marksk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα σας και χρόνια πολλά μετά από αναβάθμιση σε ένα pc δεν ξεκινάει η σύνθεση είναι cpu amd fx 6100 mobo msi 760gm-p23 ram corsair vengeance gpu radeon 6850 το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα και τα ανεμηστηράκια δουλεύουν κανονικά. δοκίμασα να αφήσω μόνο επεξεργαστή και μνήμες πάνω στη μητρική και πάλι δεν ξεκινάει καμία ιδέα;
stelios_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εχεις καποια φωτογραφια απο την συνδεσμολογια ? μηπως η καρτα γραφικων σου θελει ξεχωριστη τροφοδοσια ? δωσε αν μπορεις μια φωτογραφια απο την εσωτερικη συνδεσμολογια ( οσο καθαρη γινεται ) και εδω ειμαστε
marksk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 έχω πάνω στη μητρική μόνο επεξεργαστή ψήκτρα και μνήμες. από το τροφοδοτικό έχω συνδέσει με τη μητρική τα 12v (4 pin) του επεξεργαστή και το καλώδιο της μητρικής 24 pin. το τροφοδοτικό είναι 400w όταν το ανοίξω βλέπω ότι δουλεύει γυρνάν ανεμιστήρες ακούω τον αλλά δεν δείχνει τίποτα το μονιτορ (από την ενσωματωμένη καρτα)
tilbellos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τους αποστάτες του κουτιού τους έχεις βάλει σωστά ώστε να πατάει η μητρική πάνω σε αυτούς;
snakes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις συνδέσει το pc (monitor) με την κάρτα γραφικών της mobo?
stelios_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 θα σε ρωτησω κατι χαζο αλλα το εχω ξανα δει . η μητρηκη παταει σε ειδικες ( βασεις -βιδες) η ακουμπαει πανω στο κουτι κατευθιαν ? το εχω δει αυτο και βραχυκυκλωνε η μητρικη και γυρνουσαν μονο οι ανεμηστηρες και τιποτα αλλο . καλο θα ειναι παντως να μας βαλεις καποιες φωτογραφιες ( δεν σε κατηγορω απλα για να το κοιταξουν για τοιχον λαθος ) . επισης ποσες μνημες εχεις πανω ? Τους αποστάτες του κουτιού τους έχεις βάλει σωστά ώστε να πατάει η μητρική πάνω σε αυτούς; αμπραβο ετσι λεγονται .. αυτο ενοουσα μα με προλαβες. επισης αν εχεις πολες μνημες βαλε μονο την μια και δοκιμασε σε ολα τα σλοτ της μητρικης και το αλλο .. και αυτο με το μονιτορ.. μπορει απο απροσεξια να μην εχεις συνδεσει καλα την οθονη
stelios_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης οι μνήμες πόσα MHz είναι..? οσο και να ειναι λογικα μεχρι το bios θα του επετρεπε να παει . κατα πασαπιθανοτητα δεν παταει η μητρικη καλα η κατι ειναι στις συνδεσεις η κατι ελατοματικο
snakes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως το site της κάρτας γραφικών σου συστήνει 500w or higher....site
marksk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 έβγαλα τη μητρική και την τοποθέτησα στο χάρτινο κουτί της οι μνήμες είναι στα 1600 η μητρική υποστηρίζει μέχρι 1333 είμαι χωρίς gpu οπότε τα 400 w είναι αρκετά
stelios_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 δεν βλεπω κατι περιεργο . δεν μπορω να διακρηνω βεβαια αν ο επεξεργαστης θελει 8 Pin και οχι 4 .. (δουλευει και με 4 αλλα πρεπει να βρεις σε πια τετραδα απο τις δυο δουλευει) δοκιμασε με μια μια τις μνημες να δεις και πεσ μας..
marksk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 δοκίμασα μια μια τις μνήμες τα ίδια δεν έχει 8 pin η μητρική μόνο 4 θα βάλω κάτι άλλες μνήμες που έχω και επανέρχομαι έβαλα καλές μνήμες στα 1600 πάλι και δουλεύουν λέτε να υπάρχει πρόβλημα επειδή η μητρική υποστηρίζει μέχρι 1333 δεν θα έπρεπε η μητρική να τις κόβει σε ταχύτητα που μπορεί να δουλέψει; καμία άλλη ιδέα;;
tilbellos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για να παίξει με τον Fx-6100 πρέπει να έχει το H2 ή το Η3 bios φορτωμένο. Μήπως η μητρική έρχεται με παλαιότερο bios;
marksk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 κάπου διάβασα για bios αλλά η μητρική είναι am3+ υποτίθεται.. πως θα μπορέσω να δω τι έχει η να κάνω αναβάθμιση; δεν μου ανοίγει καθόλου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα