jim_p Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Downloadhelper. Αλλα δεν κατεβαζει απο youtube. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Όχι δεν θέλω από τον σωλήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε καθαρή εγκατάσταση windows 7 64bit, έχω πρόβλημα εμφάνισης γραμματοσειρών σε ορισμένα sites μόνο με τον Chrome και τον Opera, συμπεριλαμβανομένου και του insomnia. Στην αρχική σελίδα οι γραμματοσειρές εμφανίζονται σωστά, όμως όταν μπω στο forum, το "π", βγαίνει πλάγιο. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κανε ενα clear cache και δες στο options-->more tools-->encoding να ειναι UTF-8 ή παιξε με καποιο αλλο.Το auto detect δεν προτεινεται διοτι κανει search σε καθε σελιδα που μπαινεις και ισως καθυστερει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κανε ενα clear cache και δες στο options-->more tools-->encoding να ειναι UTF-8 ή παιξε με καποιο αλλο. Το auto detect δεν προτεινεται διοτι κανει search σε καθε σελιδα που μπαινεις και ισως καθυστερει, Έχω δοκιμάσει και UTF-8 και Greek (ISO/Windows). Δεν έχει τίποτα η cache. Καθαρή εγκατάσταση μετά από format και όλα τα updates της Microsoft (7 64bit SP1). Στον Firefox όλα κανονικα. Σε Chrome και Opera, λάθως encoding και θολούρα, και χωρίς auto-detect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κλεισε το hardware acceleration για τη θολουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Με UTF-8, υπάρχει το πρόβλημα με το "π". Αν επιλέξω Greek (Iso ή Windows), το forum φαίνεται έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 να ρωτησω ,με το video download helper με κατεβαζει μονο αρχεια mpegts,οχι avi.πως μπορω να το αλλαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Με UTF-8, υπάρχει το πρόβλημα με το "π". Αν επιλέξω Greek (Iso ή Windows), το forum φαίνεται έτσι. inso5.png Άφησέ το σε UTF-8. Πήγαινε στο chrome://flags και απενεργοποίησε το DirectWrite. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) εγω το τελευταιο διαστημα που ειχα Chrome ανα 5 μερες μου εβγαζε Blue Screen - Critical Process Died... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από Ghost_Rider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κλεισε το hardware acceleration για τη θολουρα. Άφησέ το σε UTF-8. Πήγαινε στο chrome://flags και απενεργοποίησε το DirectWrite. Με σώσατε παιδιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ρε παιδια, εχω βαλει το Hangouts ως app για να τρεχει εκτος Chrome. αλλα οποτε ανοιγω το Chrome, μου ανοιγει και το παραθυρο του Hangouts κεντραρισμενο στην οθονη. πως μπορω να το αποφυγω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλημέρα , θέλω να κατεβάσω το βίντεο από τον σύνδεσμο : http://4232-7355-m.edge-cdn.net/video_1040214?playerskin=44656&resp=1 έβαλα την επέκταση downloadhelper αλλά δεν είναι ενεργή κατά την αναπαραγωγή του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Οριστε http://media.cdn.edge-cdn.net/zvts/1459934113/videos/videodb/7355/videodb_7355_74580_8262382_16x9.mp4Το βρηκα κανοντας μια τυχαια αναζητηση "mp4" στον πηγαιο κωδικα αυτης της σελιδας http://4232-7355-m.edge-cdn.net/video_1040214που εινια στην ουσια η σελιδα που εδωσες, χωρις τις παραμετρους για τον player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η ανάλυση όμως είναι πολύ χαμηλή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα