Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πως απενεργοποιώ το gpu acceleration στον Chrome ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πως απενεργοποιώ το gpu acceleration στον Chrome ? Ευχαριστώ Right-click in the middle of the video below (or on the on the video you're having issues with)Click Settings Click the left-most tab Uncheck the 'Enable hardware acceleration' checkbox to disable hardware acceleration. Refresh the page http://support.googl...&answer=1230977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα... Έχω ένα πρόβλημα με το Google Chrome όταν μπαίνω στο Google.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 καποιο addon δημιουργει το προβλημα. δοκιμασε με καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το ξερατε το ctrl + shift + delete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeharitakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εδω και μερικες μερες αρχισε και μου εμφανιζει αυτο το προβλημα οταν ανοιγω τον chrome..ξερει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το διορθωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ (method 2, 4). Απ ό,τι βλέπω όμως, πιθανότατα χάνεις κάποια αποθηκευμένα δεδομένα (πχ passwords). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeharitakis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ωραια λυθηκε το παραπανω...τις τελευταιες μερες παραλληλα με το παραπανω αρχησε να εμφανιζεται και αυτο εδω... εχω το avg και εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες που μου δινει, εχω κανει σκαν με spybot & cCleaner και παλι τα ιδια...ιος ειναι η κατι αλλο?και πως θα το αφαιρεσω ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 γεια σας , θελω να κανω ενα φορματ σε ενα πισι και θελω να κρατησω τα bookmarks αποθηκευμενα ώστε να τα βαλω παλι αργοτερα ως εχουν . γινεται αυτο που ζηταω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Βεβαίως. Πάτα Ctrl+Shift+O μαζί και θα σε βγάλει στους σελιδοδείκτες. Από εκεί πας "οργάνωση" και μετά "εξαγωγή σελιδοδεικτών σε αρχείο HTML". Μετά το format θα πας πάλι εκεί και θα κάνεις εισαγωγή από αρχείο HTML και όλα θα είναι όπως πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Βεβαίως. Πάτα Ctrl+Shift+O μαζί και θα σε βγάλει στους σελιδοδείκτες. Από εκεί πας "οργάνωση" και μετά "εξαγωγή σελιδοδεικτών σε αρχείο HTML". Μετά το format θα πας πάλι εκεί και θα κάνεις εισαγωγή από αρχείο HTML και όλα θα είναι όπως πριν. να σαι καλα φιλε ! ευχαριστω πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ωραια λυθηκε το παραπανω...τις τελευταιες μερες παραλληλα με το παραπανω αρχησε να εμφανιζεται και αυτο εδω... εχω το avg και εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες που μου δινει, εχω κανει σκαν με spybot & cCleaner και παλι τα ιδια...ιος ειναι η κατι αλλο?και πως θα το αφαιρεσω ξερει κανεις? Κάνε και ένα scan με Malwarebytes Anti-Malware και SUPERAntiSpyware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 γεια σας , θελω να κανω ενα φορματ σε ενα πισι και θελω να κρατησω τα bookmarks αποθηκευμενα ώστε να τα βαλω παλι αργοτερα ως εχουν . γινεται αυτο που ζηταω? Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με αυτό που ήδη έχουμε για τον Chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeharitakis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κάνε και ένα scan με Malwarebytes Anti-Malware και SUPERAntiSpyware εκανα και με τα 3..βρηκαν κατι cookies διεγραφηκαν ολα παλι τα ιδια...εντομεταξυ οταν παταω να με παει στο "προβληματικο αρχειο" με πεταει στο φακελο τα εγγραφα μου μεσα απο το χρηστες...και σαν διεργασια το chrome οπως φαινεται και στο screenshot..any ideas?παμε για φορματ δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να βρω λυση. Ξαφνικα, εμφανιζετε κατω δεξια στον chrome διαφιμηση τυπου pop up και δεν μπορω να βρω τι το προκαλει. Δεν εχω βαλει καποιο αναξιοπιστο extention και εχω κανει σκαν spyware kai malware. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα