Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια αλλη πιο σοβαρη ρυθμιση στο chrome://flags, μιας και δεν μου χρειαζεται το tab discading?

Τοσα χρονια χρηστης chrome, chromium και αλλων chromium based browsers, το μονο που χρειαστηκα απο το chrome://flags ειναι η απενεργοποιηση του smooth scrolling.

βαλε αυτο σε ενα batch αρχειο, μιας και το windows shortcut εχει περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων.

@echo off

start "" "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"  --disable-hang-monitor --enable-native-gpu-memory-buffers --disable-hide-inactive-stacked-tab-close-buttons --disable-software-rasterizer --enable-display-list-2d-canvas --enable-experimental-canvas-features --force-gpu-rasterization --enable-quic --enable-scroll-prediction --use-simple-cache-backend=on --site-per-process --enable-tab-audio-muting --top-document-isolation --enable-zero-copy --extension-content-verification=bootstrap --gpu-rasterization-msaa-sample-count=0 --ignore-gpu-blacklist --enable-lcd-text --media-router=0 --num-raster-threads=4 --enable-overlay-scrollbar --save-page-as-mhtml --disable-smooth-scrolling --top-chrome-md=non-material --v8-cache-options=code --v8-pac-mojo-out-of-process --enable-features=AutomaticTabDiscarding,OptimizeLoadingIPCForSmallResources,StaleWhileRevalidate2,TranslateUI2016Q2

exit

οι παραπανω παραμετροι ειναι απο το about:flags και καποιοι εξτρα με τους οποιους μπορει να ξεκινησει το Chrome.exe

αν πας στο about:gpu, θα δεις μια λιστα με ολες τις παραμετρους με τις οποιες τρεχει ο Chrome. μπορεις να τις κανεις copy/paste σε ενα batch, οπως εκανα τωρα εγω.

τι σημαινει η καθε παραμετρος, μπορεις να δεις στο about:flags και σε αυτο εδω το site:

http://peter.sh/experiments/chromium-command-line-switches/

εγω τωρα εχω βαλει καποιες ρυθμισεις για να αλλαξω το UI και να βελτιωσω την αποδοση του browser. κανει μια δοκιμη, να δεις αν σε ικανοποιουν.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Εγκατέστησα τον chrome σε φρέσκο σύστημα,  κλείνει μόνο του και crashάρει ασταμάτητα ( παραθέτω συνημμένο). Χρησιμοποιώ chrome αρκετό καιρό στο άλλο μου σύστημα, και δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα. Ενδέχεται να είναι θέμα έκδοσης ( στο παλιό σύστημα είμαι στην 52.xx, ενώ στο νέο ήρθε η τελευταία 53.xx);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε τι το εχεις εγκαταστησει?εννοω σε windows ποια εκδοση.. κανε απεγκαταστση με αυτο για παραδειγμα να καθαρισει τα παντα revo unistaller και μετα εγκατασταση και λογικα θα παιξει...

Έκδοση 53.0.2785.113 m 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω το ειχα σε αρκετες σελιδες οταν ενημερωθηκα σε chrome (chromium βασικα) 53.x εδω στο λινουξ. Μετα απο μια ενημερωση (53.0.2785.89 > 53.0.2785.92 νομιζω) εφτιαξε. Στο κανει σε ολες τις σελιδες?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω την έκδοση 53.0.2785.116 m και μερικά βίντεο δεν φορτώνουν και μου βγάζει "δεν είναι δυνατή η φόρτωση της προσθήκης"

Έχω τον Flash Player 23.0.0.162 εγκατεστημένο.

Δημοσ.

Αυτο το ειδα και εγω σημερα οταν ανοιξα τον chrome,

οσες σελιδες δεν εχουν το http μπροστα λεει πως η συνδεση δεν ειναι ιδιωτικη,

ενω οσες εχουν εχει το πρασινο λουκετακι (οτι ειναι οκ).

Ειναι λιγο ενολητικο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...