KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 κλαιω, αυτη η ξεφτιλα για browser εκανε παλι την μακακια της σημερα. well done Google. best programmers in the world. my ass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Απεγκατεστησε τον να μην τυραννιεσαι τοτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν γινεται, πρεπει να ειμαι με το καθεστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 κλαιω, αυτη η ξεφτιλα για browser εκανε παλι την μακακια της σημερα. well done Google. best programmers in the world. my ass. Post άνευ ουσίας και λόγου... Θα είχε ουσία αν έγραφες το τι έγινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Πως μπορω να απενεργοποιησω τελειως το autoupdate του Canary? η ρυθμιση στο group policy δεν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κανεις; http://www.chromium.org/administrators/turning-off-auto-updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εδώ και καιρό έχω τα εξής προβλήματα με τον Chrome: δεν εμφανίζει τα σχόλια στο Youtube (κάνει αιωνίως loading χωρίς αποτέλεσμα) και το βασικότερο, δεν ανοίγει το Web store του, λέγοντας μου κάθε φορά που ψάχνω μια εφαρμογή ότι The app is currently unreachable. Να σημειώσω εδώ εξαιτιας του τελευταίου έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ τον Firefox, ο οποίος έχει κι αυτός ανάλογα χαζά προβλήματα. Έχω κάνει κάθε είδους scan με τα προγράμματα που έχετε προτείνει στις προηγούμενες σελίδες με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Επίσης του έχω κάνει reset και είναι σαν να τον έχω μόλις εγκαταστήσει, χωρίς κάποιο προφίλ ενεργοποιημένο. Κάποιο άλλο είναι μάλλον το πρόβλημα και δε μπορώ να καταλάβω ποιο. Μπορείτε να βοηθήσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 http://www.chromium.org/administrators/turning-off-auto-updates οπως ειπα και πιο πανω, δεν δουλευει αυτη η ρυθμιση, παρολο που βγαζει μηνυμα οτι το autoupdate ειναι απενεργοποιημενο, ο Chrome/Canary εξακολουθει να κανει κανονικα αυτοματα updates. καποιος αλλος τροπος που να λειτουργει, υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μηπως εχει κανενα scheduled task? Δεν εχω canary, απλα το προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 https://sso.asfa.gr/login?service=https%3A%2F%2Fidp.asfa.gr%2Fcasauth%2Ffacade%2Fnorenew%3Fidp%3Dhttps%3A%2F%2Fidp.asfa.gr%2Fidp%2FexternalAuthnCallback Δεν ξέρω αν σας την ανοίγει την σελίδα. Anyway, πάτησα να αποθηεκυτεί μόνιμα η αλλαγή και από τότε δεν βρίσκω πως να αλλάξω την επιλογή που έκανα λάθος. Για cookies έσβησα μερικά που βρήκα σχετικά με αυτήν την σελίδα αλλά δεν έγινε δουλειά. Ξέρουμε πως θα γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μηπως εχει κανενα scheduled task? Δεν εχω canary, απλα το προτεινω. 2 εχει για την ακριβεια, ας το δει στο Task Scheduler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacpan1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα εγγραφή σε αυτό το forum γιατί μετά απο σύντομη αναζήτηση στο internet κατάλαβα οτί ίσως είναι απο τα πιο ενημερωμένα. Επίσης μου το συστήσανε αρκετοι φίλοι. Δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο για να βρώ μηπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με εμένα και του έχει προταθεί κάποια λύση. 'Οπότε ζητώ συγγνωμη εκ των προτέρων αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Το προβλημά μου έχει ως εξής: Χρησιμοποιώ το google chrome ανελειπως τα τελευταία 2-3 χρόνια, λόγω του ότι η εταιρία που εργάζομαι χρησιμοποιεί τα google docs. Έχω λοιπόν mac και χρησιμοποιώ google docs. Ποτέ δεν συνάντησα οποιοδήποτε πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Το mac μου λίγο άρχισε να κολάει (λογο του οτι το έχω βαρύνει με πολλά προγράμματα για video editting) και αποφάσισα να το κάνω format! Ε απο τότε με πέθανε ο google chrome! Όποτε πατάω ένα link μου ανοίγει άλλα tabs με διαφημιστικές σελίδες μου πετάει συνέχεια αύτο το "mackeeperapp" και γενικά όπου έχει hot links και πατήσω μου βγάζει διαφημίσεις άπειρες. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι οτι όταν ανοίγω ένα google doc μου γράφει "Something went wrong.Please reload." μερικές φορές δεν φωρτώνει καθόλου το doc. Τις περισσοτερες φορές δεν μπορώ να κάνω καθόλου edit στο doc και άλλες φορές μου βγάζει "File unavailable Sorry, there's a problem with this file. Please reload. If this keeps happening, you can report the error." 'Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Delete to google chrome και εγκατάσταση ξανά! Αλλαγή κωδικού google! Καθάρισμα ιστορικού, καθάρισμα cookies. Επαναφορά ρυθμίσεων. Τίποτα δεν έγινε! Εντομεταξύ αμα κάνω log in απο άλλο mac ή pc δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οπότε μάλλον φταίει το mac μου! Please help έχει κανείς καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μηπως εχει κανενα scheduled task? Δεν εχω canary, απλα το προτεινω. οντως εχει. τους απενεργοποιησα. για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια βοήθεια παρακαλώ,κάνω εγκατάσταση το chrome στα Ελληνικά όταν το ανοίγω είναι στα Ισπανικά,το κάνω εγκατάσταση στα Ολλανδικά όταν το ανοίγω πάλι ανοίγει στα Ισπανικά,μήπως ξέρετε γιατί μου το κάνει αυτό; σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα