GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε παδια γιατι να παρετε μια κινεζικη πατεντα του lidl το οποιο πουλάει παρελκομενα υπολογιστων στο επιπεδο παιχνιδιων του jambo... δλδ χαλια ποιοτητα και κατα πασα πιθανοτητα το 1 στα 2 βγαινει ελαττωματικό.. (για να κανω μια παρένθεση σε αυτα που λέω αξιζει να πω οτι πηρα στον γιο μου μέσα σε διάστημα ενος μηνα δυο τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια απο το jambo διαφορετικής μάρκας, κ βγηκαν και τα 2 ελατωματικα για τα σκουπιδια, τέλος ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ εδωσε την λυση).Πάρτε loghitech τα οποια ειναι εγγυηση και τέλος, δεδομένου οτι τα επονυμα τα τελευταια 2-3 χρονια εχουν πλησιαζει τα κινεζικα λογο πεινας στην αγορα... πανε οι εποχες 2002-2008 που έπαιρνες κινεζικα για να μην πληρωσεις 40αρια ή 60αρια ευρω στα επώνυμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Όλα Κινέζικα είναι πλέον φίλε μου.. 3 χρόνια εγγύηση έχει και ο μεταπράτης είναι Γερμανική εταιρία.. οπότε στα 20 ευρώ πάνω κάτω μια από τα ίδια..
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τα εμπεδωσαμε ολοι πιστευω δεν χρειαζεται να μας πεις και τριτη φορα οτι: Σε εκνευριζει που παγωνει ο κερσορας οταν το αφηνεις σε ακινησια και πρεπει να το κουνας για να κουνηθει. Παροτι σε εκνευριζει εδω και πανω απο ενα χρονο, πριν 1 μηνα πηρες αλλο ενα για ρεζερβα, μην μεινεις και απο εκνευρισμο/ακινησια/παγωματα. Εντελως φιλικα στα λεω αυτα και οχι για να εκνευριστεις, αλλωστε εχεις το ποντικι σου γι αυτη τη δουλεια και δοξα το Θεο ("τω Θεω" σε δοτικη) θα το εχεις για καιρο Εντελώς φιλικά, υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που παρακολουθείς ειδικά τις δικές μου αναρτήσεις, ώστε να τις παραθέτεις με τόση ευκολία για να σχολιάζεις, με αυτό τον τρόπο; Εντελώς φιλικά ... ΧΧΧ
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εντελώς φιλικά, υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που παρακολουθείς ειδικά τις δικές μου αναρτήσεις, ώστε να τις παραθέτεις με τόση ευκολία για να σχολιάζεις, με αυτό τον τρόπο; Εντελώς φιλικά ... Απολυτως κανενας, το αντιθετο, ξερεις ποσες φορες εχω κανει επιτυχημενη προσπαθεια να μην τις σχολιασω; Σοβαροτατα το λεω αυτο. ΥΓ Και βεβαια δεν εχει καμια βαση αυτο που λες, παρακολουθω ολο το sub των προσφορων (και μονο αυτο συνηθως) και δυστυχως τα διαβαζω ολα, δεν παρακολουθω κανεναν...
idomeneas26 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το οτι παγωνει ο κερσορας οταν μενει ακινητο πολλη ωρα ειναι γιατι το ποντικι μπαινει σε stand by mode για οικονομια, αλλιως θα ηθελε καθε βδομαδα μπαταρια. Αυτό που με εκνευρίζει σ' αυτό το πακέτο, που το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες, είναι ότι είτε στο ξεκίνημα είτε μετά από ακινησία λίγων λεπτών ο κέρσορας παγώνει και θέλει μερικά δεύτερα και κούνημα για να ξεκινήσει πάλι. Επίσης, κάνουν εκνευριστικό θόρυβο τα πλήκτρα.
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το οτι παγωνει ο κερσορας οταν μενει ακινητο πολλη ωρα ειναι γιατι το ποντικι μπαινει σε stand by mode για οικονομια, αλλιως θα ηθελε καθε βδομαδα μπαταρια. Είναι προφανές ότι αυτός είναι ο λόγος, αλλά όταν αυτό γίνεται μόνο σ' αυτό το ποντίκι και όχι στα ποντίκια της Logitech και της Microsoft, που έχουμε χρησιμοποιήσει οι περισσότεροι, ε τότε, χρειάζεται να το επισημάνεις.
zizu10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γιατί παιδεύεστε όλοι με το set του Lidl και δεν αγοράζετε το logitech που πρότεινε κάποιος στην αρχή του θέματος??? Υ.Γ. Εγώ προσωπικά όσα logitech είχα, είχαν απίστευτη αυτονομία...
vasman15 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εχω ενα προηγουμενο σετ εδω και τρια χρονια και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ,για την τιμη του και τα χαρακτηριστικα του ειναι αρκετα καλο,εχω δουλεψει και ακριβα και φθηνα σετακια ,επισης στα συν ειναι η τριετης τεχικη υποστηριξη ,η οποια ειναι απο τις καλυτερες ,το λεω με σιγουρια ,σεναν φιλο ετυχε καποιο προβλημα και του στειλαν καινουριο μεσα σε μια εβδομαδα χωρις πολλα μλα-μπλα....
ipal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γιατί παιδεύεστε όλοι με το set του Lidl και δεν αγοράζετε το logitech που πρότεινε κάποιος στην αρχή του θέματος??? Υ.Γ. Εγώ προσωπικά όσα logitech είχα' date=' είχαν απίστευτη αυτονομία...[/quote'] γι αυτα που λεει ο vasman. πολλοι εχουν lidl κοντα τους και τα 3 χρονια εγγυηση δεν ειναι λιγα... παντως εγω εχω ενα set MS και απο αυτονομια ειναι χαλια αλλα δουλευει ακομα (4 χρονια). οσο για το pad που ρώτησε καποιος, στο σουλουπι σαν τα Trust μου μοιαζει. τα 1024 levels ειναι σχετικα λιγα παντως.
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Έχω αγοράσει το πληκτρολόγιο πριν από 1 χρόνο περίπου και το χρησιμοποιώ και έχω αγοράσει πριν από 1-2 μήνες άλλο ένα για όποτε χρειαστεί. Το μόνο ενοχλητικό που του βρίσκω είναι το πάγωμα στον κέρσορα που κάνει μετά από κάποια λεπτά ακινησίας, προφανώς για λόγους οικονομίας. Χρειάζεται μετά να κουνήσεις τον κέρσορα για να "ξυπνήσει" πάλι. Επαναφέρω το θέμα αφενός για να επισημάνω την άμεση ανταπόκριση αφενός του Lidl αφετέρου της Targa στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σετ που είχα αγοράσει την 26.9.2011, αφετέρου για να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες της εγγύησης της Targa (προϊόντα Silvercrest). Όπως έχω αναφέρει στο θέμα αυτό, είχα ήδη, και χρησιμοποιώ ακόμη, ένα σετ SilverCrest keybord που αγόρασα το 2010 και την 26.9.2011 αγόρασα άλλο ένα για καβάτζα. Πριν από 2 μήνες παρουσίασε το πρώτο κάποιο πρόβλημα (που ευτυχώς αποκαταστάθηκε αφού διαπίστωσα ότι ήθελαν αντικατάσταση οι μπαταρίες) και έβγαλα από τη συσκευασία το δεύτερο. Όταν το συνέδεσα, διαπίστωσα ότι 2 πλήκτρα (α και φ) δεν ανταποκρινόντουσαν και πήρα αμέσως τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Targa στη Γερμανία (δωρεάν τηλεφώνημα από 00800). Ο κ. Τελίδης, που εξυπηρετεί τους ελληνόφωνους πελάτες, κατέγραψε το πρόβλημα και είπε ότι χρειάζεται να στείλω με φαξ ή mail αντίγραφο της απόδειξης αγοράς για να μου στείλουν νέο, χωρίς υποχρέωση να τους επιστρέψω αυτό που είχα αγοράσει. Έψαξα για την απόδειξη αλλά δεν τη βρήκα, παρά το γεγονός ότι κρατάω πάντα τις αποδείξεις που παίζουν ρόλο εγγύησης, όπως η συγκεκριμένη. Απευθύνθηκα σε μερικά μέλη του forum που είχαν αγοράσει αυτό το πληκτρολόγιο αλλά και εκείνοι δεν είχαν φυλάξει την απόδειξή τους. Απευθύνθηκα στο Lidl, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία αγοράς (ημερομηνία, μοντέλο και s/n, κατάστημα Lidl κλπ) του πληκτρολογίου και το Lidl μου έστειλε ταχυδρομικά βεβαίωση αγοράς. Έστειλα στην Targa (Γερμανία), με mail, το αντίγραφο της βεβαίωσης αγοράς και σε 15 μέρες παρέλαβα τη συσκευασία με το νέο σετ πληκτρολογίου. Φυσικά, η πρώτη ενέργεια ήταν να δοκιμάσω τα πλήκτρα και ειδικά τα α και φ, τα οποία λειτουργούν κανονικά. 2
arg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 απλά ουαου!!! υπάρχει τετοια εξυπηρέτηση στο Ελλάντα???
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αυτός ήταν, ακριβώς, ο λόγος που με ώθησε να ενημερώσω τους συμφορουμίτες.
arg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αυτός ήταν, ακριβώς, ο λόγος που με ώθησε να ενημερώσω τους συμφορουμίτες. καλά έκανες αδερφέ , να ξέρουμε τι μας γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα