thomasG4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 θα το πω εδω και δεν παει να εχει και το 100% της αγορα. Ο Chrome ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε browser. αντε στο διαολο ρε Google, εσυ και η μ##$κια σου best programmers in the world, my ass. Elaborate pls
Redshift Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) μια χαρα ειναι ο κρομ ,ισως ο πιο ολοκληρωμενος browser συνεχεις αναβαθμισεις Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από Redshift
xarisnks Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 παιδια απο χτες μου ανοιγουνε στο ακυρο tabs απο διαφημιστικα τα οποια ειναι τα κλασικα "κερδισες 2.000.000 δολαρια" και τετοια. καταλαθος κατεβηκε το search protect το οποιο ομως διεγραψα. εκανα reset στον browser οπως επισης και στις μηχανες αναζητησης αλλα και παλι τιποτα. ετρεξα spybot search and destroy, cc cleaner malware bytes τιποτα επισης. το avira δε βρηκε τιποτα. ξερω κολησα ιο αλλα πως θα τον διωξω! αν μου απαντησετε διαγραφη επανεγκατασταση chrome πειτε μου ενα τροπο να κανω back up ολους τους σελιδοδεικτες χωρις να χρειαστει να τους αποθηκευσω καποθ εναν εναν γιατι ειναι απειροι! ευχαριστω
thomasG4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 παιδια απο χτες μου ανοιγουνε στο ακυρο tabs απο διαφημιστικα τα οποια ειναι τα κλασικα "κερδισες 2.000.000 δολαρια" και τετοια. καταλαθος κατεβηκε το search protect το οποιο ομως διεγραψα. εκανα reset στον browser οπως επισης και στις μηχανες αναζητησης αλλα και παλι τιποτα. ετρεξα spybot search and destroy, cc cleaner malware bytes τιποτα επισης. το avira δε βρηκε τιποτα. ξερω κολησα ιο αλλα πως θα τον διωξω! αν μου απαντησετε διαγραφη επανεγκατασταση chrome πειτε μου ενα τροπο να κανω back up ολους τους σελιδοδεικτες χωρις να χρειαστει να τους αποθηκευσω καποθ εναν εναν γιατι ειναι απειροι! ευχαριστω Κάνε scan με Adwcleaner, μετά με το Hitman Pro και στο τέλος κάνε reset τον Chrome. 1
kropilack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 παιδια απο χτες μου ανοιγουνε στο ακυρο tabs απο διαφημιστικα τα οποια ειναι τα κλασικα "κερδισες 2.000.000 δολαρια" και τετοια. καταλαθος κατεβηκε το search protect το οποιο ομως διεγραψα. εκανα reset στον browser οπως επισης και στις μηχανες αναζητησης αλλα και παλι τιποτα. ετρεξα spybot search and destroy, cc cleaner malware bytes τιποτα επισης. το avira δε βρηκε τιποτα. ξερω κολησα ιο αλλα πως θα τον διωξω! αν μου απαντησετε διαγραφη επανεγκατασταση chrome πειτε μου ενα τροπο να κανω back up ολους τους σελιδοδεικτες χωρις να χρειαστει να τους αποθηκευσω καποθ εναν εναν γιατι ειναι απειροι! ευχαριστω Για τους σελιδοδεικτες. 1.Πατας (με ανοιχτo τον chrome) πανω δεξια στις τρεις παυλες 2.Σελιδοδεικτες (το τετρτο στη σειρα) 3.Διαχειριση σελιδοδεικτων (το δευτερο στη σειρα) 4.Οργανωση (το δευτερο απο πανω αριστερα-διπλα στο Φακελοι) 5.Εξαγωγη σελιδοδεικτων σε αρχειο HTML... Επιλεγεις που θα τους αποθηκευσεις Και την επομενη φορα με την ιδια διαδικασια .. Εισαγωγη σελιδοδεικτων σε αρχειο HTML... κ.τ.λ
Redshift Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον ο καλυτερος adblocker https://chrome.google.com/webstore/detail/%C2%B5block/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm
devill0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον ο καλυτερος adblocker https://chrome.google.com/webstore/detail/%C2%B5block/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm Για να τον δοκιμάσουμε..
npapo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στο live stream του http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.htmlοταν παταω να δω βλεπω την μιση οθονη . Εχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ; Σε αλλο υπολογιστη δε συμβαινει
ravend Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Χρησιμοοοιω chrome χρονια και ειναι στον google λογαριασμο με ενα σωρο στοιχεια μου,αν αλλαζα περιηγητη ,θα μπορουσα να εχω αυτη τη δυνατοτητα;ολα τα.auto fill,την ταυτοχρονη συνδεση των διαφορων συσκευων κτλ;
frozex Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 xarisnks... φίλε τρέξε το hitman pro και γράψε εδώ αν βρήκε τίποτα και αν σταμάτησαν αυτά που πετάγονταν στον Chrome σου.
KenJiNx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να κλειδώσω με κάποιο τρόπο το ιστορικό στον chrome, για να μην έχει πρόσβαση, για να το δει, ο καθένας. Έριξα ένα ψάξιμο αλλά το μόνο που βρίσκω είναι πως να κλειδώσω όλο τον browser. Θέλω να σετάρω έναν κωδικό και να τον ζητάει όταν ανοίξει κάποιος το "chrome://history/" Υπάρχει περίπτωση να γίνεται έστω και με ένα script?
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Άμεσα δεν γίνεται. Ρύθμισε το να μην κρατά ιστορικό (με extension ή μεσα απο το πρόγραμμα) και παραλληλα βαλε στον υπολογιστή κάποιο Parental control software (όπως πχ το k9 web protection) που καταγράφει τα urls σε προστατευμένο μέρος
GreekMonkey Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρουμε γιατί στο συγκεκριμένο site δεν δουλεύει σωστά το extension για το google translate (εικονίδιο πάνω δεξιά για όσους δεν ξέρουν)
gousias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα επιτρέψτε με να κάνω μία ερώτηση γιατί έχω κολλήσει σε κάτι πολύ περίεργο και πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα, φυσικά. Λοιπόν το laptop είναι Lenovo G50-70 με Windows 8.1 προ εγκατεστημένα, πρόσφατα αγορασμένο. Το χρησιμοποιούν ενήλικες γύρω στα 60, με όχι ιδιαίτερες γνώσεις. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από χθες είναι το εξής, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, μέσω του Chrome αλλά και του Internet Explorer που δοκίμασα εγώ, δεν μπορούν να εισέλθουν στους λογαριασμούς Youtube, Facebook, Gmail, τουλάχιστον αυτά δοκιμάστηκαν γιατί αυτά χρησιμοποιούνται περισσότερο. Το περίεργο είναι ότι από άλλο υπολογιστή μπορεί να γίνει είσοδος στους λογαριασμούς αυτούς, κανονικά. Δοκίμασα με καθάρισμα, επαναφορά, αποσύνδεση του chrome αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα. Επίσης αν είναι απαραίτητο να ανοίξει νέο θέμα, παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα