jim_p Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Υπαρχει 64αρης stable chrome απο τον Σεπτεμβριο! Direct και επισημο link https://dl.google.com/chrome/install/standalonesetup64.exe 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Χρησιμοποιώ τον Chrome canary στην τελευταία έκδοση Version 44.0.2398.0 canary Τις τελευταίες ημέρες βγαίνει το μήνυμα πως το plugin του Google Talk θα σταματήσει σε λίγες ημέρες να λειτουργεί στη σελίδα του Gmail. Στον απλό Chrome το μηνυμα δεν εμφανίζεται. Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 O canary ειναι 2 εκδοσεις μπροστα απο τον stable chrome, οποτε οτι αλλαγες γινανε στον canary θα γινουν στον chrome μετα απο ~3 μηνες. Γιαυτο εχεις προβλημα στον εναν απο τους 2. Για το gtalk δεν γνωριζω, απλα ισως να εκανε την δυνατοτητα built-in στον canary, μιας και θελει να σκοτωσει σιγα σιγα τα npapi plugins. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το γνωρίζω και γι αυτό το λόγο χρησιμοποιώ τον canary σπίτι. Το θέμα είναι αν θα δουλεύει ή οχι το gtalk αργότερα μέσα από το gmail που βολεύει ή οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 καμια εκδοχη του chrome στην οποια να δουλευει το --single-process υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 καποιο adblock που να μπλοκαρει τις διαφημισεις πανω πανω στις αναζητησεις του google? Εχω το adblocker εδω παρα πολυ καιρο αλλα ξαφνικα σημερα αρχισε να εμφανιζει αυτες τις διαφημισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το adblock plus εδω το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 καποιο adblock που να μπλοκαρει τις διαφημισεις πανω πανω στις αναζητησεις του google? Εχω το adblocker εδω παρα πολυ καιρο αλλα ξαφνικα σημερα αρχισε να εμφανιζει αυτες τις διαφημισεις uBlock Origin Δεν μου εμφανίζει διαφημίσεις στο google με αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 δεν εχει αντικαταστησει το Google Talk με το Hangouts, εδω και καιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Απο σημερα (χτες βασικα), μονο απο το store θα ειναι διαθεσιμα τα οποιαδηποτε extensions υπαρχουν για τον chrome. Εντυπωσιακοτατη και η πτωση για help & support σε χρηστες που προσβηθηκαν απο προβληματικα προσθετα, μιας και αγγιξε το 75% σε σχεση με περυσι (Μαϊος 2014) που ξεκινησε να εφαρμοζεται το μετρο. http://blog.chromium.org/2015/05/continuing-to-protect-chrome-users-from.html Ετσι! Θανατος στα σαπια extensions τριτων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 στο σιτε το εσοπ οταν επιλεγω κατι και θελω να επιλεξω και καποιο δευτερο για να φιλτραρο αποτελεσματα δεν με αφηνει, ενω στο firefox γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 γεια σας παιδια !!!εχω ενα θεμα με τους σελιδοδεικτες.διεγραψα το προφιλ 1 και εξαφανιστηκαν ολα,εκανα επαναφορα συστηματος και νομιζα θα λυθει αλλα χειροτερεψε το προβλημα τι μπορω να κανω?(συγνωμη για τα ορθογραφικα). ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk_bartender Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορεί στο νετ αλλα λυση καμια το youtube κρασαρει ολο τον chrome βιντεο φορτωνει αλλα δεν παιζει ποτε ειμαι ενα βημα πριν το φορματ απο τα νευρα μου.....ειλικρινα τα εχω δοκιμασει ολα και σας τα λεω συνοπτικα οσοι γνωριζεται θα καταλαβεται λοιπον-enable hardware acceleration(ξετσεκαρισμα) -δημιουργια νεου προφιλ με το δυσκολο τροπο-εγκατασταση απο την αρχη(με καθαρισμα τα παντα) -fix προγραμμα ακομα και προγραμμα αποκαταστασης key reg-εβγαλα addons και καθε ειδους προσθετο-δοκιμασα το κολπο με το chrome:plugs disable adobe flash -απεγκατεστησα εντελως το adobe-HTML5 ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙεκανα και αλλα αλλα τωρα δεν μου ερχονται γιατι ειδη κλεινω βδομαδα !!!! λαπτοπ ολοκαινουριο τουμπανο δίκτυό τουμπανο ολα τα αλλα παιζουν κανονικα το βιντεο δεν τρεχει ουτε αν ειναι λινκ απο φβ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΡΕ ΜΑΓΚΙΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Απο σημερα (χτες βασικα), μονο απο το store θα ειναι διαθεσιμα τα οποιαδηποτε extensions υπαρχουν για τον chrome. Εντυπωσιακοτατη και η πτωση για help & support σε χρηστες που προσβηθηκαν απο προβληματικα προσθετα, μιας και αγγιξε το 75% σε σχεση με περυσι (Μαϊος 2014) που ξεκινησε να εφαρμοζεται το μετρο. http://blog.chromium.org/2015/05/continuing-to-protect-chrome-users-from.html Ετσι! Θανατος στα σαπια extensions τριτων! α, για αυτο ξαφνικα μου απενεργοποιησε αυτοματα τα μισα custom addons που ειχα στον Canary? ρε αντε απο δω. ευτυχως, ανακαλυψα εναν ωραιο τροπο που επιτρεπει τα non-Google Store addons να ειναι ενεργοποιημενα σε ολα τα profiles/channels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορεί στο νετ αλλα λυση καμια το youtube κρασαρει ολο τον chrome βιντεο φορτωνει αλλα δεν παιζει ποτε ειμαι ενα βημα πριν το φορματ απο τα νευρα μου.....ειλικρινα τα εχω δοκιμασει ολα και σας τα λεω συνοπτικα οσοι γνωριζεται θα καταλαβεται λοιπον -enable hardware acceleration(ξετσεκαρισμα) -δημιουργια νεου προφιλ με το δυσκολο τροπο -εγκατασταση απο την αρχη(με καθαρισμα τα παντα) -fix προγραμμα ακομα και προγραμμα αποκαταστασης key reg -εβγαλα addons και καθε ειδους προσθετο -δοκιμασα το κολπο με το chrome:plugs disable adobe flash -απεγκατεστησα εντελως το adobe -HTML5 ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ εκανα και αλλα αλλα τωρα δεν μου ερχονται γιατι ειδη κλεινω βδομαδα !!!! λαπτοπ ολοκαινουριο τουμπανο δίκτυό τουμπανο ολα τα αλλα παιζουν κανονικα το βιντεο δεν τρεχει ουτε αν ειναι λινκ απο φβ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΡΕ ΜΑΓΚΙΕΣ εχω και εω παρομοια προβληματα απο χτες .. απο το πουθενα. το youtube σερνεται, και οταν φορτωσει το βιντεο δεν ακουγεται ηχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα