koularasss Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υπαρχει καποιο τροπος να αποθηκευει οτι κωδικο σε οποιοδηποτε site??και πως γινεται??
pfg1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Θέλω να ρωτήσω αν μετά την τελευταία αναβάθμιση του chrome from v(25) to v(26) έχει γίνει και αλλαγή στην εμφάνιση του bookmark και εάν ναι αν μπορούμε να κάνουμε επαναφορά στην προηγούμενη ;
kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Θα ήταν καλό για έναν ssd, να μεταφέρουμε την cache του chrome στην ram ή σε κάποιο άλλο δίσκο; Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται αυτό και πως;
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ναι, θα δεις βελτιωση στην αποκριση, αν βαλεις την cache στην ram. αυτο εχω κανει για Firefox και Chrome. φτιαξε ενα ram drive με καποιο σχετικο utility και στο shortcut του Chrome, βαλε την εξης παραμετρο: --disk-cache-dir="E:\Ramdrive\Chrome\Cache" οποτε το shortcut θα εiναι ετσι: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="E:\Ramdrive\Chrome\Cache" ΠΡΟΣΟΧΗ: οποιο path και να βαλεις στην παραπανω παραμετρο, αυτο πρεπει παντα να καταληγει σε ενα folder με το ονομα Cache, διαφορετικα δεν προκειται να δουλεψει η αλλαγη της cache, ο Chrome θα συνεχισει να χρησιμοποιει την default cache. 1
gepas Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 έχω και εγώ ένα θέμα με τον chrome. Πατάω το εικονίδιο και ανοίγει κανονικά. Φορτώνει η αρχική σελίδα οκ και στην συνέχεια κολλάει όλο τον υπολογιστή και χρειάζεται να κάνω reset για να ξεμπλοκάρει ο υπολογιστής. Τον απεγκατέστησα και τον ξαναεγκατέστησα και κάνει ξανά τα ίδια. Ξέρεις κανείς τι φταίει?????
giorgos1966 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Yπαρχει παιδια κανενα καλο προσθετο για ειδοποιησεις email στον chrome;
sargio01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Το αγαπημένο μου πρόσθετο downloader είναι ο "downloadhelper" του firefox. Θέλω να βάλω το συγκεκριμένο και στον chrome, γίνεται και αν ναι πώς;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 στο ποστ #77 εκει που έχει πολλά gifs ,τα gifs δεν μου κουνιουνται ομαλά .το κάνει και σε σας με chome ?υπάρχει κάποια λύση για να τα δείχνει ομαλα?
Votritis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γίνετε να κάνουμε ζουμ και να μην μεγαλώνουν οι εικόνες αλλα μονο το κείμενο(όπως γίνετε στον FF)?
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ορθογραφικό έλεγχο πως βάζουμε στον chrome? edit: άκυρο το βρήκα
stimuli Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κάποια επέκταση στο chrome για αγγλοελληνικό λεξικό μόνο μαρκάρωντας την λέξη να σου βγάζει την μετάφραση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα