Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν τον κλείνεις πριν κλείσεις το pc; Ειδάλλως υπάρχουν άλλες λύσεις online. Πχ: 1. Open Task Manager by right-clicking on the Taskbar, or using the CTRL + SHIFT + ESC shortcut key. 2. Then clicking “More Details,” switching to the Startup tab, and then using the Disable button to disable Chrome browser. Και μερικές πιο πολύπλοκες. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Γιατί δεν τον κλείνεις πριν κλείσεις το pc; Ειδάλλως υπάρχουν άλλες λύσεις online. Πχ: 1. Open Task Manager by right-clicking on the Taskbar, or using the CTRL + SHIFT + ESC shortcut key. 2. Then clicking “More Details,” switching to the Startup tab, and then using the Disable button to disable Chrome browser. Και μερικές πιο πολύπλοκες. Τα έχω κάνει αυτά. Και τον chrome κλείνω πάντα και έχω απενεργοποιήσει την εκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Για πήγαινε στις σύνθετες ρυθμίσεις και δες αυτή τη ρύθμιση: "Να συνεχίζεται η εκτέλεση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Chrome είναι κλειστό"Να συνεχίζεται η εκτέλεση εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Google Chrome είναι κλειστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, D___G είπε Για πήγαινε στις σύνθετες ρυθμίσεις και δες αυτή τη ρύθμιση: "Να συνεχίζεται η εκτέλεση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Chrome είναι κλειστό"Να συνεχίζεται η εκτέλεση εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Google Chrome είναι κλειστό Απενεργοποιημένο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 3:24 ΜΜ, rus είπε Oταν βαζω τον κερσορα στο quick start, στη κατω γραμμη αριστερα δηλαδή, δεν εμφανίζεται επισκοπηση των ανοιχτων παραθυρων όπως γινεται στον ie. Μόνο ένα παραθυρακι δειχνει. Πως μπορει να εμφανιστεί? Hellooo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δεν υπαρχει η δυνατοτητα στον Chrome ομως υπαρχει στον Firefox οπου καλο θα ηταν να μεταβεις διοτι ο Internet Explorer δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sistah είπε Δεν υπαρχει η δυνατοτητα στον Chrome ομως υπαρχει στον Firefox οπου καλο θα ηταν να μεταβεις διοτι ο Internet Explorer δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Εχω και τους 3 browsers για να εξυπηρετουμε. Ο Firefox εχει θεματακι με τα Αγαπημενα του, μιας και το ειπες όμως, το ιδιο ερωτημα που εκανα για τον Chrome ισχυει και για τον Firefox, μπορεις να βοηθησεις? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Εαν εχεις την δυνατοτητα, χρησιμοποιησε τον Edge αντι για τον IE. Στον Firefox πας στα options και τικαρεις το παρακατω: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, sistah είπε Στον Firefox πας στα options και τικαρεις το παρακατω: Θενκς. Αναρωτιεμαι γιατι δεν το εχουν σαν προεπιλογή. 9 λεπτά πριν, sistah είπε Εαν εχεις την δυνατοτητα, χρησιμοποιησε τον Edge αντι για τον IE. Να αφήσω το βολεψη μου και να βαλω έναν αγνωστο browser, για τετοια ειμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 βαλε τον Edge, πολυ καλυτερος απο IE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2018 στις 7:42 ΠΜ, Alejandro είπε Θα κάνω format στο pc: 1) αν έχω 3 διαφορετικούς λογαριασμούς google , με το που θα ξανακατεβάσω το chrome, πρέπει να τους ξαναπεράσω έναν -έναν (εννοώ που τους βγάζει σε λίστα,και επιλέγω να ανοίξω όποιον θέλω) ή μπορώ να κάνω καποιο backup απο πριν? 2) Με το που θα βάλω το λογαριασμό μου google στον chrome, θα μου βγάλει έτοιμα και τα bookmarks που είχα στον chrome, ή πρέπει να κάνω backup και σε αυτά, 'οπως παλιά με "εξαγωγή σε αρχείο html" κλπ? Αν έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό των σελιδοδεικτών, θα τους επαναφέρει αυτόματα. Aυτό ΟΚ το έχω στο Συγχρονισμός>Ενεργό- συγχρονισμός όλων. Αυτό όμως φαντάζομαι αφορά το συγκεκριμένο google λογαριασμό μου. Mετά το format , έστω οτι μου βγάζει κανονικά όλες τις ρυθμίσεις - bookmarks κλπ αυτού του λογαριασμού . Oταν όμως κάνω έξοδο απο αυτόν, θα μου βγάζει πάλι τη λίστα των υπόλοιπων λογαριασμών μου όπως τώρα? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kounga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Όταν είμαι στο youtube και βλέπω κάποια βιντεο και πατήσω 'πίσω', ναι μεν με μεταφέρει στην προηγούμενη σελίδα (στο youtube) αλλά, ο ήχος του βίντεο εξακολουθεί να παίζει. Με ένα refresh σταμάτα, είναι θέμα του chrome ή από το youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 θεμα του Chrome. μηπως τρεχεις καποιο addon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε θεμα του Chrome. μηπως τρεχεις καποιο addon? Έχω μόνο το ublock origin για τις διαφημίσεις. Επίσης άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στα flags του chrome, αν παίζουν ρόλο: Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Προσθήκη εικόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 οχι, δεν παιζουν ρολο. κανε reset στα flags και αδειασε την cache του απο τις ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα