Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα για να μην γραφουμε οτι να ναι . δωσε μας με λινκ τι ακριβως πηρες για να δουμε αν ολα τεριαζουν μεταξυ τους. και θα την βρουμε την λυση

Δημοσ.

αρχικα λοιπον να σου πω οτι οι μνημες δεν συνεργαζονται με την μητρικη σου . εχεις αλλη μνημη στα 1333 η και ποιο κατω να δοκιμασεις ?

Δημοσ.

όχι έχω μόνο 1600ρες

απλά 1600 είναι το μέγιστο

οι μνήμες δουλεύουν και στα 1333 1000 κτλ

βασικά εγώ για bios το βλέπω..

υπάρχει πιθανότητα να είναι οι μνήμες;

+ για να δουλέψουν οι μνήμες στα 1600 πρέπει να ενεργοποιήσεις από τη μητρική spd ή xpm profile,κάτι τετοιο

Δημοσ.

σε καποιες μητρικες ενεργοποιεις το oc mode . η δικια σου ομως δεν το εχει αυτο και δεχετε μεχρι 1333. αν μενει αθηνα και κοντα μου μπορουμε να δοκιμασουμε την δικια μου μνημη να δουμε αν θα παρει μπροστα ( αν και νομιζω πως θα επερνε αλα δεν θα ξεκινουσε και με τις δικες σου αλλα μπορουμε να κανουμε μια δοκιμη . αν θες πες μου περιοχη π μενεις και αν δεν βρεις λυση μπορουμε να το δοκιμασουμε

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε θα δοκιμάσω τις μνήμες ενός φίλου μου και αν δεν ξεκινήσει θα δοκιμάσω επεξεργαστή Phenom II X6 και τα αποτελέσματα εδώ

αν δεν δουλέψει και μετά από αυτά μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική

Δημοσ.

Πάντως δεν έπρεπε να πάρεις μνήμες 1600 MHz εφ' όσο δεν τις υποστηρίζει η μητρική σου... 1333MHz έπρεπε να αγοράσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...