imjp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα...Μια ερωτηση....Εχω το εξης προβλημα με τον Chrome εδω και 1 εβδομαδα...Οταν πλεον κανω εξοδο απο τον chrome,χανονται οι ρυθμισεις που εχω κανει για να ανοιγουν συγκεκριμενες σελιδες κατα την εκκινηση και μπορει να μου κρατησει στην μνημη μονο τις επιλογες:συνεχεια απο εκει που σταματησα η ανοιξτε την σελιδα νεας καρτελας κατα την εκκινηση και επισης χανεται και η επεκταση moviesearcher που εχω περασει για ταινιες και σειρες...καμια λυση?Εχω δοκιμασει επανεκινηση του chrome οπως και απεγκατασταση και εγκατασταση μετα,αλλα τιποτα...Επισης δεν βοηθησε ουτε η δημιουργια νεου προφιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Eχει χαθει η επιλογη : αποτελεσματα απο Ελλαδα οταν ψαχνω κατι.Που βρισκεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, σε όλους. Η μεγέθυνση του Chrome δέν λειτουργεί σωστά σε ορισμένες σελίδες. Ας πούμε εάν η σελίδα http://cirrus.meteo.noa.gr/forecast/ μεγεθυνθεί πάνω απο 125% υπάρχει αλλοίωση της σελίδας (στο πάνω μέρος) Παρόμοια αλλοίωση συμβαίνει και στο hotmail.com και σε άλλες. Ξέρει κάποιος άν διορθώνεται με κάποιον τρόπο ;; Σε κανέναν άλλον φιλομετρητή δέν έχω συναντήσει αυτό το κουλό πρόβλημα και με εντυπωσιάζει που η Google κάθε λίγο και λιγάκι τον αναβαθμίζει και αυτό το τόσο κουλό πρόβλημα, δέν το έχει αντιληφθεί. εμενα μου τα βγαζει ολα κανονικα αν αυτο βοηθαει να λυσεις το προβλημα Eχει χαθει η επιλογη : αποτελεσματα απο Ελλαδα οταν ψαχνω κατι.Που βρισκεται ? Ισως να εννοεις στην αναζητηση google πηγαινεις ο ιστος και επιλεγεις σελιδες απο ελλαδα ή τσεκαρε να πας στα εργαλεια αναζητησης και στην τελευταια επιλογη να ειναι αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastweb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά...έχω 2-3 ημέρες πρόβλημα με το chrome.Το ανοίγω και δεν ανοίγει καμία σελίδα, γράφει φόρτωση επάνω αλλά δεν κάνει τίποτε άλλο.Το έκανα απεγκατάσταση και όταν το ξαναβάζω την πρώτη φορά μπαίνει παντού...αφού το κλείσω (το chrome) μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα....Ξέρει κανένας την λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παίδες υπάρχει κάποιο extension που να βάζει τους σελιδοδείκτες στην κορυφή του μενού και όχι στον πάτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOTHRHS9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολλές οι ερωτήσεις και να δούμε ποιος θα μας τις απαντήσει... ΥΓ. Αν ξέρει κανείς πάντως το λόγο που έπιασε να crashάρει το sockwave συνέχεια, και χωρίς να του έχω κάνει τίποτα (extensions, κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις), ας μας το πει... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2012 από SOTHRHS9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι και εγώ: Το http://www.skai.gr/ φαίνεται ακνονικά σε εσάς; Σε εμένα φαίνονται σχεδόν μόνο τα λινκς και το κείμενο σε περίεργη θέση (με chromium 25). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σε εμένα φαίνεται κανονικά από chromium 20 σε linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Με 23 και σε εμένα καλά φαίνεται, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 μερικες φορες παιδια ο chrome μου πεταει black screen αμα παω πισω οκ αλλα παω στη σελιδα που ημουν πριν μου ξαναπεταει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CENTAURUS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εγω παλι δεν μπορω να εγκαταστησω επεκταση...πχ διαλεγω μια , παταω εγκατασταση, οκ, και μετα μενει στο "γινετε ελεγχος" ....και τιποτα, μενει εκει για παντα! κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εγω παλι δεν μπορω να εγκαταστησω επεκταση...πχ διαλεγω μια , παταω εγκατασταση, οκ, και μετα μενει στο "γινετε ελεγχος" ....και τιποτα, μενει εκει για παντα! κανω κατι λαθος? αυτο το επαθα και εγω. και μετα απο δυο μερες χωρις να κανω τιποτα ηταν ολα ενταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πως μπορω να μεταφερω μερικους σελιδοδεικτες απο τον chrome στον firefox;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πως μπορω να μεταφερω μερικους σελιδοδεικτες απο τον chrome στον firefox;;; Με το Xmarks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οκ! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα