jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Google video. Αν και η google το εκλεισε σαν υπηρεσια πριν χρονια, το χρησιμοποιουν ακομα για embedded videos σε διαφορες σελιδες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kropilack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 απενεργοποιηστε το hardware acceleration Ok το εκανα. Στις ρυθμισεις που ειδα, κατω απο το "Χρήση της επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη" λεει "Να συνεχίζεται η εκτέλεση εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Google Chrome είναι κλειστό" Αυτο ειναι στο ΟΝ. Τι ακριβως κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ειναι για τρεχει ο chrome στο background ακομα και αν τον εχεις κλεισει, για να δεχεσαι πχ notifications απο σελιδες οπως στο κινητο ή για επεκτασεις που δουλευουν στο background , πχ καποια επεκταση που ελεγχει το mail σου καθε τοσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τις τελευταίες μέρες το UI του Chrome στον desktop άρχισε να laggάρει τρελά χωρίς να έχω αλλάξει drivers κτλπ κτλπ. Με το που έβγαλα το Theme που είχα, πήγαινε νερό. Στα laptops κανένα πρόβλημα είτε με το Theme είτε χωρίς...dafuq?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 shiiit happens all the time.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ξαφνικα μππηκαν και τα δυο, ποιο να κρατησω adblock??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 @lambros Κανένα. Αν δεν έχεις το έχεις βάλει, ublock origin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σερνόταν η stable και δεν μου κραταγε τα cookies του insomnia. Εβαλα βετα 62.0.3202.45 και παει τρομερα γρηγορα συν οτι τα cookies "δουλευουν" Υπαρχει καπου επισημα offline beta installer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 το μηνυμα θα στο βγαζει παντα οταν ανοιγεις τον Chrome, επειδη εχεις βαλει extension τοπικα απο τον σκληρο και οχι απο το Store. η μονη λυση ειναι να βαλεις την Developer εκδοση του Chrome, για να μην στο βγαλει. η κρατα την Stable και τρεχε μονιμα ενα AHK script που να σου κλεινει αυτοματα το παραθυρο, οποτε ανοιγει. ετσι τοχω κανει εγω με το παρακατω script: https://autohotkey.com/ Open Google Chrome. In the top right corner, click the Chrome menu Settings. In the "Search" section, check Enable "Ok Google" to start a voice search Βρηκα κι αυτο αλλα σε εμενα δε δουλευει επισης και αυτο https://www.ghacks.net/2017/07/04/hide-chromes-disable-developer-mode-extensions-warning/ αλλα δεν βρισκω αυτο που λεει Copy the ID of the first to the clipboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σε ενα συστημα, καθαρο απο malware και χωρις εφαρμογες τυπου ccleaner, ο chrome δεν σωζει τα cookies απο καμια σελιδα, οποτε καθε φορα που ξανανοιγει, ο χρηστης πρεπει να βαζει τους κωδικους του στις 4-5 σελιδες που χρησιμοποιει. Καμια ιδεα? Εννοειται οτι ολες οι επιλογες για τα cookies ειναι στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Να συμπληρωσω στο παραπανω οτι το θεμα εμφανιζεται και σε εντελως διαφορετικη εγκατασταση chrome, πχ στο pc μου, εφοσον ο χρηστης κανει sync στο λογαριασμο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 παρόμοιο πρόβλημα το έλυσα βάζοντας την τελευταία beta όπως λέω παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Βρηκα κι αυτο αλλα σε εμενα δε δουλευει https://www.youtube.com/watch?v=p_me8EsADcU επισης και αυτο https://www.ghacks.net/2017/07/04/hide-chromes-disable-developer-mode-extensions-warning/ αλλα δεν βρισκω αυτο που λεει Copy the ID of the first to the clipboard. μπες στο chrome://extensions/ και τικαρε το Developer Mode πανω δεξια. θα σου βγαλει το ID του καθε addon κατω απο τον τιτλο του στην ιδια σελιδα. ΑΛΛΑ, μην το κανεις αυτο. ειναι πονοκεφαλος. πρεπει να βαλεις τα ID για ολα τα addons στο group policy. εγω παλια το χα ετσι, μεχρι που καποιο update του Chrome μου τα εκανε ολα μονιμα disabled και επρεπε να τα ξαναβαλω παλι ολα απο την αρχη. απο τοτε το εχω με το popup, το οποιο το κλεινει αυτοματα το AHK script που εχω φτιαξει. ομως δοκιμασε και αυτο το batch που βρηκα προσφατα. patch-αρει καποιο dll του Chrome και απενεργοποιει το popup. λενε οτι δουλευει και με την τελευταια εκδοση. https://stackoverflow.com/questions/30287907/how-to-hack-chrome-dll-to-get-rid-of-the-disable-developer-mode-extensions-pop υποψιν ομως οτι πρεπει να το τρεχεις καθε φορα που γινεται updated o Chrome. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 τωρα τελευταια οταν μπαινω στα delevloper tools κρασαρει και κλεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 τωρα τελευταια οταν μπαινω στα delevloper tools κρασαρει και κλεινει Μια χαρά μπαίνει σε εμένα. Δοκίμασε με καινούριο προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα