koystado Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 1:05 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Εγώ έχω άλλο θέμα με τον Chrome από χθες. Σε κάθε σελίδα που θα μπω, πχ insomnia, η fb, η instagram, μου ζητάει να ξανά κάνω log in. Δοκίμασα μέχρι chromium, canary κτλ, αλλά πάλι τα ίδια. Σε firefox,opera κτλ δεν έχω αυτό το θέμα. Έκανα uninstall με revo uninstaller και ξανά απ την αρχή αλλά τίποτα. ΥΓ. Όλα αυτά συμβαίνουν αφού κλείσω τον browser και πάω να ξανά μπω. και εγώ έχω τις τελευταίες μέρες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ξέρουμε καμία λύση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 34 minutes ago, koystado said: και εγώ έχω τις τελευταίες μέρες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ξέρουμε καμία λύση;;; Ναι. Βάλε την 63 version και κλείσε τα updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Ναι. Βάλε την 63 version και κλείσε τα updates Μπα, εγώ με την 64 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, Alejandro said: Μπα, εγώ με την 64 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Άλλοι έχουν, άλλοι δεν έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Kαλημέρα. Θέλω να σβήνω το ιστορικό και cookies απο συγκεκριμένη ιστοσελίδα που κανω login, καθημερινά και αρκετές φορές τη μέρα. Πρέπει καθε φορά πριν το νέο login να πηγαινω Ρυθμίσεις>Διαγραφή Δεδομένων περιήγησης > Διαγραφή Δεδομένων όλων των ιστοσελίδων ? Δεν υπάρχει καποια συντόμευση για όλο αυτό? Μην μου πείτε να δηλώσω την ιστοσελίδα στο Cookies > Διαγραφή κατα την έξοδο , γιατί δεν κάνει αυτό που θέλω, χωρίς να ανοιγοκλέισω τον Chrome κάθε φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2018 στις 9:27 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Ναι. Βάλε την 63 version και κλείσε τα updates από που κατεβάζω την 63 και πω κλεινω τα update γτ δεν το βρίσκω καθόλου Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από koystado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 32 minutes ago, koystado said: από που κατεβάζω την 63 και πω κλεινω τα update γτ δεν το βρίσκω καθόλου http://google_chrome.en.downloadastro.com/old_versions/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως αφαιρώ τελείως αυτό το πράγμα που σας έχω κυκλώσει ? Μπήκε μόνο του και δεν βρίσκω κάτι για να το κάνω διαγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Καλημέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως αφαιρώ τελείως αυτό το πράγμα που σας έχω κυκλώσει ? Μπήκε μόνο του και δεν βρίσκω κάτι για να το κάνω διαγραφή. Λογικά χρειάζεσαι ένα σκανάρισμα με το malwarebytes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 και εγω το ιδο προβλημα...καθε φορα Login... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelas7back Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 θεμα με addon ονόματι ace script μου εχει καρφιτσωθεί αυτο το addon στον ψηρομε οσες φορες και να το καταργησω και μετα να καταργησω και το chrome με your uninstaler οταν ξανα περναω chorome ξανα βγενει τι να κανω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 adwcleaner, malwarebytes και στο τελος superantispyware για να καθαριστειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το ίδιο πρότεινα και εγώ, λίγα post παραπάνω. Θα ήταν καλό να έχουμε ένα feedback από τα παιδιά για να δούμε αν δούλεψαν αυτές οι λύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 32 minutes ago, Alejandro said: Το ίδιο πρότεινα και εγώ, λίγα post παραπάνω. Θα ήταν καλό να έχουμε ένα feedback από τα παιδιά για να δούμε αν δούλεψαν αυτές οι λύσεις. Δυστυχώς οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Μπαίνουν εδώ, λένε τα προβλήματα τους, τους λέμε 5-6 λύσεις, το φτιάχνουν εν τέλει και δεν μας λένε τι έκαναν και αν δούλεψε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν μπορώ να δω google maps από τον chrome browser. Σε firefox τους βλέπω άνετα. Δοκίμασα μέχρι και επανεγκατάσταση του chrome αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Εχω mac os high sierra. --> Το διόρθωσα το πρόβλημα σβήνοντας τα cookies που είχανε το (www.google.com και www.google.gr) <-- Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα