Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θες να πουλεισης το κινητο υπαρχει ενα σιτε που θα σου το αγοραζει οσο παλιο και αν ειναι

το site ειναι http://www.fonebank.gr/

Υ.Σ. Οσο και απελπιζμενη και αν ειστε μην το δωσεται σε αυτος !!!!

Στειλτε μου πμ σε εμενα με τετοιες τιμες του λενε η ανταλλαγη με εμενα θα ειναι πιο καλη !!!

Χωρις πλακα ποιος περνη τηλεφωνο ;

Το site το ειδα σε διαφημισει τηλεορασης και ολας .....

Οριστε ενα παραδειγμα εβαλα το Sony Ericsson X10 mini και μου λεει οτι το αγοραζουν 25euro exclamation.png exclamation.png exclamation.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι ακριβως το ιδιο με τις εταιριες που αγοραζουν χρυσο. Ψαχνουν για ατομα που καιγονται να ..."σκοτωσουν" για οσο οσο...

B)

Δημοσ.

Ειναι ακριβως το ιδιο με τις εταιριες που αγοραζουν χρυσο. Ψαχνουν για ατομα που καιγονται να ..."σκοτωσουν" για οσο οσο...

B)

δεν τα εχω δει ουτε εκεινα

αληθεια και εκει οι τιμες ειναι σκοτωμα ;

Δημοσ.

Καλό ειναι το site. Φυσικά και δεν πουλάς κινητό, το λέει, είναι για ανακύκλωση. Δίνουν ένα μικρό κίνητρο για να μην πετάξεις το κινητό σου στα σκουπίδια

Δημοσ.

Ανακυκλωμένα κινητά πουλιούνται και επαναχρησιμοποιούνται σε ανερχόμενες χώρες. Σε πολλές από αυτές της χώρες είναι πολύ ακριβή η σταθερή τηλεφωνία η μπορεί και καθόλου υπαρκτή. Μεταχειρισμένα κινητά είναι μια οικονομική και καλή λύση επικοινωνίας που βοηθάνε επιχείρησης να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά και οικογένειες να επικοινωνούν μεταξύ τους πιο εύκολα.

ΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αν ειναι χαλασμενω θα το απρουν στην ιδια τιμη με ενα καινουργιο ;

μέσα στο site λέει αυτό Η Fonebank θα ανταλλάξει το παλιό σας κινητό με μετρητά. Γίνονται δεκτοί όλοι οι τύποι κινητών - είτε λειτουργούν είτε όχι!

Με τις τιμές που δίνουν κανονικά ούτε χαλασμένο δεν αξίζει να τους το δώσεις.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Εχθες εκανα και εγω την δοκιμη μου με την συγκεκριμενη εταιρια. Πιο συγκεκριμενα αν και σε καποια κινητα οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες εγω εμεινα ευχαριστημενος λογω κυριως της ταχυτητας που με πληρωσαν μεσα σε ενα απογευμα. Τα μισα κινητα που εστειλα ηταν σπασμενα και μεταξυ αυτων και 2 3gs τα οποια ηταν κλειδωμενα λογω του οτι ηταν απο Ινδια. Καλυτερα λοιπον εκει παρα σε ενα καδο ανακυκλωσης τσαμπα. Βγαλαμε τουλαχιστον την βενζινη του μηνα.!!!

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Εχθες εκανα και εγω την δοκιμη μου με την συγκεκριμενη εταιρια. Πιο συγκεκριμενα αν και σε καποια κινητα οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες εγω εμεινα ευχαριστημενος λογω κυριως της ταχυτητας που με πληρωσαν μεσα σε ενα απογευμα. Τα μισα κινητα που εστειλα ηταν σπασμενα και μεταξυ αυτων και 2 3gs τα οποια ηταν κλειδωμενα λογω του οτι ηταν απο Ινδια. Καλυτερα λοιπον εκει παρα σε ενα καδο ανακυκλωσης τσαμπα. Βγαλαμε τουλαχιστον την βενζινη του μηνα.!!!

και δε τα εδινες σε μενα τα 3gs? θα εβρισκα τροπο να τα δουλέψω.

το σαιτ παιδια ειναι απλα για γελια...

οσο απελπισμένοι και αν είστε καλύτερα στείλτε σε μένα ή το δημητρη pm, καλύτερη τιμή θα πάρετε και ας μην πάνε τα κινητα σε αναπτυσσόμενη χώρα (αληθεια, η ελλαδα θεωρείται ανεπτυγμένη;)

αν ειναι χαλασμενω θα το απρουν στην ιδια τιμη με ενα καινουργιο ;

οχι, δοκιμασα εγω για το 5800 μου, 45 λειτουργικό, 25 χαλασμένο... χαχαχα

Δημοσ.

οριστε ενα παραδειγμα ενα κινητο το νοκια 3660 το παιρνουν με 2 ευρο αν δουλευει

http://www.fonebank.gr/recycle_sell_mobile_phone_Nokia_3660.aspx

και εγω πριν μια βδομαδα το πηρα με ανταλλαγη απο ενα παιδι περιπου το κοστος ηταν 20ευρο

το ανταλλαξα επειδη το ηθελα το κινητο γιατι ψαχνω καποια κινητα παλια που ειναι περιεργα εξωτερικα

ή αν εχεις ενα 5210 θα το δωσεις για 1 ευρο ;

http://www.fonebank.gr/recycle_sell_mobile_phone_Nokia_5210.aspx

καλυτερα να το χαρησεις σε κανενα site καλυτερα θα ηταν

τωρα το ειδα και εγω

Δημοσ.

και δε τα εδινες σε μενα τα 3gs? θα εβρισκα τροπο να τα δουλέψω.

το σαιτ παιδια ειναι απλα για γελια...

οσο απελπισμένοι και αν είστε καλύτερα στείλτε σε μένα ή το δημητρη pm, καλύτερη τιμή θα πάρετε και ας μην πάνε τα κινητα σε αναπτυσσόμενη χώρα (αληθεια, η ελλαδα θεωρείται ανεπτυγμένη;)

Φιλος αν μπορουσα να τα δουλεψω και να τα κρατησω θα το εκανα αλλα ουτε οι ιδιοι οι τεχνικοι της Apple στην αγγλια δεν το καταφεραν οποτε. Πηρα 206 ευρο απο τα iphone και ενα 50αρικο απο καποια αλλα σπασμενα που ειχα. Δεν το λες ασχημα αν αναλογιστεις οτι σημερα για να πουλησεις θες φορτιστη και κουτι. Εγω τα πηγα και δεν ειχα καν μπαταριες. Αν ειχαν και λιγο πιο ψηλες τιμες θα ηταν μια χαρα.

Δημοσ.

Μπες-δες-γελα-βγες.

Προφανως απευθυνονται σε χαμηλης νοημοσυνης ατομα...

Φιλος αν μπορουσα να τα δουλεψω και να τα κρατησω θα το εκανα αλλα ουτε οι ιδιοι οι τεχνικοι της Apple στην αγγλια δεν το καταφεραν οποτε. Πηρα 206 ευρο απο τα iphone και ενα 50αρικο απο καποια αλλα σπασμενα που ειχα. Δεν το λες ασχημα αν αναλογιστεις οτι σημερα για να πουλησεις θες φορτιστη και κουτι. Εγω τα πηγα και δεν ειχα καν μπαταριες. Αν ειχαν και λιγο πιο ψηλες τιμες θα ηταν μια χαρα.

Ebay, αγοραζεις ολοκληρη πλακετα με 50-70 ευρω unlocked και το φτιαχνεις..

Δημοσ.

Φιλος νομιζω οτι πρεπει να σταματησουμε ολοι καποια στιγμη να το παιζουμε χακερ. Αν εισαι εσυ τοσο μαγκας και οταν παρεις κλειδωμενο κινητο πηγαινε αγορασε πλακετα κανε πεντε ταματα για να δουλεψουν και αν δουλεψουν ελα να μου τα πουλησεις. Ευχαριστω και καλημερα. Η βλακεια εχει τα ορια της.

Δημοσ.

Φιλος νομιζω οτι πρεπει να σταματησουμε ολοι καποια στιγμη να το παιζουμε χακερ. Αν εισαι εσυ τοσο μαγκας και οταν παρεις κλειδωμενο κινητο πηγαινε αγορασε πλακετα κανε πεντε ταματα για να δουλεψουν και αν δουλεψουν ελα να μου τα πουλησεις. Ευχαριστω και καλημερα. Η βλακεια εχει τα ορια της.

Ναι και κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσουμε στο λεξικό τι σημαίνει χάκερ και μετά να το γράφουμε απο δω κι απο κεί.Να υποθέσω κάποιος μπήκε στον υπολογιστή σου με team viewer κι έμεινες έκπληκτος με τις hacking ικανότητες του ε; (true story)

Η αλλαγή πλακέτας/οθόνης απαιτεί γνώσεις ηλεκτρονικής,σταθερό χέρι και αρκετή υπομονή.Οδηγίες υπάρχουν στο youtube κατατοπιστικότατες.Οπότε απ το να κράζει το φίλο που σου δειξε πως μπορείς να φτιάξεις το τηλεφωνό σου μπορείς να πεις τουλάχιστον ένα ευχαριστώ δε θα πάρω γιατί δε το κατέχω το άθλημα.

Δημοσ.

Το true story για το team viewer πιστευω το λες απο προσωπικη εμπειρια ε? Τεσπα ο καθενας πεταει εδω μεσα το μακρυ του και το κοντου του. Ολοι γιναμε μηχανικοι και ηλεκτρονικοι. Αν εσυ μπορεις να αλλαξεις μια πλακετα εχει καλος. Αν παλι παρεις μια πλακετα και απλα την κρατησεις σουβενιρ παλι εχει καλος. Εγω προτιμησα να πουλησω κατι που δεν μπορουσε να φτιαχτει με λογικα χρηματα. Αν ηταν να το πληρωνα 200 ευρω παραπανω τι να το κανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...