναβάθμιση τού browser. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο;
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 βαλε το Youtube Options addon, ειναι πολυ καλυτερο.
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 βαλε το Youtube Options addon, ειναι πολυ καλυτερο. Thanks! Θα το τσεκάρω, δεν το ήξερα...
deesnider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 βαλε το Youtube Options addon, ειναι πολυ καλυτερο. Λοιπόν, το έβαλα το Youtube Options που μού πρότεινες, αλλά συμβαίνει κάτι λίγο περίεργο, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το τι φταίει: Σε ορισμένα video τού Youtube μπλοκάρεται το autoplay, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Ουσιαστικά, αυτή είναι η δυνατότητα που μ' ενδιαφέρει, ώστε όταν ανοίγω σε ξεχωριστά tabs διάφορα video, να μην αρχίζουν όλα μαζί και γίνεται τής τρελής. Οι ρυθμίσεις σχετικά με το autoplay που έχω, είναι αυτές: βλέπεις κάτι που θα έπρεπε να αλλάξω;
GIANNIS400 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 αν εγκαταστησω και το mozila μαζι με το chrome που εχω τωρα θα δημιουργιθει κανα προβλημα στο pc, το θελω διοτι μια εφαρμογη τρεχει καλα στο mozila
arma1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 αν εγκαταστησω και το mozila μαζι με το chrome που εχω τωρα θα δημιουργιθει κανα προβλημα στο pc, το θελω διοτι μια εφαρμογη τρεχει καλα στο mozila καλα ειναι να εχεις μεχρι δυο browsers, πχ εγω εχω βγαλει το IE και εχω αυτα τα 2 1
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν, το έβαλα το Youtube Options που μού πρότεινες, αλλά συμβαίνει κάτι λίγο περίεργο, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το τι φταίει: Σε ορισμένα video τού Youtube μπλοκάρεται το autoplay, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Ουσιαστικά, αυτή είναι η δυνατότητα που μ' ενδιαφέρει, ώστε όταν ανοίγω σε ξεχωριστά tabs διάφορα video, να μην αρχίζουν όλα μαζί και γίνεται τής τρελής. Οι ρυθμίσεις σχετικά με το autoplay που έχω, είναι αυτές: 2013-10-20_194719.jpg βλέπεις κάτι που θα έπρεπε να αλλάξω; μια χαρα ειναι η ρυθμιση. για δοκιμασε και βαλε στο Show more options - video - playback - video codec - το Flash. και ξαναδοκιμασε. αν δεις οτι δεν δουλευει και παλι, τοτε βγαλε το addon και βαλε το addon Τampermoneky και το userscript Υοutube Center.
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημ με το chrome και δεν μπορ να βγάλω άκρη Θέλω να ακού από το YouTubeγια παράδειγμΑ μουσική Αλλά ακούγονται μόνο τα 2 από τα πέντ ηχεία Ενώ τ ίδιο τραγούδ ίδια ποιότητα και όλα τα σχετικά το Ie. Τα παίζει και τα πέντε ηχεία...
sam sam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ξέρετε κανένα πρόσθετο που να μπλοκάρει το αρχικό παράθυρο που βγαίνει τώρα τελευταία σε πολλές σελίδες και σου ζητάει να κάνεις like σε μια σελίδα; έχω βαρεθεί να πατάω "χ"... Για παράδειγμα: Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από sam sam
kastor94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 γεια σας εχω και γω προβλημα με το chrome τωρα τελευταια φωρτονει το facebook αλλα οχι το chat και απλα το κυκλακι πανω στην καρτελα γυρναει αλλα δεν γυνεται τιποτα ! οποτε πρεπει να κλεινω την καρτελα και το chrome και Μετα να τα ξανα ανοιγω !καμια ιδεα?
arma1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 παιδια εχω ενα θεμα και μακαρι να το λυσουμε, οταν πατω σε μια σελιδα σαν αυτην εδω https://itunes.apple.com/us/app/cover-orange-2/id602065803?mt=8 και θελω να πατησω το κουμπι view in itunes για να ανοιξει το itunes για να κατεβασω την εφαρμογη, αυτο δε πατιετε με τιποτα σαν να μην υπαρχει, εχουμε καποια λυση? σας εχει τυχει?
zarinn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν εχω 15 tabs ανοιχτα, γινεται να κλεισω εντελως τον chrome και μολις τον ανοιξω να επανελθουν? Καμια φορα αν κολλησει ο υπολογιστης και τον ανοιξω, επανερχονται.Κατι τετοιο θελω να γινεται. Μεχρι τωρα τα αποθηκευα στα bookmarks και τα ανοιγα παλι.
thomasG4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν εχω 15 tabs ανοιχτα, γινεται να κλεισω εντελως τον chrome και μολις τον ανοιξω να επανελθουν? Καμια φορα αν κολλησει ο υπολογιστης και τον ανοιξω, επανερχονται.Κατι τετοιο θελω να γινεται. Μεχρι τωρα τα αποθηκευα στα bookmarks και τα ανοιγα παλι. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και επέλεξε την μεσαία ρύθμιση εκεί που λεεί εκκίνηση.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ξέρετε κανένα πρόσθετο που να μπλοκάρει το αρχικό παράθυρο που βγαίνει τώρα τελευταία σε πολλές σελίδες και σου ζητάει να κάνεις like σε μια σελίδα; έχω βαρεθεί να πατάω "χ"... Για παράδειγμα: Φιλε το AdBlock Premium ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Εμενα με εχει σωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα