mchls Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να βρω λυση. Ξαφνικα, εμφανιζετε κατω δεξια στον chrome διαφιμηση τυπου pop up και δεν μπορω να βρω τι το προκαλει. Δεν εχω βαλει καποιο αναξιοπιστο extention και εχω κανει σκαν spyware kai malware. Καμια ιδεα? Ισως ηρθε η ωρα να βαλεις καποιο αξιοπιστο extension! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ισως ηρθε η ωρα να βαλεις καποιο αξιοπιστο extension! ναι οκ, θενξ, δν εμφανιζεται η εικονα αλλα το χ για να κλεισει το κουτι υπαρχει και ενοχλει.. καμια πιο αποτελεσματικη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 καμια ιδεα παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Υπαρχει αντιστοιχη επιλογη οπως στο mozilla να ανοιξω μια καρτελα που εχω κλεισει προσφατα ή και καταλαθος;;;;;; Στο mozilla πηγαινα ιστορικο-προσφατα κλεισμενη καρτελα.Αρχισα τωρα να χρησιμοποιω τον chrome και ακομα τον ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Υπαρχει αντιστοιχη επιλογη οπως στο mozilla να ανοιξω μια καρτελα που εχω κλεισει προσφατα ή και καταλαθος;;;;;; Στο mozilla πηγαινα ιστορικο-προσφατα κλεισμενη καρτελα.Αρχισα τωρα να χρησιμοποιω τον chrome και ακομα τον ψαχνω 1 Launch a new tab in Google Chrome browser.2. It will show website screenshots of last opened tabs. Also notice the “Recently Closed” bar at the bottom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αχααα!Δε το ειχα προσεξει.. Ευχαριστωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τίποτα, να 'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2012 από rebellion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panic2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα στο chrome και συγκεκριμένα στην ''νέα καρτέλα''. Πιο πριν όταν πάταγα αυτό για νέα καρτέλα μου έβγαινε κανονικά.Τώρα όταν πατάω για νέα καρτέλα μου βγαίνει μηχανή αναζήτησης. Πώς μπορώ να το αλλάξω και να επανέλθει η νέα καρτέλα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Σήμερα παρατήρησα πολλές διαφημίσεις όπως αυτήν να εμφανίζονται σε άκυρα σημεία των σελίδων που ανοίγω σε Chrome. Έτρεξα το Spybot S&D και μπορώ να πω ότι προς έκπληξη μου βρήκε πολύ πράγμα (57 στοιχεία!!!) τα διέγραψα όλα, έκανα καθαρισμό αλλά συνέχισα να τα βλέπω. Το ξανά έτρεξα και βρήκε άλλα δύο στοιχεία "doubleclick" τα οποία και αυτά διαγράφτηκαν. Όλα αυτά με κλειστό τον Chrome. Και συνέχισα να τα βλέπω. Εμφανίζονται πάνω σε εικόνες, ή "πρασινίζουν" λέξεις και όποτε κάνω hover από πάνω εμφανίζεται ένα παραθυράκι. Έτρεξα Spybot S&D, Malware Bytes, CCleaner, Avast και διέγραψα όλη την προσωρινή μνήμη του Chrome. Συνεχίζουν να εμφανίζονται. Για του λόγου το αληθές: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_pan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το πρόσθετο adblock το έχεις εγκαταστήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όχι δεν το είχα, μόλις το πέρασα. Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω σε μια διαφήμιση αλλά δεν φαίνεται να έγινε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης τα βίντεο στο youtube είναι oos. Έχει διαπιστώσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μιας και υπαρχουν καμια 10αρια adblock, με αυτο https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom βρηκα την υγεια μου σε Chrome...Απορω που συνεχιζει να σου εμφανιζει διαφημιστικο υλικο...Μπας και δεν καθαρισες αρκετα και υπαρχουν υπολειμματα; Τρεξε ολα τα παραπανω εκτος απο το Avast και το Ccleaner σε Safe Mode και ενημερωσε μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω σε λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα