KaterinaSTS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γειά σας, Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον chrome είναι ότι δεν μου ανοίγει τις περισσότερες σελίδες (συμπεριλαμβανομένου του insomnia). Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Έχω Windows 8.1. Βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΗ ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.insomnia.gr/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού. ERR_INVALID_ARGUMENT Μήπως γνωρίζετε πως μπορεί να διορθωθεί? Ευχαριστώ
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δλδ με αλλους browsers παιζεις κανονικα? Αν οχι κατι εχεις τσιμπησει και πρεπει να κανεις καποιες κινησεις. 1
KaterinaSTS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Είναι απίστευτο αλλά απεγκατέστησα ένα πρόγραμμα του πλαισίου Turbo-X Protection νομίζω ότι λεγόταν, το οποίο μου πετούσε συνέχεια παράθυρο στην οθόνη για να το ενεργοποιήσω και εγώ απλά το έκλεινα. Πρίν λίγο λοιπόν το απεγκατέστησα και ως εκ του θεύματος ... ο chrome παίζει μια χαρά. Σε explorer το πρόγραμμα δεν μου δημιουργούσε θέμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σας. 2
Centurion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Παίδες μήπως έχετε παρατηρήσει τίποτα κρασαρίσματα σελίδων στην τελευταία έκδοση; (Έκδοση 57.0.2987.110 (64-bit)) Τα πρόσθετα που έχω είναι: Ublock Origin, keep, μετάφραση, save to google drive και google calendar. Το κάνει σε τυχαίες σελίδες.
jim_p Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κανενα προβλημα εδω, με την εκδοση που λες σε 64αρη chrome, σε 64αρια windows 7. Απο προσθετα μονο το ublock και το lastpass εχω σε αυτον.
bilya Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Παίδες μήπως έχετε παρατηρήσει τίποτα κρασαρίσματα σελίδων στην τελευταία έκδοση; (Έκδοση 57.0.2987.110 (64-bit)) Τα πρόσθετα που έχω είναι: Ublock Origin, keep, μετάφραση, save to google drive και google calendar. Το κάνει σε τυχαίες σελίδες. τπτ κ γω και έχουμε τα ίδια ακριβώς πρόσθετα
kinhthra Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 γεια σας, παίδες εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν το έχω διορθώσει ούτε με απεγκατάσταση. το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου ανοίγει ενημερωτικούς poup. Όπως αποθήκευση κωδικούς, ενημέρωση κωδικούς, όταν έχω γράψει κάτι σε καμία ιστοσελίδα και το ακυρώνω αυτό το παράθυρο που ρωτάει αν θέλω να μένω δεν μου το εμφανίζει απλά παγώνει το chrome. και πάνω στα αριστερά που είναι i και βάζεις το ποντίκι και λέει "προβολή πληροφοριών τοποθεσίας " κάνω κλικ αλλά δεν βγάζει το παράθυρο όπως στη εικόνα. έκανα όπως είπα απεγκατάσταση, καθάρισα και το μητρώο, έκανα εγκατάσταση και πάλι το πρόβλημα παραμένει. κάποια βοηθείας σας παρακαλώ...
dhmak Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για δοκίμασε και ένα reset στις αρχικές ρυθμίσεις. Επίσης δοκίμασε να τρέξεις το Cleanup Tool της Google.
alagond3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στον Google Chrome οταν ανοίγω 3 συγκεκριμένες σελίδες μου τις εμφανίζει σαν mobile version. Πως αλλάζει;
Maverickj13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η παρένθεση που μου βγάζει το chrome στην καρτέλα του Youtube? Το νούμερο αυξάνεται κατά μονάδα σε μη κανονικά χρονικά διαστήματα.
patrickdrd Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 νεα video στις συνδρομες (subscriptions) σου; 1
kinhthra Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 γεια σας, παίδες εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν το έχω διορθώσει ούτε με απεγκατάσταση. το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου ανοίγει ενημερωτικούς poup. Όπως αποθήκευση κωδικούς, ενημέρωση κωδικούς, όταν έχω γράψει κάτι σε καμία ιστοσελίδα και το ακυρώνω αυτό το παράθυρο που ρωτάει αν θέλω να μένω δεν μου το εμφανίζει απλά παγώνει το chrome. και πάνω στα αριστερά που είναι i και βάζεις το ποντίκι και λέει "προβολή πληροφοριών τοποθεσίας " κάνω κλικ αλλά δεν βγάζει το παράθυρο όπως στη εικόνα. έκανα όπως είπα απεγκατάσταση, καθάρισα και το μητρώο, έκανα εγκατάσταση και πάλι το πρόβλημα παραμένει. κάποια βοηθείας σας παρακαλώ... είναι περίεργο γιατί σε safe mode είναι εντάξει. τι να φταίει άραγε;
patrickdrd Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 μπα; Η Google ετοιμάζει ενσωματωμένο ad blocker για τον Chrome
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα