jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποιος με chrome στα windows να μου πει που στην ευχη ειναι αυτο το switch (use system title bar and borders) γιατι δεν το βρισκω! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, jim_p είπε Καποιος με chrome στα windows να μου πει που στην ευχη ειναι αυτο το switch (use system title bar and borders) γιατι δεν το βρισκω! Σε ungoogled-chromΙum win 64 δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 γεια σας. πως απενεργοποποιω το συνεφακι δεξια που εμφανιζεται καθε λιγο; ευχαριστω! Image.bmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Settings > privacy and security > site settings > notifications > το κλεινεις και βγαζεις οποια κ@λοσελιδα εχει μπει σαν allowed απο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Κάποιος που έχει λογαριασμό στο subs4free μπορεί να μου πει αν βλέπει τις ψήφους των χρηστών όταν κάνει λογκ-ιν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Γίνεται να μη μου βγάζει αυτήν την ανοησία κάθε φορά που τον ανοίγω ή ζητάω πολλά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 @mrpink Τα ίδια και εγώ με το που ανοίξει πάτα κρατημένο το esc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δε μου δουλεύει το esc ούτως ή άλλως, αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να πατάω το esc κάθε φορά. Δοκιμάστε πάντως το crosspilot για να εγκαταστήσετε την επέκταση αν σας δίνει τη δυνατότητα ή αν είναι crx αρχείο το κάνετε upload https://chrome.google.com/webstore/detail/crosspilot/migomhggnppjdijnfkiimcpjgnhmnale?hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 βαλτε το παρακατω autohotkey script, θα κλεινει αυτοματα το popup οποτε εμφανιζεται. για τον ελληνικο Chrome, αλλαξτε στον κωδικα την φραση "Disable..extensions", στην αντιστοιχη ελληνικη οπως εμφανιζεται στο πιο πανω screenshot. #Warn #NoEnv #Persistent #SingleInstance Force DetectHiddenWindows, Off DetectHiddenText, On SetTitleMatchMode, 2 SendMode, Input SetTimer, Check, 500 Return Check: if WinExist("Disable developer mode extensions") { WinActivate, Disable developer mode extensions WinWaitActive, Disable developer mode extensions Sleep 100 Send, {Esc} } Return Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Chrome 81 σημερα https://chromereleases.googleblog.com/2020/04/stable-channel-update-for-desktop_7.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αυτό το Software Reporter Tool σας πρήζει κι εσάς ρε παιδιά ή μόνο σε μένα έχει κέφια και βαράει cpu χωρίς τελειωμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 googlαρε πως θα το ξεφορτωθεις, ειναι κλασσικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 ξερει κανεις εαν γινεται να προσθεσουμε παραπανω απο 10 συντομευεσεις στην default home page??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Οχι δεν γινετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 μηπως υπαρχει καποιο extension? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα