corleone3 Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Καλησπερα το google map σαν επιλογη στο google chrome οταν κανεις αναζητηση θυμαμαι υπηρχε συνηθως μετα το "εικονες ή "βιντεο"... βγηκε ή μονο σε μενα εξαφανιστηκε ρε παιδες?τωρα πρεπει να γραφω google map δεν υπαρχει σαν συντομευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ευρωπαϊκή οδηγία, όσοι είναι σε περιοχές της ΕΕ δεν θα εμφανίζεται η επιλογή χάρτες Αλλάζεις από της ρυθμίσεις αναζητήσεις περιοχή Ελβετία και θα εμφανιστεί επιλογή για χάρτες https://support.google.com/websearch/thread/261655134?hl=en&msgid=263765253 Επεξ/σία 16 Απριλίου από maarinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 57 λεπτά πριν, corleone3 είπε τωρα πρεπει να γραφω google map δεν υπαρχει σαν συντομευση Πρόσθεσε αυτό το extension και είσαι έτοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Edit: ok το ελυσα το πρόβλημα Επεξ/σία 18 Απριλίου από MrGalaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Έχω τον Chrome . Έκδοση 129.0.6668.59 (Επίσημη έκδοση) (64-bit) Αρκετές φορές σε οποιοδήποτε site και κάνω κλικ σε οποιοδήποτε link, μου εμφανίζεται το χεράκι, δεν ανοίγει όμως το link. Για να ανοίξει, πρέπει να πατήσω F5. Είναι θέμα του Chrome αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Στις 23/9/2024 στις 5:32 ΜΜ, dandri είπε Έχω τον Chrome . Έκδοση 129.0.6668.59 (Επίσημη έκδοση) (64-bit) Αρκετές φορές σε οποιοδήποτε site και κάνω κλικ σε οποιοδήποτε link, μου εμφανίζεται το χεράκι, δεν ανοίγει όμως το link. Για να ανοίξει, πρέπει να πατήσω F5. Είναι θέμα του Chrome αυτό ; Καμμία απάντηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στον Firefox πατώντας control + I ανοίγει μια καρτέλα με πολυμέσα από την οποία μπορείς να κατεβάσεις εικόνες μέσα από την σελίδα. Υπάρχει ίδια λειτουργία στον Κρομ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα