xavier Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 στο chrome , δε δουλευει το search button στο youtube, πρεπει να παταω enter και να προχωρησει σε αναζητηση. Συμβαινει σε καναν αλλον? τι μπορει να παιζει και πως λυνεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Οταν αλλαζα ενα κωδικο σε σελιδα που ανοιγα με chrome ( για παρδειγμα στο dei ebill) με ρωταγε αν θελω να αποθηκευσω τη αλλαγη κατι που σταματησε να κανει .
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Υπαρχει καποιος τροπος οταν κανουμε απλο κλικ σε καποιο link να ανοιγει σε νεα tab ή παραθυρο?
jim_p Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Οχι. Το πιο κοντινο που υπαρχει σε αυτο που θες ειναι - ctrl + κλικ > ανοιγμα σε νεα καρτελα - shift + κλικ > ανοιγμα σε νεο παραθυρο (53) 1
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, jim_p είπε Οχι. Το πιο κοντινο που υπαρχει σε αυτο που θες ειναι - ctrl + κλικ > ανοιγμα σε νεα καρτελα - shift + κλικ > ανοιγμα σε νεο παραθυρο (53) Υπηρχε αυτο αλλα δουλευει περιεργα https://extpose.com/ext/52542
kosmous Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, adi32 είπε Υπαρχει καποιος τροπος οταν κανουμε απλο κλικ σε καποιο link να ανοιγει σε νεα tab ή παραθυρο? Κάνοντας κλικ στην ροδέλα του mouse μου ανοίγει σε νέα καρτέλα τους συνδέσμους δίχως να θυμάμαι κάποια ρύθμιση , το δοκίμασες ; Επίσης μία ερώτηση , κάνοντας σύνδεση στο efka (έχει αποθηκευμένο το ΑΦΜ) μου ανοίγει pop up με δύο προτάσεις επειδή κάποια στιγμή είχα συνδεθεί με ΑΦΜ άλλου , πως μπορώ να διαγράψω την μία ; Με διαγραφή cookies της συγκεκριμένης σελίδας δεν έγινε . 1
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακουστε ενα κουλο που πετυχα πριν λιγο. Σε πληρως ενημερωμενο chrome, με στοκ ubo + την ελληνικη λιστα, μια γνωστη ελληνικη σκουπιδοσελιδα βγαζει 2 μεγαλες διαφημισεις στο κατω μερος της και κανει ολο το συστημα να σερνεται για 20-30 δευτερα. Καμια αλλη σελιδα δεν εχει το ιδιο προβλημα. Plot twist: το παραπανω ειναι σε chromebook, οποτε δεν παιζει να εχει κολλησει καποιο malware. Στο δικο μου συστημα, οι συγκεκριμενες διαφημισεις δεν εμφανιζονται με τιποτα, ακομα δηλαδη και αν απενεργοποιησω το ubo εντελως ή την ελληνικη λιστα του! Επισης δεν εμφανιζονται ουτε με ubo lite. @kosmous Δοκιμασε να πατησεις shift+del, επιλεγοντας (ακομα και με τα βελακια αν χρειαστει) το αφμ που θες να φυγει. (47) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από jim_p 1
kosmous Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, jim_p είπε @kosmous Δοκιμασε να πατησεις shift+del, επιλεγοντας (ακομα και με τα βελακια αν χρειαστει) το αφμ που θες να φυγει. Είσαι αρχηγός , ευχαριστώ !
dandri Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εικινίδιο λήψεων. Αυτο πως εξαλείφεται ; Πως επιστρέφουμε στο παλιό καθεστώς ; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από dandri
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Καπου στο chrome://flags υπαρχουν 1-2 flags με τις λεξεις download bubble στο ονομα τους. Τις πατας disable και επανεκκινεις τον chrome. (7!) 1
dandri Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Στις 20/5/2022 στις 6:59 ΠΜ, jim_p είπε Πας chrome://flags > side panel και το βαζεις disabled. Τελικά μπορεί το side panel να γίνει disabled ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα . Εχω δυο λογαριασμούς google και δυο chrome Πως μπορώ τους αποθηκευμένους κωδικούς προσβασης σε σελιδες στον ένα να τους περασω και στον αλλον ? Σελιδοδείκτες και αγαπημενα τα εχω συγχρονισει Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημέρα . Εχω δυο λογαριασμούς google και δυο chrome Πως μπορώ τους αποθηκευμένους κωδικούς προσβασης σε σελιδες στον ένα να τους περασω και στον αλλον ? Σελιδοδείκτες και αγαπημενα τα εχω συγχρονισει Τι σημαίνει δύο google και δύο Chrome; Η google ειναι υπηρεσία ο Chrome είναι περιηγητής οποτε να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι σημαίνει δύο google και δύο Chrome; Η google ειναι υπηρεσία ο Chrome είναι περιηγητής οποτε να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις Έχω δύο λογαριασμούς Google και έχω συνδέσει τον Chrome σε αυτούς. Θέλω οι κωδικοί που είναι αποθηκευμένοι σε έναν από στους να τους μεταφέρω και στον άλλον
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 υπαρχει καποιο προσθετο για chrome ωστε να κραταει on top ενα pop up παραθυρο ενω κανεις παραλληλα κατι αλλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα