thomasG4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 έκανα edit το μήνυμα μόλις πόσταρες. Κάνε και αυτό που έγραψα. Άμα το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα μπορεί να είναι και πρόβλημα της σελίδας. Από άλλη συσκευή στο ίδιο δίκτυο μπαίνει κανονικά στο site;
santana99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ναι απο αλλο browser μπαίνει κανονικά... θα δοκιμάσω και το ρεσετ αργότερα μιας και θελει διαδικασια
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει να προτείνει κανείς, κανένα δοκιμασμένο, download manager για τον chrome?
santana99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 έκανα edit το μήνυμα μόλις πόσταρες. Κάνε και αυτό που έγραψα. Άμα το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα μπορεί να είναι και πρόβλημα της σελίδας. Από άλλη συσκευή στο ίδιο δίκτυο μπαίνει κανονικά στο site; δεν το εκανα τελικά, τυχαίως έφτιαξε από μόνο του... είχα τσεκάρει με φίλο ότι στο δικό του υπολογιστή άνοιγε. το αστείο ειναι ότι τον κρομ τον έβαλα εδώ και μια βδομάδα οπότε δεν έχουν προλάβει να γίνουν και πολλά πράγματα...
dj_dio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 καλησπέρα σας , αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τον crome , στο δεύτερο pc μου. βλεπω την παρακατω εικονα οποτε ανοιγω τον crome και τιποτε αλλο. δεν αλλαζει ουτε στις ρυθμησεις ουτε οταν τον διεγραψα και ξαναεγκατεστησα. αφαιρεσα ολα τα extentions και παλι τα ιδια. με αλλο explorer firefox opera κλπ ολα ειναι μια χαρα. μονο στον crome το αντιμετωπιζω. τι να κανω ; το εχετε συναντησει ξανα ; ευχαριστω εκ των προτέρων .
firepc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Γεια, ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμηση στο yt να ξεκινανε τα βιντεο στη μεγιστη δυνατη αναλυση;
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 add-on παιδί μου, ποιο add-on ήθελες να πεις
pirate79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γεια, ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμηση στο yt να ξεκινανε τα βιντεο στη μεγιστη δυνατη αναλυση; https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif?hl=el
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 @dj_dio Κλεισε το hardware acceleration του chrome για αρχη.
dj_dio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 @jim_p το θεμα ειναι οτι δεν μπορω ουτε στις ρυθμησεις να εχω εικονα , αφου το μονο που μπορω να δω ειναι αυτος ο << σταυρός>>. το βλεπω να ερχεται το φορματ.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μπορεις να τον ξεκινησεις με την παραμετρο που κλεινει το hardware acceleration. Στη συντομευση του (δεξι κλικ > ιδιοτητες), στο κουτακι που λεει "c:\blablabla\chrome.exe"να προσθεσεις την παραμετρο "--disable-gpu", δηλαδη να γινει ετσι "c:\blablabla\chrome.exe" --disable-gpuκαι να δοκιμασεις να τον ξανατρεξεις. Με πολυ προσοχη τα αυτακια που σταματανε στο chrome.exe και οχι στην παραμετρο!
Yahiro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ρε παιδια σχεδον σε οποια https ιστοσελιδα προσπαθησω να μπω μου λεει αυτο (το firefox μου δεν το κανει ομως)π.χ. στο facebook και στο youtube δεν μου το κανει αυτοτι γινεται;;
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μηπως εχεις κανενα antivirus που μπλεκεται σε οτι https μπαινεις? Προσφατα ειδα το avast να τα κανει αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα