Gtr34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στον Chrome, για κατέβασμα video από YouTube, χρησιμοποιώ το πρόσθετο "Tampermonkey" στο οποίο έχω εγκαταστήσει το script "Download YouTube video as mp4". Πρόσθετο: https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo Script: https://greasyfork.org/el/scripts/1317-download-youtube-videos-as-mp4 Το script ανανεώνεται τακτικά και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ουτε καν, δεν χρειαζεσαι τιποτα για να κατεβασεις απο youtube, http://keepvid.com the best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σβήσε τα πάντα απο το μητρώο (σχετικά με το eagleget) και κάνε επανεγκατάσταση. Αφου βρήκες το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι απο εδώ και απο εκεί. Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Εν τω μεταξύ, ή πλάκα ξέρεις ποια είναι; Όταν πάλευα να απεγκαταστήσω το eagleget για να δοκιμάσω νέα εγκατάσταση, δεν έβρισκα ούτε στο add remove programs των windows, ούτε στο revo uninstaller κάποια σχετική καταχώρηση. Τελικά, με όλο το ρίσκο να τα κάνω όλα μπάχαλο (και χωρίς να είμαι βέβαιος για την αποτελεσματικότητα τής κίνησης) , έσβησα όλο το φάκελό του από το program files (κι αυτό με μεγάλη δυσκολία...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά, πριν σπάσουν τελείως τα νεύρα μου, βοηθήστε please! Προτείνετε έναν, όσο το δυνατόν πιο απλό και free - χωρίς ανάγκη για ...δισεκατομμύρια ρυθμίσεις - download manager για κατέβασμα βιντακίων από το net. Θέλω ανεξάρτητο πρόγραμμα, όχι πρόσθετο στον browser (να δουλεύει ανεξάρτητα απ' το αν είναι ανοιχτός ή όχι ο chrome). Αν ενσωματώνεται και στον browser, ώστε να κατεβαίνουν τα πάντα μέσω αυτού, αντί για το default κατεβαστήρι τού chrome, ακόμα καλύτερα, αλλά ζω και χωρίς αυτό. Ή, έστω, κάνοντας copy το link από το site, να το ρίχνει στην que list του χωρίς να χρειάζεται paste στο πρόγραμμα), στο οποίο να ρίχνω τα links, να ορίζω που θα αποθηκευτεί τι, να ξεκινάει το κατέβασμα όταν τού πω εγώ και να συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε. Κάτι σαν τον idm π.χ. , αλλά ελεύθερο και χωρίς όλο αυτό το ...χάος ρυθμίσεων που θέλει π.χ. ο flashget. Πριν από λίγο καιρό, βρήκα κατά τύχη ένα που λέγεται eagleget, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Δούλευε μια χαρά μέχρι προχθές, αλλά στα καλά καθούμενα έφαγε ένα κόλλημα και, αφενός δε λειτουργεί, αφετέρου μετά από απεγκατάσταση δε μ' αφήνει να το εγκαταστήσω ξανά... JDownloader2 http://jdownloader.org/download/index 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Άριστο το JD2, το μονο κακο ειναι οτι θελει εγκατασταση Java. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα και καλο Σ/Κ. Εχω το εξης προβλημα. Οποτε παω να ξατεβασω μια εφαρμογη απ το Store, μου πεταει το σφαλμα της εικονας. Εχω δοκιμασει καθαρισμα cache, απεγκατασταση του Chrome, χωρις αποτελεσμα. Ψαχνοντας σε φορουμ βρηκα οτι κανουν λογο για καποιο προγραμμα που ενδεχομενως μπλοκαρει τοκατεβασμα, ομως δεν εχω εγκατεστημενο κατι, καμια ιδεα? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 @Kostasspil Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ublock origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τίποτα. Εξακολουθεί το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Με μια προχειρη αναζητηση στο google, καποιος το εφτιαξε αλλαζοντας το φακελο στον οποιο αποθηκευονται οι ληψεις του chrome. Δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ούτε αυτό δούλεψε, δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τρεξε τον chrome με ενα καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Πρόκειται να στείλω τον υπολογιστή μου στο service και θέλω να σβήσω όλα τα passwords από τον Chrome, αλλά μόνο στον υπολογιστή. Σκέφτηκα να τον κάνω uninstall κι όταν ξαναέρθει το pc να τον συνδέσω πάλι με το google account μου και να τραβήξει όλα μου τα δεδομένα και πάλι. Λογικά δεν θα γίνει αυτό που θέλω; Πολύ later edit για κάθε ενδιαφερόμενο: δεν αρκεί το uninstall και βασικά ήταν αχρείαστο. Έκανα delete user και ο chrome καθάρισε. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από Toxo <3 lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τρεξε τον chrome με ενα καθαρο προφιλ. Το δοκίμασα μόλις, χωρις αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το εγκατεστησα κανονικα.Κανα firewall rule? Κανε disable το firewall αν το εχεις on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τα χω δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά τίποτα. Τα παρατάω, ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα