hariskar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί εξαφανίστηκαν τα thumbnails του news tab page; Θα αντικατασταθούν από κάτι άλλο; Edit: αντικαταστάθηκε από στρόγγυλα άσχημα thumbnails.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από hariskar
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Αντικατασταθηκαν απο τα κυκλικα εικονιδια που εχουν το favicon καθε σελιδας στο μεσο τους, οπως φαινεται στην εικονα μου παραπανω... Και απ' οτι φαινεται αλλαξανε σε ολους εκτος απο εμενα Αν θες να τα κανεις οπως πριν, μεχρι να γινει μονιμη η αλλαγη και να καταργηθει το flag που τα παραμετροποιει, δες τι λεει στο αρθρο στο ghacks που λεω παραπανω. 1
hariskar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα όμως έχω 3 ίδια favicons για 3 διαφορετικές σελίδες του ίδιου site...
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Ξαφνικα και ενω υπαρχει εγκατεστημενο και το adobe reader, και το chrome extension, οταν παω να κατεβασω στο taxis εκαθαριστικα, δηλωσεις, αντι να κατεβει σε pdf μου δινει σαν επιλογη μονο html. Τελικα αυτο συμβαινει μονο στο ενυπο Ν για τη δηλωση εταιρειας. Για καποιο λογο γινεται διαφορετικα η εξαγωγη του εντυπου. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από VasKag
hariskar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, jim_p είπε Αντικατασταθηκαν απο τα κυκλικα εικονιδια που εχουν το favicon καθε σελιδας στο μεσο τους, οπως φαινεται στην εικονα μου παραπανω... Και απ' οτι φαινεται αλλαξανε σε ολους εκτος απο εμενα Στα linux δεν άλλαξαν ούτε σε εμένα.
Shadowjump Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει βρει κανεις πως και αν δουλευε αυτο; Search for a website in your Omnibox and Chrome will tell you if it’s already open and let you jump straight to it with “Switch to tab.” Πολυ χρησιμο για εμενα γιατι εχω ανοιχτα πανω απο 50 tabs συνηθως.
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 ναι δουλευει κανονικα, το ενεργοποιεις μεσα απο το about:flags
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στο google chrome, όταν ανοίγω την πρώτη σελίδα με το google, μου είχε από κάτω κάποια shortcuts από τις ιστοσελίδες που επισκέπτομαι συνήθως για να πατάω με το ποντίκι και να μπαίνω γρηγορότερα. Ξαφνικά αυτές έσβησαν και δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να τις επαναφέρω, μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω για να τις επαναφέρω; Σκυλοβαριέμαι να γράφω τις ιστοσελίδες μια μια για να μπαίνω.....
maarinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 @Βασίλης_29 Στην μπάρα διευθύνσεων πληκτρολογεις chrome://flags/ Θα κάνεις αναζήτηση Enable using the Google local NTP το άλλαζεις στο Enebled και New Tab Page Material Design UI το αλλάζεις στο Disabled κλίκ στο "Relaunch now" 1 1
Shadowjump Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, KilliK είπε ναι δουλευει κανονικα, το ενεργοποιεις μεσα απο το about:flags Ποιο απ ολα ειναι; Εψαξα με keywords tab και search και δεν ειδα κατι.
Shadowjump Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, KilliK είπε ναι δουλευει κανονικα, το ενεργοποιεις μεσα απο το about:flags Edit: Για οσους το ψαξουν, θελουν Enabled τα #omnibox-tab-switch-suggestions #upcoming-ui-features Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Shadowjump 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Mπορει καποιος να μου πει τη μακακια ειναι παλι αυτη με το γ.....ο το chrome που στα καλα καθουμενα γινεται στα αγγλικα? Εχω φαει ιο?
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Κανενα προβλημα εδω σε chromium 69 σε λινουξ. Αν μπω απο το google.gr τα δειχνει ελληνικα ολα και αν μπω απο το google.com τα δειχνει αγγλικα ολα. Μηπως καποιο προσθετο σου τα χαλαει?
maarinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @giorgosmcmc Ρυθμίσεις πας στο τέλος της σελίδας κλικ στο Advanced πας στο Γλώσσα(Languages) κλικ στο βέλος Order languages based on your preference στην κάθε γλώσσα έχει 3 κάθετες τελείες κλικ και επιλέγεις move down η move up on the top. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από maarinos
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα .Στον Chrome υπαρχει δυνατοτητα να προσθεσω μια σελιδα στα αγαπημενα οπως στον ie ωστε να εχω πιο ευκολη προσβαση σε αυτη ?Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα