patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Which Chromium browser gets the fastest updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 @fearless Κανενα προβλημα εδω (εικονες). Debian testing x64, chromium 58.0.3029.96 και openbox Εννοειται πως δεν τα εχω αριστερα. Τα εχω στα δεξια, και το εικονιδιο της εφαρμογης στα αριστερα, αλλα για τα screenshots το αλλαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Απ οτι φαινεται φταιει το Gnome και το Οpenbox ευνοειται απ τα θεματα του, ισως αν ψαχτω με καποια θεματα να πετυχω κανενα αν και δεν νομιζω. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από fearless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να μπω σε ένα συγκεκριμένο site, μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα. Δοκίμασα εκκαθάριση ιστορικού, αλλά και clear cache του Chrome, τίποτα από τα δύο δεν δούλεψε. Έχετε να προτείνετε καμία λύση? Να σημειώσω ότι από άλλον browser μπαίνει κανονικά. https://snag.gy/mugHyS.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σ'μένα μπαίνει κανονικά δοκίμασε να μπεις με αυτήν την ip 88.99.251.96 ,ποιά πρόσθετα έχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πηγαινε chrome://flags > Experimental QUIC protocol και βαλτο disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πηγαινε chrome://flags > Experimental QUIC protocol και βαλτο disabled. Εννοείς το Πειραματικό πρωτόκολλο QUIC, το απενεργοποίησα, έκανα επαννεκίνηση στον chrome και μου εμφανίζει πάλι το ίδιο. Σ'μένα μπαίνει κανονικά δοκίμασε να μπεις με αυτήν την ip 88.99.251.96 ,ποιά πρόσθετα έχεις?? Πρόσθετα, εννοείς τις επεκτάσεις? Έχω τα Avast Online Security Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πρόσθετα, εννοείς τις επεκτάσεις? Έχω τα Avast Online Security Πετα το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πετα το! Το πέταξα, ξαναέκανα αυτό με στα flags, επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Για δοκίμασε και μία πλήρη αφαίρεση του Chrome και μετά επανεγκατέστησε τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Για δοκίμασε και μία πλήρη αφαίρεση του Chrome και μετά επανεγκατέστησε τον. To δοκίμασα χτες αυτό, μήπως φταίει ότι έχω λειτουργικό vista και δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ο chrome? Επιπλέον το εργαλείο που με έστειλες λειτουργεί μόνο για 7/8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 To δοκίμασα χτες αυτό, μήπως φταίει ότι έχω λειτουργικό vista και δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ο chrome? πιθανότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σας.Περιέργως αρπαξα έναν ιο... ( mystating 123) Οτι και να εκανα με προγράμματα καθαρισμου κτλ ενώ καθαριζει, μετα από λιγο ξανα βγαινει αντι του chrome.Τι στο καλο να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σας.Περιέργως αρπαξα έναν ιο... ( mystating 123) Οτι και να εκανα με προγράμματα καθαρισμου κτλ ενώ καθαριζει, μετα από λιγο ξανα βγαινει αντι του chrome.Τι στο καλο να κανω; Καλησπέρα Γιώργο. Δοκίμασες να καθαρίσεις τον ιό με το adwcleaner? Πήγαινε στα πρόσθετα του chrome και δες αν υπάρχει κάτι περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα. Εχω ξεχασει το passprhrase για να συγχρονιζονται οι σελιδοδεικτες κτλ παραλληλα και στο κινητο. Ο κωδικος ειχε μπει το 2013 και πραγματικα δε θυμαμαι ποιος ειναι. Υπαρχει τροπος για ανακτηση; Οι σελιδοδεικτες συγχρονιζονται στο λαπτοπ, απλα δεν μπορω να μπω στο κινητο.. Πως θα αποφυγω το reset?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα