D___G Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, jim_p είπε Κλεισε το hardware acceleration του. Τι να κάνω δηλαδή;
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Αυτο https://www.howtogeek.com/412738/how-to-turn-hardware-acceleration-on-and-off-in-chrome/ 1ο αποτελεσμα στο google, αλλα δεν εψαξες... 1
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οσοι ειστε σε windows, πηρατε την ενημερωση σε 98.0.4758.[B]82[/B] τις προηγουμενες μερες? Την Τριτη υποτιθεται οτι βγηκε απο upstream. Η πρωτη εκδοση της 98 ηταν η 98.0.4758.[B]80[/B] και βγηκε 1/2/22. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από jim_p
alexisnik19911 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 στο τελευταιο update εξαφανιστηκε η επιλογη για menu layout win 11 ουτε στο flags υπαρχει πλεον...
thelos257 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα πως μπορω να μεταφραζω σελιδες που δεν ειναι στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα ; Το chrome μου το εχω επιλεγμενο στην ελληνικη γλωσσα. Καποια βοηθεια παρακαλω ; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από thelos257
maarinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 3 κάθετες τελείες στα Ελληνικά θα έχει επιλογή για μετάφραση στα Ελληνικά
D___G Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με δεξί κλικ έχει την επιλογή μετάφραση στα ελληνικά και στην κάνει. Νομίζω με την επέκταση μετάφρασης google το μεταφράζει αυτόματα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από D___G
fearless Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα πως μπορω να μεταφραζω σελιδες που δεν ειναι στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα ; Το chrome μου το εχω επιλεγμενο στην ελληνικη γλωσσα. Καποια βοηθεια παρακαλω ; Δες αν ειναι εγκατεστημενη η επεκταση: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgjllcleb?hl=el 1
thelos257 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fearless είπε Δες αν ειναι εγκατεστημενη η επεκταση: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgjllcleb?hl=el Καλησπερα δεν ηταν εγκαταστημενη μολις την εγκαταστησα.
pavloa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εδώ και λίγες μέρες άρχισε να μου κάνει αυτό στις φωτογραφίες Τι μπορεί να φταίει?
pavloa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Κλεισε το hardware acceleration. Ευχαριστώ.. αυτόν ήταν το έκλεισα και λύθηκε το πρόβλημα.
Aurumnus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Σε Firefox/Waterfox υπάρχει η δυνατότητα για κύλιση των tabs προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για γρήγορη αναζήτηση και μετάβαση χωρίς χρήση πληκτρολογίου. Χρήσιμο όταν έχει πάρα πολλά tabs ανοιχτά, όπου δεν φαίνονται στο οπτικό πεδίο όλα τα tabs του browser. Στον Chrome τα tabs απλά μικραίνουν και μετά από κάποιον αριθμό τα υπόλοιπα «εξαφανίζονται» από το οπτικό πεδίο (ανάλογα με το πλάτος της οθόνης, π.χ στο laptop μου 70 tabs, στο desktop 110 tabs) και χρειάζεσαι add-ons για να τα δεις και να τα διαχειριστείς όλα τα υπόλοιπα που «εξαφανίστηκαν». Υπάρχει κάποιος τρόπος/δυνατότητα να ενεργοποιηθεί αυτό το feature και στον Chrome (και κατ'επέκταση σε Edge, Brave, κτλ); Είχε ερωτηθεί πιο παλιά και εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/509936-chrome-browser-γίνεται-κύλιση-των-tabs-όπως-με-τον-firefox/
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Πας chrome://flags > tab scrolling > enabled. Επιπλεον. εδω και λιγες εκδοσεις, ο chrome εχει πανω δεξια ενα βελακι που δειχνει ολα τα tabs που εχεις ανοιχτα και μερικα που εκλεισαν προσφατα 1
Aurumnus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, jim_p είπε Πας chrome://flags > tab scrolling > enabled. Επιπλεον. εδω και λιγες εκδοσεις, ο chrome εχει πανω δεξια ενα βελακι που δειχνει ολα τα tabs που εχεις ανοιχτα και μερικα που εκλεισαν προσφατα Ευχαριστώ! Αν και λόγω μη παράθεσης της ανάρτησης δεν μου ήρθε ειδοποίηση και νόμιζα ότι κανείς δεν είχε απαντήσει στην ερώτηση μου, οπότε ψάχνωντας στα αγγλικά το βρήκα πριν λίγο. Αυτό με το βελάκι όμως ούτε που το είχα παρατηρήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα