malachaskos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, jim_p είπε Μηπως εχεις κολλησει κατι ή εχεις καποιο προβληματικο προσθετο? Δεν εχω συναντησει προβλημα στον chrome εδω και χρονια. Δεν ξέρω γιατί έκανα εγκατάσταση ξανά και μου έβαλε τα ίδια πρόσθετα. Επίσης παρατήρησα ένα site που έχουμε ο chrome στη τελευταία έκδοση το βγάζει μη ασφαλείς σύνδεση παρόλο που έχει πιστοποιητικό ssl και με παλαιότερη το βγάζει κανονικά
Alejandro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, malachaskos είπε Δεν ξέρω γιατί έκανα εγκατάσταση ξανά και μου έβαλε τα ίδια πρόσθετα. Προφανώς έχεις συνδέσει τον λογαριασμό σου και συγχρονίζει και τα πρόσθετα.
malachaskos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, Alejandro είπε Προφανώς έχεις συνδέσει τον λογαριασμό σου και συγχρονίζει και τα πρόσθετα. Αν δεν ήταν θέμα συγχρονισμού και όλα όσα έχω μέσα πραγματικά δεν θα με πείραζε να αλλάξω σε mozilla...
super3bingo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στις 23/4/2018 στις 6:29 ΜΜ, malachaskos είπε καλησπέρα σας χρισημοποιώ έδω και χρόνια τον chrome στον υπολογιστή και στο κινητό εδώ και λίγο καιρό έχω δει τον υπολογιστή πραγματικά να σέρνεται στο διαδίκτυο βασικά η σελίδα του fb αλλά γενικά. Σήμερα σκεφτόμουν οτι κάτι φταίει η ταχύτητα της σύνδεσης μου και είπα να κάνω ένα τεστ αλλά δεν μπορούσε καν να συνδεθεί... μετά δοκίμασα απο το mozilla και δουλευαν όλα φυσιολογικά και τουλάχιστον 5-6 φορές ταχύτερα.... τον έκανα απεγγατάσταση και ξανά εγγατάσταση και τα ίδια! έχει κάποιο πρόβλημα ο chrome? Να το δοκιμάσεις και με άλλα ασύρματα δίκτυα αν σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.
grsaint13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με την προβολή video σε κάποια site. Ενώ έχω κανονικά ήχο, εικόνα δεν υπάρχει! Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω μόνο στη χρήση του chrome, κάτι που δεν ισχύει όταν ανοίγω τον edge για την προβολή του. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
nikos_greece Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 καλησπέρα, παιδιά μήπως είδε κανείς το google i/o 2018 που είπανε για το google chrome ,to google packaging και το google procrastinator μου το κάνει ποιό απλά γιατί δε το πολύ κατάλαβα?? είναι στο λεπτό 7:15 μέχρι 15:34
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 δεν μπορω να θυμιθω πως σβηνω καποιο user name password απο μια φορμα στο firefox με ενα delete σβηνοταν
maarinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @adi32 Βάλε στην μπάρα διευθύνσεων chrome://settings/passwords Θα βγάλει λίστα με τους κωδικούς, πάς στα δεξιά του κάθε κωδικού κλικ στις 3 κάθετες γραμμές και Delet. Update ctrl+shift+delete και επιλέγεις τους κωδικούς. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από maarinos
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, maarinos είπε @adi32 Βάλε στην μπάρα διευθύνσεων chrome://settings/passwords Θα βγάλει λίστα με τους κωδικούς, πάς στα δεξιά του κάθε κωδικού κλικ στις 3 κάθετες γραμμές και Delet. Ευχαριστώ πολύ. Αλλά νομίζω υπήρχε και ένας συνδυασμός πλήκτρων που παταγες μόλις επελεγες κάτι στη φόρμα
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Παλιά όταν έμπαινες στη σελίδα του Google είχε προσωποποιηση σελίδας και σου έβγαζε ειδήσεις κλπ. Τώρα το κατάργησαν?
maarinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 @adi32 IGoogle εννοείς??? Πάει αυτό, το 2013 τερματίστηκε.
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, maarinos είπε @adi32 IGoogle εννοείς??? Πάει αυτό, το 2013 τερματίστηκε. Πριν κάνα χρόνο νομίζω δούλευε
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) [Redacted] Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από pigeon wrong section
emperor4her Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλησπερα, υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωσω το λογαριασμο μου? στο γραφειο επειδη ισως χρησιμοποιησει καποιος αλλος τον υπολογιστη μου οσο λειπω, δεν μπορω να κανω συνεχεια αποσυνδεση απο το google Και delete bookmarks history κλπ.. καπου διαβασα για parental control, αλλα ειδα οτι το κατηργησαν.. καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα