popeye68 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα στο forum! Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί ο Chrome δεν κάνει ενημερώσεις; Μόλις πατάω "σχετικά με τον "chrome" μου βγάζει "οι ενημερώσεις έχουν απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή" (εικ.)
lexmark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Άνοιξε regedit και πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google. Εκεί εντόπισε το updatedefault (ή defaultupdate, δεν θυμάμαι τώρα) και γύρνα το από 0 σε 1. Κλείσε regedit, κάνε μια επανεκκίνηση και δες μετά αν σου δουλεύουν. 1
actorius Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κάποια επέκταση στο chrome για αγγλοελληνικό λεξικό μόνο μαρκάρωντας την λέξη να σου βγάζει την μετάφραση; Εγώ έχω το Easy Translator Μαρκάρεις τη λέξη, κάνεις δεξί κλικ, το επιλέγεις κ σου ανοίγει παράθυρο στο google translate με τη λέξη.
popeye68 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Άνοιξε regedit και πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google. Εκεί εντόπισε το updatedefault (ή defaultupdate, δεν θυμάμαι τώρα) και γύρνα το από 0 σε 1. Κλείσε regedit, κάνε μια επανεκκίνηση και δες μετά αν σου δουλεύουν. Ευχαριστώ πολύ!! Όλα ΟΚ....
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε το το γραμμη-παραθυρο που βγαινει κατω αριστερα οταν βαλουμε τον κερσορα πανω σε καποιο λινκ,φωτογραφια κτλ? οπως φαινετε στη φωτογραφια http://2.bp.blogspot.com/-L0wFgWfHEm4/TuALm740U7I/AAAAAAAAAKo/jaWgVa9PMks/s1600/fb.png
thoodoris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 καλησπέρα παιδιά!!!έχω ένα θεματάκι με τον chrome.... όταν πάω να εγκαταστήσω ένα application π.χ. gmail μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Παρουσιάστηκε σφάλμα. Μη έγκυρο πακέτο. Λεπτομέρειες: 'Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία καταλόγου για την αποσυμπίεση: "C:\Users\Thodoris\AppData\Local\Temp\scoped_dir_40728_26116\CRX_INSTALL"'. Αυτό άρχισε να γίνεται από τότε που άλλαξα πρόγραμμα προστασίας απο τους ιους.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; φιλικάΘοδωρής
calico Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Γιατι σε μερικες σελιδες που ανοιγω , τα βιντεο παιζουν μονα τους;
DimAslan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Παίδες μια βοήθεια. Πριν λίγο καιρό στο GameRig της υπογραφής μου, με το που μπαίνω στα Windows (desktop), χωρίς να κάνω τίποτα, βλέπω ότι ο υπολογιστής καθυστερεί. Μπαίνω task manager και βλέπω ο Chrome χωρίς να τον έχω τρέξει, αρχίζει να τρώει CPU μέχρι που η συνολική κατανάλωση πάει στο 100%. Ξαναλέω το process του Chrome τρέχει στον task manager χωρίς να έχω εκκινήσει τον Chrome εγώ και ούτε και κάποιο άλλο πρόγραμμα. Αν πάω και κάνω terminate το process αυτό, όλα καλά. Και μετά αν ξεκινήσω τον Chrome δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω λύση. Τα φώτα σας...
lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Σύνθετες ρυθμίσεις και ξετικάρισμα το προτελευταίο που λέει για την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο το έχεις κάνει;
makisko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Άνοιξε regedit και πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google. Εκεί εντόπισε το updatedefault (ή defaultupdate, δεν θυμάμαι τώρα) και γύρνα το από 0 σε 1. Κλείσε regedit, κάνε μια επανεκκίνηση και δες μετά αν σου δουλεύουν. Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ!
Par1s* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μπορώ να επιλέξω ποια 8 sites θα εμφανίζονται ως thumbnails στην "νέα καρτέλα";
jimpoul Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα...Έχω ενα πρόβλημα.ενώ το home page παραμένει το google όταν ανοίγω new tab μου βγάζει μια σελίδα η οποία έχει ένα "Ο" στα χρώματα του chrome και στη γραμμή διεύθυνσης είναι κενό..απ ότι καταλαβαίνω πρόκειται για spy..βοήθεια κανείς???ευχαριστω!
kostas^^ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 γενικως δεν ξερω τι παιζει μ αυτο τον chrome αλλα αρχιζει και σκαλωνει σ καποια site οπως insomnia & leoforos.gr και αφου ξεσκαλωνει κατευθειαν ακουγεται ενας περιεργος ηχος......το 'χει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο;; :/
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ναι σε κάποια site σκαλώνει και μου σπάει τα νευραααα
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 κλασικα, τρεχτε τον chrome σε καθαρο προφιλ μηπως φτιαξει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα