Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Σε λιγο θα χουμε νεο update του Chrome απ οτι φαινεται Φρεσκο 0day exploit (..0hour για την ακριβεια) http://www.youtube.com/watch?v=c8cQ0yU89sk Προσοχη στα links που κανετε κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σε λιγο θα χουμε νεο update του Chrome απ οτι φαινεται Πως είσαι σίγουρος ότι θα κλείσει το bug; Έδωσε η VUPEN το exploit στην Google; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πως είσαι σίγουρος ότι θα κλείσει το bug; Έδωσε η VUPEN το exploit στην Google; Δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι σιγουρος, καθαρη υποθεση ειναι το post μου. Και συνεχιζω να υποθετω πως με καποιο τροπο θα μαθει η google πως τρεχει το συγκεκριμενο exploit, ειτε σε συνεργασια με την εταιρια, ειτε με καποιο αλλο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει exception ένα https site όπως ο firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Kαλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Chrome σε Windows 7 64bit και παρατηρώ ότι ο ορθογράφος δεν δουλεύει. . Γνωρίζει κάνεις κάτι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Kαλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Chrome σε Windows 7 64bit και παρατηρώ ότι ο ορθογράφος δεν δουλεύει. . Γνωρίζει κάνεις κάτι ?? Δεξί κλικ στον text editor εδώ του Insomnia -> επιλογές ορθογραφικού ελέγχου -> έχουν επιλεγεί τα Ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ναι πριν γίνει η αναβάθμιση δούλευε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πάτα στις Ρυθμίσεις γλώσσας->Καρτέλα Γλώσσες και δες αν έχει μέσα τα Ελληνικά στο Box που είναι εκεί + αν έχει τικ στην ενεργοποίηση ορθογραφικού ελέγχου - Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Για το πρόβλημα του Chrome με το Kaspersky και τη σωστή απόδοση των video από youtube δεν βλέπω να ξέρει κανείς κάτι Μια άλλη ερώτηση. Στην επιλογή κωδικών παλιότερα είχε ένδειξη για εμφάνιση των κωδικών, τώρα εμφανίζονται μόνο οι γνωστές τελείες, χωρίς να μπορώ να δω σε ποιους κωδικούς αναφέρονται. Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει πάλι ορατή η εμφάνιση των κωδικών και όχι τελείες; Και μια τελευταία. Έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Chrome 11.0.696.65. Πως μπορώ να μάθω αν είναι για 32 ή 64 λειτουργικό; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν πατήσεις πάνω στον κωδικό σου βγάζει ενα κουμπί "εμφάνιση". Για δες το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν πατήσεις πάνω στον κωδικό σου βγάζει ενα κουμπί "εμφάνιση". Για δες το Σωστή η παίκτρια !! Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πάτα στις Ρυθμίσεις γλώσσας->Καρτέλα Γλώσσες και δες αν έχει μέσα τα Ελληνικά στο Box που είναι εκεί + αν έχει τικ στην ενεργοποίηση ορθογραφικού ελέγχου - Ελληνικά Τελικά ο Chrome δε μας τα λέει καλά σχετικά με τον ελληνικό ορθογράφο.. Κάνει επιλεκτική διόρθωση του ελληνικού κείμενου μόνο σε ορισμένα site. Π.χ εάν πας εδώ ---> Παράδειγμα και προσπαθήσεις να κάνεις γραμματικό έλεγχο θα διαπιστώσεις πολύ απλά δε λειτουργεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μα ούτε με ff παίρνω διόρθωση στη μετάφραση του google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μα ούτε με ff παίρνω διόρθωση στη μετάφραση του google... Κι όμως στο Firefox υπάρχει παντού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ops άντε να ψαχτώ εγώ τώρα edit: οκ έχεις δίκιο. Ενεργοποίησα και εκεί τον έλεγχο στον ff και έχω. Με chrome συνεχίζω και δεν έχω παρόλο που είναι ενεργοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα