Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρω κωδικο που ειχα βαλει στον chrome αλλα δεν τον ειχα αποθηκευσει??

Ξερω για το keylogger αλλα τωρα μιλαμε για κωδικο ο οποιος δεν εχει αποθηκευτει.Παιζει να χει μεινει πουθενα σε καμια registry η καπου τελος παντων ωστε να τον βρω??

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μονο τους αποθηκευμενους κι αυτο...

Αρα η περιπττωση να ειναι καπου στη registry ή κατι παρομοιο, δεν εχει και πολλες πιθανοτητες.

Δημοσ.

Άνοιξε το Revo και κοίτα αν υπάρχει Ask toolbar. Aν δεν υπάρχει, κατέβασε αυτό μήπως τη δει. Διαφορετικά άνοιξε τα plugins και τα extensions και κοίτα μήπως υπάρχει τίποτα σχετικό

1) κατέβασα αυτο που ειπες φιλε αλλα δεν μπορω να γραψω μεσα του για να εξαφανίσω το ask search απο την γραμμη εργαλείων του chrome οπως φενετε στην φοτο που παρεθετω.

Και οπως δειχνω στην 3η φοτο οταν παταω search στο antiseptic μου βγάζει σφαλμα λεγοντας μου για mozila.????

2)αλλο ενα προβλημμα ειναι οπως φενεται στην 2 φωτογραφία οτι οταν ανοίγω το google για αναζήτηση η γραμμή εργαλείων που δειχνω μου καλύπτει την μπαρα για να δω τι γραφω στην αναζητηση.

post-106565-0-37054800-1326535257_thumb.png

post-106565-0-87383500-1326535275_thumb.png

post-106565-0-09837800-1326536508_thumb.png

Δημοσ.

Μάλλον δε θα υποστηρίζει τον Chrome το εργαλείο. Δεν τη βλέπεις πουθενά την toolbar, ούτε στο add/remove programs, ούτε στις επεκτάσεις και τα plugins του Chrome? Μετά θα πρέπει να πας να τη βρεις μόνος σου. Δώσε στη search bar των windows κατά σειρά %ALLUSERSPROFILE%, %APPDATA% και %LOCALAPPDATA% και άμα βρεις κάτι σχετικό διέγραψέ το. Μετά τρέξε και το Ccleaner να καθαρίσει τα ίχνη στη registry (το registry cleaner)

Δημοσ.

Γιατι ο chrome δεν εχει ενσωματωμενο pop-up blocker, οπως εχει ο firefox; Συνεχεια ανοιγουν παραθυρα και ειναι σπαστικο. Και δε θελω να γεμιζω με extensions, γιατι καταναλωνουν μνημη.

Δημοσ.

Μάλλον δε θα υποστηρίζει τον Chrome το εργαλείο. Δεν τη βλέπεις πουθενά την toolbar, ούτε στο add/remove programs, ούτε στις επεκτάσεις και τα plugins του Chrome? Μετά θα πρέπει να πας να τη βρεις μόνος σου. Δώσε στη search bar των windows κατά σειρά %ALLUSERSPROFILE%, %APPDATA% και %LOCALAPPDATA% και άμα βρεις κάτι σχετικό διέγραψέ το. Μετά τρέξε και το Ccleaner να καθαρίσει τα ίχνη στη registry (το registry cleaner)

μόνο APPDATA αρχεια βρήκα, αυτα πρεπει να τα σβήσω ετσι δεν ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να μεταφερω ολους τους κωδικους απο τον firefox, στον chrome;

Εγκαθιστάς αυτό το addon στον Chrome και το αντίστοιχο στον firefox και θα συγχρονιστούν αυτόματα.

--Edit Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έβαλα link για το addon :X

https://chrome.google.com/webstore/detail/ajpgkpeckebdhofmmjfgcjjiiejpodla

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

μόνο APPDATA αρχεια βρήκα, αυτα πρεπει να τα σβήσω ετσι δεν ειναι?

Αν είναι σχετικά με την toolbar, έτσι, όχι ότι να ναι

Γιατι ο chrome δεν εχει ενσωματωμενο pop-up blocker, οπως εχει ο firefox; Συνεχεια ανοιγουν παραθυρα και ειναι σπαστικο. Και δε θελω να γεμιζω με extensions, γιατι καταναλωνουν μνημη.

Better Popup Blocker. Το είχα βάλει για λίγο και τα μπλόκαρε όλα. Για μία επέκταση παραπάνω δε χάλασε ο κόσμος

Δημοσ.

https://chrome.google.com/webstore/detail/ihmigmmflfcbhdpdgbkkeojchjhhphnh

Όλα τα λεφτά η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Παίξτε πιάνο στον chrome! Μπορείς να μάθεις συγχορδίες και κλασσικά κομμάτια με αυτή την απλή εφαρμογή. Αρκετά χρήσιμο για κάποιους που τώρα άρχισαν να μαθαίνουν πιάνο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται... από το 15 και μέτα λες και έχει βαρύνει το διαδύκτιο... στον άνοιγμα πολλών site μαζί τρώω πολύ loading και σε μερικά κρασάρει.... ειδικά στο wwww.theverge.com. Σε pc φίλου με 2gb και όχι 4gb όπως το δικό μου δεν κρασάρει... λέτε να παίζει τίποτα με το adblock?... ή να θέλει clear cache/πλήρες uninstall...?

Δημοσ.

Εδω και 3 ημερες ο chrome δεν ανταποκρινεται και πρεπει να τερματισω την διεργασια οταν μπαινω στο http://paparazzigr.tv/

Οχι παντα, αλλα αρκετες φορες. Φτιαχνει μονο με ρεσταρτ.

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Έχω πρόβλημα με τον chrome, έκδοση 16.0.912.75.

Στο google γράφω ελληνικά κανονικά, στο Facebook τα ίδια.

Αν προσπαθήσω όμως να γράψω είτε στην insomnia είτε σε άλλα forums, τα εμφανίζει σαν σύμβολα ή.. αλαμπουρνέζικα.

Τι φταίει; Δεν πείραξα τίποτα, δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο add-on.

Ξαφνικά το έκανε, γράφω από την αλεπού τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...