pigeon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ααααυτά είναι... Εμπεριστατωμένη άποψη με ατράνταχτα επιχειρήματα!
fotis4u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα μικρό θεματάκι με τον chrome μετά από την τελευταία αναβάθμισή του. Για αρχή δεν μου ανταποκρίνετε η λειτουργία του Instant faster searching και δεύτερον το Spell-checker option όταν το ορίζω σε μια γλώσσα, μόνο όταν θα ανοίξω νέα καρτέλα θα αρχίσει να ανταποκρίνετε, στην συγκεκριμένη καρτέλα που θα έκανα την επιλογή δεν ανταποκρίνετε, και δεν μου εμφανίζει διόρθωση για καμία λέξη. Χρησιμοποιώ την έκδοση 16,0,912,41.
mados Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Πως ενεργοποιώ τα cookies στον chrome?
hariskar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα αν χρησιμοποιήσω Chromium αντί για Chrome; Σταμάτησα να χρησιμοποιώ Chrome, λόγω του updater που εγκαθίσταται και της αποστολής στοιχείων στη google. Ο Chromium λογικά δεν έχει τα παραπάνω στοιχεία. Άλλες διαφορές υπάρχουν; Ευχαριστώ
thoodoris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά Γνωρίζει κανένας κάποιο τρόπο ή προγραμματάκι το οποίο να μη επιτρέπει την διαγραφή του ιστορικού ή ν το αποθηκεύει και σε κάποιο άλλο φάκελο;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 xp = C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\ vista = C:\users\USER\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\ Σε λάθος forum το έβαλες.
thoodoris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να μου πεις και για windows 7 εάν γνωρίζεις;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 C:\Users\<USER>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
sam sam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να βγάλω αυτή την ειδοποίηση ; εχω βρει αυτο : https://www.google.c...r=1342714&hl=el Αν και δεν συνιστάται, αν δεν θέλετε να σας προστατεύει το Google Chrome από μη ασφαλή σενάρια, χρησιμοποιήστε την επισήμανση --allow-running-insecure-content στη γραμμή εντολών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη επισήμανσης γραμμής εντολών, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Chromium <br style="color: rgb(53, 53, 53); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; background-color: rgb(253, 253, 253); "><br style="color: rgb(53, 53, 53); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px; background-color: rgb(253, 253, 253); ">Οι προγραμματιστές μπορούν να βλέπουν μηνύματα σχετικά με τα σενάρια που έχουν αποκλειστεί επιλέγοντας το εικονίδιο με το κλειδί > Εργαλεία > Κονσόλα Javascript. αλλα ακρη δεν βγαζω... καμια ιδεα ;
mrpink Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα αν χρησιμοποιήσω Chromium αντί για Chrome; Σταμάτησα να χρησιμοποιώ Chrome, λόγω του updater που εγκαθίσταται και της αποστολής στοιχείων στη google. Ο Chromium λογικά δεν έχει τα παραπάνω στοιχεία. Άλλες διαφορές υπάρχουν; Ευχαριστώ Κατέβασέ τον από δω χωρίς updater http://support.google.com/installer/bin/answer.py?hl=en&answer=126299
toniloco3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 2 ερωτησεις εχω γινεται να βαλω κ δευτερη μπαρα με σελιδοδεικτες κ ενας φιλος μου ειχε εγκαταστησει κ καλα το παλιο τσατ στο φβ κ τωρα εχει κρασαρει τελειως ξερετε πως το απεγκαθηστω η παω για απεγκατασταση ολου του βροςσερ χανοντας ολα τα βοοκμαρκς κ τις εφαργμογες?
mrpink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για το πρώτο που ρωτάς δεν υπάρχει κάτι στον Chrome, μόνο αυτό το add on που δεν υποστηρίζεται πλέον, και δεν είναι κι αυτό που θες ακριβώς. Αν το θέμα δεν είναι η εμφάνιση αλλά η έλλειψη χώρου βάλε τα αγαπημένα σου σε φακέλους. Για το facebook δεν κατάλαβα τι ρωτάς
toniloco3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Για το πρώτο που ρωτάς δεν υπάρχει κάτι στον Chrome, μόνο αυτό το add on που δεν υποστηρίζεται πλέον, και δεν είναι κι αυτό που θες ακριβώς. Αν το θέμα δεν είναι η εμφάνιση αλλά η έλλειψη χώρου βάλε τα αγαπημένα σου σε φακέλους. Για το facebook δεν κατάλαβα τι ρωτάς οκ φιλε μου ευχαριστω το θεμα του φβ το ελυσα.. οσο για το αλλο ηθελα να ειναι ολες οι σελιδες που εχω στους σελιδοδεικτες προσβασημες οπως οι πρωτη σειρα χωρις να χρειαζεται να ανοιξω το βελακι κ να ψαχνω στην λιστα...αλλα δεν πειραζει θα ζησουμε κ χωρις αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα