Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος με chrome στα windows να μου πει που στην ευχη ειναι αυτο το switch (use system title bar and borders) γιατι δεν το βρισκω!

2020-02-24-090023_1280x1024_scrot.png

Επεξ/σία από jim_p
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Καποιος με chrome στα windows να μου πει που στην ευχη ειναι αυτο το switch (use system title bar and borders) γιατι δεν το βρισκω!

2020-02-24-090023_1280x1024_scrot.png

Σε ungoogled-chromΙum win 64 δεν το βλέπω.

Δημοσ.

Settings > privacy and security >  site settings > notifications > το κλεινεις και βγαζεις οποια κ@λοσελιδα εχει μπει σαν allowed απο κατω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποιος που έχει λογαριασμό στο subs4free μπορεί να μου πει αν βλέπει τις ψήφους των χρηστών όταν κάνει λογκ-ιν;

Δημοσ.

Δε μου δουλεύει το esc ούτως ή άλλως, αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να πατάω το esc κάθε φορά. Δοκιμάστε πάντως το crosspilot για να εγκαταστήσετε την επέκταση αν σας δίνει τη δυνατότητα ή αν είναι crx αρχείο το κάνετε upload

https://chrome.google.com/webstore/detail/crosspilot/migomhggnppjdijnfkiimcpjgnhmnale?hl=el

Δημοσ.

βαλτε το παρακατω autohotkey script, θα κλεινει αυτοματα το popup οποτε εμφανιζεται. για τον ελληνικο Chrome, αλλαξτε στον κωδικα την φραση "Disable..extensions", στην αντιστοιχη ελληνικη οπως εμφανιζεται στο πιο πανω screenshot.

#Warn
#NoEnv
#Persistent
#SingleInstance Force
DetectHiddenWindows, Off
DetectHiddenText, On
SetTitleMatchMode, 2
SendMode, Input

SetTimer, Check, 500
Return

Check:
if WinExist("Disable developer mode extensions") {
WinActivate, Disable developer mode extensions
WinWaitActive, Disable developer mode extensions
Sleep 100
Send, {Esc}
}
Return

Δημοσ.

Αυτό το Software Reporter Tool σας πρήζει κι εσάς ρε παιδιά ή μόνο σε μένα έχει κέφια και βαράει cpu χωρίς τελειωμό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...