Προς το περιεχόμενο

Google Chrome - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα επιτρέψτε με να κάνω μία ερώτηση γιατί έχω κολλήσει σε κάτι πολύ περίεργο και πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα, φυσικά. Λοιπόν το laptop είναι Lenovo G50-70 με Windows 8.1 προ εγκατεστημένα, πρόσφατα αγορασμένο. Το χρησιμοποιούν ενήλικες γύρω στα 60, με όχι ιδιαίτερες γνώσεις. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από χθες είναι το εξής, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, μέσω του Chrome αλλά και του Internet Explorer που δοκίμασα εγώ, δεν μπορούν να εισέλθουν στους λογαριασμούς Youtube, Facebook, Gmail, τουλάχιστον αυτά δοκιμάστηκαν γιατί αυτά χρησιμοποιούνται περισσότερο. Το περίεργο είναι ότι από άλλο υπολογιστή μπορεί να γίνει είσοδος στους λογαριασμούς αυτούς, κανονικά. Δοκίμασα με καθάρισμα, επαναφορά, αποσύνδεση του chrome αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα. Επίσης αν είναι απαραίτητο να ανοίξει νέο θέμα, παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ.

Κάνε scan για malware με το Malwarebytes Anti-Malware και με το Hitman Pro.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ώρα δεν είχε αλλάξει, ήταν σωστή. Προσπάθησα να googlάρω το Malware & Hitman αλλά δεν ανοίγει τις ιστοσελίδες! Παραδόξως ανοίγει την πρώτη σελίδα, μόνο στο internet explorer που είχε οριστεί το in.gr

Τελικά έβαλα το malware bytes κατεβασμένο από άλλο υπολογιστή και μόλις το εγκατέστησα εντόπισε κάποια τα οποία ήταν από lenovo και μόλις τα απέκλεισε λειτουργεί ξανά.

κατεβασα ενα ρωσικο trainer και ο chrome εχει γεμισει σελιδες του τυπου mail.ru και τα σχετικα. Εχω κατεβασει και εχω τρεξει malwarebytes, hitman, junkrmover, adwarecleaner αλλα δεν λεει να φυγει. Επισης εχω βγαλει και τα extension απο το chrome. 

Υπαρχει κατι που να δουλευει σε win8.1?

thanks

κατεβασα ενα ρωσικο trainer και ο chrome εχει γεμισει σελιδες του τυπου mail.ru και τα σχετικα. Εχω κατεβασει και εχω τρεξει malwarebytes, hitman, junkrmover, adwarecleaner αλλα δεν λεει να φυγει. Επισης εχω βγαλει και τα extension απο το chrome. 

Υπαρχει κατι που να δουλευει σε win8.1?

thanks

Τελευταίες λύσεις τα

Emsisoft Emergency Kit και Kaspersky Virus Removal Tool.

Τέλος,αν και με αυτά τα 2 δεν δεις λύση τότε

πας σε

ComboFix(κάνε backup το registry πριν το χρησιμοποιήσεις),Junkware removal tool,Rkill.

καλησπέρα παιδιά...

θα θελα να ρωτήσω όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πάω να μπω στον chroime αργεί πολύ να φορτώσει την σελίδα. μετά όμως τις φορτώνει κανονικά τις νέες καρτέλες .μήπως φταίνε οι δυο επεκτάσεις το abs και το ghostery?

Έχεις αρκετά tabs ανοιγμένα; Γενικά κατα την εκκίνηση συνήθως ξενικάνε services και αν έχεις και μηχανικό δίσκο γενικά θα πρέπει να του δίνεις λίγο χρόνο..

Ναι, αυτές οι δυο επεκτάσεις,  μπορούν να επιβραδύνουν την εκκίνηση του chrome.

Θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις το abs και ghostery με το μblock. Δοκιμάζεις και επιλέγεις.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Έχω ένα laptop και έχω το παρακάτω πρόβλημα:

Όταν έχω ανοιχτό ένα video σε οποιοδήποτε browser και ανοίξω ένα καινούριο tab τότε crashάρει το video μέχρι να φορτώσει το καινούριο tab. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα browsers αλλά σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Ό,τι πρόγραμμα και να έχω ανοιχτό, μόλις ανοίγω κάποιο άλλο crashάρει μέχρι να ανοίξει το καινούριο. Είναι τόσο έντονο το πρόβλημα που το ήδη ανοιχτό πρόγραμμα κολλάει ακόμα και όταν κουνάω το ποντίκι!!

Στοιχεία:

Όταν το παρατήρησα πρώτη φορά σκέφτηκα και απεκγατέστησα το Photoshop και το πρόβλημα λύθηκε. Μετά από μερικές μέρες εμφανίστηκε πάλι, απεγκατέστησα πάλι μερικά προγράμματα και ξαναλύθηκε το πρόβλημα. Τώρα εμφανίστηκε πάλι.

Επίσης, δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αλλά ο δίσκος μου φαίνεται γεμάτος 95% ενώ είναι ο μισός μόνο γεμάτος.

Ξέρει κανείς τι φταίει;

Επεξ/σία από 0Panos0

Επέκταση για να επαναφέρει πάντα τα tabs όταν κλείνουμε τον chrome και να μας ρωτάει αν θέλουμε όντως να κλείσει αν έχουμε παραπάνω από ένα tabs υπάρχει; 

Δεν χρειάζεται πρόσθετο.

Στις ρυθμίσεις υπάρχει σχετική επιλογή, για διατήρηση και εμφάνιση των ανοικτών tabs, στην επόμενη εκκίνηση του chrome.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...