Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φορτώνεις εδώ και βλέπεις τα περιεχόμενα, το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο αρχείο διαγράφεται όταν διαγράψεις το ιστορικό σου και το άλλο αρχείο Ηistory επίσης δε δίνει πληροφορίες. Για να δεις ιστορικό που έχεις ήδη διαγράψει βρήκα στο Google αυτό . Αν δε θες να σου ξανασυμβεί θα πρέπει να παίρνεις backup το προφίλ σου. Πήγαινε Επιλογές/Ρύθμιση Συγχρονισμού Chrome και ψάξ'το λίγο γιατί δεν το χω χρησιμοποιήσει και μη σε πάρω στο λαιμό μου, δεν ξέρω αν κρατάει backup του ιστορικού που έχεις διαγράψει

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση ότι ο Chromium είναι καλά κρυμένος, ελάχιστα τα λινκ που οδηγούν σε zip αρχείο για download, ενώ πολλές φορές σελίδες που αναφέρονται στο Chromium οδηγούν στον Chrome.

Μου αρέσει πολύ ο Chromium 18, είναι πολύ γρηγορότερος από τον Firefox 8.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

ποιο webdata ρε φίλε;;;; στο program files sto google chrome παω αλλα τιποτα,στο μηνυμα σου ειπα οτι και τωρα ειναι η τελευταια εκδοση του google chrome... τι κανουμε τωρα;;;

Δημοσ.

ποιο webdata ρε φίλε;;;; στο program files sto google chrome παω αλλα τιποτα,στο μηνυμα σου ειπα οτι και τωρα ειναι η τελευταια εκδοση του google chrome... τι κανουμε τωρα;;;

Αν έκανες απεγκατάσταση του Chrome, έσβηνες όλο το προφίλ, και μετά πάλι εγκατάσταση, πιστεύω θα λυνότανε τα προβλήματά σου.

Δημοσ.

Ο Chrome δεν είναι εγκατεστημένος στο Program Files. Αυτό εννοείς, δεν μπορείς να βρεις το φάκελό του? Για Windows 7 είναι C:\Users\Username\AppData\Local\Google

Μόνο που ο AppData είναι κρυφός φάκελος. Για να το δεις πήγαινε Ο Υπολογιστής μου/οργάνωση, πάτα το βελάκι/επιλογές φακέλων/προβολή και πάτα εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.

Αν δεν πιάσει αυτό με το Web Data, σβήσε όλον το φάκελο Default

Δημοσ.

υποψιν οτι ο Chromium καταναλωνει περισσοτερη μνημη.

Το επιβεβαιώνω. Ο Chromium 18 απλά ανοιχτός χωρίς σελίδα καταναλώνει 224, ενώ ο Chrome 16 καταναλώνει 175ΜΒ, ενώ με 1 σελίδα ανοιχτή ο Chromium καταναλώνει 403ΜΒ και ο Chrome 320.

Που οφείλεται η διαφορά αυτή;; :rolleyes:

Edit: 225MB καταναλώνει και ο Google Chrome Canary (έκδοση 18), χωρίς κάποια σελίδα φορτωμένη και 425ΜΒ όταν είναι φορτωμένη η ίδια σελίδα που δοκίμασα πιο πάνω, τα ίδια δηλαδή με τον Chromium 18.

Αναρωτιέμαι αν η διαφορά αυτή οφείλεται στη διαφορά Chrome - Chromium ή στις διαφορετικές εκδόσεις 16 - 18.

Δημοσ.

Ολα καλα με τον chrome, αλλα εχω 2 προβληματα που τα ειχα δει και παλαιοτερα και δε βρηκα λυση..

Τα ads απο το youtube δε βγαινουν, αν και εχω εγκατεστημενο το adblock.

Κολλαει σε συγκεκριμενα blogs, ειδικα εαν εχω 3,4 tabs απο το ιδιο blog ανοικτα, οπως πχ. το http://www.trelokouneli.gr

Σταματαει να ανταποκρινεται ο chrome και μου βγαζει ενα παραθυρο για να κανω "kill" τα παραθυρο απο το blog. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

Θα μου πει κανεις γιατι κολλαει στα blogs ή θα τον σπασω παλι;

desktop, laptop και pc δουλειάς δεν κολλήσανε για να βάλω το λιθαράκι μου στην κουβέντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...