jim_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Βγαλε ενα screenshot αν θες να δουμε πως ειναι ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Τι επαθε ξαφνικα ο Chrome μου (Version 71.0.3578.98) και τα δειχνει ολα ζουμ; Με τον που τον ανοιξα βλεπω να ειναι σε ζουμ οι σελιδοδεικτες, πανω η γραμμη ολοκληρη αλλα και μεσα στις σελιδες, ενω το Zoom του Chrome δειχνει 100% ολα φαινονται ξαφνικα πιο μεγαλα, σαν να ειναι στο 130/140% χωρις να πειραξω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το διορθωσα με δεξι κλικ στην συντομευση του Chrome/Properties/Compatibility/Change high DPI Settings και επελεξα αυτα που διχνει η φωτο: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Πάλι άλλαξαν τα καθίκια το top ui layout με αποτέλεσμα τα tabs να φαίνονται τεράστια και να μου τρώνε μεγάλο ποσοστό οθόνης στο λαπτοπ. Δυστυχώς στο Chrome:flags > Top Ui layout δεν υπάρχει η επιλογή normal πια. Πως θα ξαναγυρίσουμε στο λιτό design? Τι έχουν πάθει ρε γαμώτο οι βλαμένοι οι devs και πειράζουν το UI στα πάντα; Αντί να παίζουν με αυτό δε πάνε να παίξουν με κάτι άλλο; Αμάν πιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaironJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 καλησπέρα παιδια, σημερα καθως επαιζα ένα παιχνιδι στον υπολογιστη μου κολλησε ξαφνικα, τα windows μου εβγαλαν μπλε εικονα που εγραφε αν δεν κανω λαθος ότι συλλεγουν πληροφοριες για το τι πηγε στραβα, εκανα επανεκκινηση και από εκεινη τη στιγμη κι υστερα δε μπορω να μπω στο google chrome. Πατουσα στην αρχη τη συντομευση, μου εβγαζε ασπρη σελιδα το chrome και πανω δεξια μια καρτελα για να ξανα ανοιξουν οι καρτελες που ηταν ανοιγμένες πριν την επανεκκινηση. πατουσα να ανοιξουν και μου εκλεινε αυτομάτως. το εκανα αρκετες φορες αυτό και καποια στιγμη μου εδειχνε μονο μια ασπρη εικονα για λιγα δευτερα και μετα εκλεινε. πηγα στον πινακα ελεγχου και δεν το βρηκα πουθενα το chrome. το εκανα ξανα εγκατασταση αλλα απλα φορτωνε μια καρτελα και μετα δε γινοταν τιποτα. υπαρχει λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τι μπλε εικόνα σου έβγαλαν τα win? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaironJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τελικα το βρηκα στον πινακα ελεγχου, το διεγραψα το ξανα εκανα εγκατασταση και όλα καλα. ευτυχως. για καποια λεπτα σερνοταν το πσ και δεν ηξερα το λογο, γιατι δεν το ειχε ξανα κανει, αλλα τελος καλο όλα καλα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από BaironJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJohn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 31/10/2018 στις 1:02 ΜΜ, MrJohn είπε Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το flash στο chrome.. Αρχικά δε μου απομνημονεύει τις επιλογές, πρέπει κάθε φορά που επισκέπτομαι το ίδιο σαιτ να "επιτρέπω" το flash. Επίσης, τυχαίνει αν έχω 2 καρτέλες ανοιχτές και τις εναλλάσω, αυτή που κάνει χρήση flash να κολλήσει και να πρέπει να κάνω ανανέωση και όλο πάλι απ'την αρχή. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @MrJohn Καθώς είσαι στην καρτέλα από τα δεξιά της μπάρας διευθύνσεων κλικ στο πράσινο λουκέτο η θαυμαστικό που γράφει μη ασφαλείς σύνδεση (not secure) επιλέγεις site settings στη λίστα βρίσκεις το flash allow, κάνε ανανέωση της σελίδας με τον flash. από αυτής που γράφω στην αρχή Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από maarinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Δεν μπορεί να γίνει update στο chrome 32 bit. Έχω την έκδοση 68 και τρέχοντας το chrome σαν administrator κατέβασε το update εμφανίζει το "η ενημέρωση σχεδόν ολοκληρώθηκε εκτελέστε ξανά το google chrome για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση." Και με επανεκκίνηση δεν αλλάζει τίποτα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Chrome Extension Manifest V3 could end uBlock Origin for Chrome https://www.ghacks.net/2019/01/22/chrome-extension-manifest-v3-could-end-ublock-origin-for-chrome/ Ψοφος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έχω την έκδοση 72.0.3626.81 Όταν ανοίγω τον chrome μου εμφανίζει κανονικά την αρχική σελίδα google.gr Όταν πατάω να ανοίξω μια καρτέλα και κάνω αναζήτηση με πετάει σε google.com και τα έχει όλα τα αποτελέσματα στα αγγλικά. Πως μπορώ να το αλλάξω σε .gr? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) στην αρχικη σελιδα google.gr, πατα settings κατω δεξια και μετα search settings. στην νεα σελιδα στο τελος, γραφει Region Settings. βαλτο στην ελλαδα. μετα στην αριστερη στηλη διαλεξε Languages, και βαλτο στην ελλαδα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, KilliK είπε στην αρχικη σελιδα google.gr, πατα settings κατω δεξια και μετα search settings. στην νεα σελιδα στο τελος, γραφει Region Settings. βαλτο στην ελλαδα. μετα στην αριστερη στηλη διαλεξε Languages, και βαλτο στην ελλαδα. Οκ ευχαριστώ. Θα το κάνω μόλις έχω το pc στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Κανένας τρόπος να γυρίσουμε πάλι σε καρτέλες με ακμές αντί για την στρογγυλεμένη αηδία που πιάνει το διπλάσιο χώρο υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα