hariskar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τσεκαρε αν για καποιο λογο το τρεχει σε compatibility mode. Δεν τρέχει σε compatibility mode. Ωραία υπογραφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 @hariskar Η άλλη λύση είναι να φτιάξεις καινούριο χρήστη μέσα απο τον chrome (κράτα backup τους σελιδοδείκτες), αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρός απο malware. Κάνε scan πάλι σε safe mode και με AdwCleaner και Hitman Pro. Αυτά τα δυο κάνουν γρήγορα scan και είναι πολύ αποδοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Άλλον χρήστη δεν μπορώ να φτιάξω γιατί ο Chrome δε λειτουργεί. Scan θα κάνω άλλά όχι σε safe mode γαι την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Άλλον χρήστη δεν μπορώ να φτιάξω γιατί ο Chrome δε λειτουργεί. Scan θα κάνω άλλά όχι σε safe mode γαι την ώρα. Για τη πρώτη πρόταση: https://support.google.com/chrome/answer/142059?hl=en Πρέπει να γίνει σε safe mode γιατί πολλά malware δεν αφήνουν τα anti-malware να κάνουν τη δουλειά τους σωστά όσο είναι σε κανονική λειτουργία. Άμα δεν μπορείς με τίποτα απο safe mode, τότε τουλάχιστον χρησιμοποίησε το chameleon του Malwarebytes. Το βρίσκεις απο την έναρξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Με AdwCleaner (όχι από safe mode γιατί είμαι στη δουλειά) και επανεκκίνηση διορθώθηκε. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια εκανα φορματ στο pc περασα παλι το chrome αλλα εκανα βλακεια πρεπει να εσβησα τελειως τους σελιδοδεικτες.μπηκα με το account μου κανονικα και πατησα συγχρονισμο αλλα δεν θυμωμουν το κωδικο που ειχα δωσει για τους σελιδοδεικτες και πατησα το dishud καπως ετσι το ελεγε και μετα με πεταξε σε μια σελιδα και εκανα διαγραφη και παταω να μπω παλι με το accoun μαπινω και δεν μου εμφανιζει τπτ πως μπορω να τους βρω παλι γτ ειχα καποιες σημαντικες σελιδες που δεν της θυμαμαι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rolexakias2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπερα στη παρεα ,μηπως γνωριζεται γιατι το Chrome μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι οταν παω να ανοιξω νεα σελιδα (αναμονη για καινουρια υποδοχη) μου το κανει συχνα πυκνα,τι να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχω το εξής πρόβλημα: Το chrome μπαίνει αυτόματα στην εκκίνηση και ακόμα κι αν το βγάλω ξαναμπαίνει μόνο του. Τί μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γίνεται κάπως να μου βγαίνουν μόνο αποτελέσματα σε .gr σε search στο google; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ελα ντε κι εγω την ιδια απορια για firefox, παλιοτερα ειχε επιλογες "μονο για ελλαδα" ή "μονο ελληνικα" ή καπως ετσι, που πηγε δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αυτές τις επιλογές τις βρίσκω στον Chrome αλλά δεν δουλέυουν ακριβώς έτσι, μου βγάζουν ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση του Chrome δε λειτουργεί το spell check στα ελληνικά. Το κακό είναι πως έχουν αφαιρέσει την επιλογή όπου με δεξί κλικ μπορείς να επιλέξεις ποια γλώσσα θέλεις για έλεγχο διότι υποτίθεται πως το κάνει αυτόματα. Πως μπορώ να κάνω ξανά τον έλεγχο στα ελληνικά; Εννοείται πως έχω επιλεγμένη τη γλώσσα ελληνικά και το spell check στις ρυθμίσεις, μαζί με τα αγγλικά (ΗΠΑ) και τα αγγλικά του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ε τοτε κανει ελεγχο στα ελληνικα αφου το ενεργοποιησες στην ρυθμιση. κατι αλλο φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχουμε καμιά αλλαγή τελευταία? Με το χρωμ ανοιχτό σέρνονται διάφορα προγράμματα τις τελευταίες μέρες.... Είμαι σε mac os x 10 6 8 και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα με ταχύτητα, εκτος από τους 2 browsers ,πριν λιγους μήνες γ@μιόταν ο FF, τώρα ο άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εχουμε καμιά αλλαγή τελευταία? Με το χρωμ ανοιχτό σέρνονται διάφορα προγράμματα τις τελευταίες μέρες.... Είμαι σε mac os x 10 6 8 και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα με ταχύτητα, εκτος από τους 2 browsers ,πριν λιγους μήνες γ@μιόταν ο FF, τώρα ο άλλος. Δοκίμασε να καθαρίσεις τα πάντα (web history,cache, cookies, saved passwords κτλ) και μετά κάνε reset μέσα απο τις ρυθμίσεις (πάτας advanced settings και είναι τέρμα κάτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα