makfil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καθως δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ασυρματα πληκτρολογια-ποντικια Ηθελα να ρωτησω σχετικα με την διαρκεια ζωης των απαραιτητων μπαταριων Ειναι ικανοποιητικη η καθε τοσο θα χρειαζονται αλλαγη Μιλαμε για σετακι των 20€ είτε lidl είτε logitech Το PC είναι ανοιχτο πολλες ωρες την ημερα καθε ημερα 8+ Όπως έχω γράψει παραπάνω, χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο αυτό 1 χρόνο και αγόρασα και δεύτερο πριν από λίγους μήνες για ρεζέρβα. Μπαταρίες δεν αλλάζω συχνά και πρέπει να πω ότι το ποντίκι και το πληκτρολόγιο χρησιμοποιούν από μία, ενώ το Microsoft που είχα πριν από δύο. Είναι κι' αυτό μια οικονομία.
idomeneas26 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν το αγορασετε, απλα μην το βαλετε κοντα στο ασυρματο router. Μειωνεται πολυ η εμβελεια του mouse και κανει συνεχεια διακοπες, τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα οταν μεταφερετε μεγαλα αρχεια στο τοπικο δικτυο μεσω wifi.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μόλις το δοκίμασα.. (Lidl) μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο.. όμορφο κ βολικό είναι το ``dpi δεν το βλέπω τόσο της λεπτομέρειας μπορεί να φταίει όμως και η επιφάνεια μου.. (γυαλιστερή) ΠΟΛΛΑ προγραμματιζόμενα κουμπάκια για όλες τις λειτουργίες που μπορείτε να φανταστείτε και τα 2 ( multimedia + ) Φέρτε κ το logitech να χτυπήσουμε ένα...... συγκριτικό !± Δουλεύει osX k Win.. δεν ξέρω για τον προγραμματισμό στο osx γιατί στο Cd δεν έχει τίποτα για osx.. Link > http://www.service.targa.de/faq.php?lang_id=1&baseid=385&artid=957&artdesc=SilverCrest%20STMS%2022%208%20A1%20KBSet&artpic=66439_STMS228A1.jpg&serial=&func3=2
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ηθελα να ρωτησω σχετικα με την διαρκεια ζωης των απαραιτητων μπαταριων Ειναι ικανοποιητικη η καθε τοσο θα χρειαζονται αλλαγη Καθε 1-2-3 μηνες mouse, καθε χρονο keyboard αλλάζεις κάθε 3 μήνες mouse ? Επειδη βλεπω σημερα +1 στο humor του Πετρου, κανω αυτη την παραθεση μηπως καποιος δεν καταλαβε τι ηταν οι 1-2-3 μηνες... Ηταν απαντηση στην ακριβως λιγα λεπτα πριν διατυπωμενη ερωτηση περι του ποσο κρατουν οι μπαταριες σε τετοια ασυρματα σετ και καθε ποτε χρειαζονται αλλαγη. Ενα του lidl εχω μαλιστα και εγω αν και οχι το ιδιο.
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εγώ στο logitech έχω βάλει 2 επαναφορτιζόμενες στο ποντίκι (κάθε 2-3 μήνες φόρτιση) και 2 duracell στο πληκτρολόγιο (κρατάνε εδώ και κάνα χρόνο!!!)
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Επειδη βλεπω σημερα +1 στο humor του Πετρου, κανω αυτη την παραθεση μηπως καποιος δεν καταλαβε τι ηταν οι 1-2-3 μηνες... Ηταν απαντηση στην ακριβως λιγα λεπτα πριν διατυπωμενη ερωτηση περι του ποσο κρατουν οι μπαταριες σε τετοια ασυρματα σετ και καθε ποτε χρειαζονται αλλαγη. Ενα του lidl εχω μαλιστα και εγω αν και οχι το ιδιο. και από πέρυσι προσπαθείς να δικαιολογηθείς φέτος? Ξεθάψαμε περυσινό topic Πλακίτσα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 και από πέρυσι προσπαθείς να δικαιολογηθείς φέτος? Ξεθάψαμε περυσινό topic Πλακίτσα! Τι να κανω φιλε Πετρακη, φετος ξυπνησε καποιος μετα απο υπνο ενος ετους +2 ημερων και με "τη τσιμπλα στο ματι" διαβασε, ουτε καταλαβε τι διαβασε και νομισε οτι αλλαζω ποντικι καθε 1-2-3 μηνες μολις διαβασε το ποστ σου. Καποιοι δεν διαβαζουν ενα τοπικ με τη σειρα, αλλα μια απαντηση μπαμ σκετη και φανταζονται διαφορα. Μεχρι και καθε ποτε βαζω στη διατροφη μου ποντικι και πληκτρολογιο θα μπορουσε καποιος να σκεφτει ισως... Ελπιζω τουλαχιστον αυτος που ρωτησε να διαβασε την απαντηση και να μην πηγε χαμενη...
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τι να κανω φιλε Πετρακη, φετος ξυπνησε καποιος μετα απο υπνο ενος ετους +2 ημερων και με "τη τσιμπλα στο ματι" διαβασε, ουτε καταλαβε τι διαβασε και νομισε οτι αλλαζω ποντικι καθε 1-2-3 μηνες μολις διαβασε το ποστ σου. Καποιοι δεν διαβαζουν ενα τοπικ με τη σειρα, αλλα μια απαντηση μπαμ σκετη και φανταζονται διαφορα. Μεχρι και καθε ποτε βαζω στη διατροφη μου ποντικι και πληκτρολογιο θα μπορουσε καποιος να σκεφτει ισως... Ελπιζω τουλαχιστον αυτος που ρωτησε να διαβασε την απαντηση και να μην πηγε χαμενη... και γω αυτό ελπίζω!! έστειλα κάποιον φίλο μου να το πάρει το ασύρματο από το λιντλ. το βράδυ θα σας πω λεπτομέρειες!
sigamhsoupw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Για κάποιον που δεν χρειάζεται τις έξτρα λειτουργίες του σετ (και η αλήθεια να λέγεται, είναι πολλές!) καλύτερα με τα ίδια χρήματα να βολευτεί με κάποιο logitech ή microsoft. Από άποψη ποιότητας είναι αρκετά κατώτερο από το οικονομικό desktop 800, κάτι που και φαίνεται, και κυρίως ακούγεται αρκετά... Πάντως για τις λειτουργίες του η τιμή του είναι όντως πολύ καλή.
panosss567 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Προσοχή προς όσους ψωνίζουν από LIDL Βγάλτε φωτοτυπία τις αποδείξεις γιατί ξεθωριάζουν μετά από λίγο καιρό.
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πάντως το ίδα το σετάκι, καλό φαίνεται με την πρώτη ματιά. για όποιον θέλει μια φθηνή λύση αξίζει.
skoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ τον topic starter πραγματικα ιδανικη λυση για εμενα...μοναδικο αρνητικο δεν εχει ενδειξεις για το αν ειναι ενεργοποιημενα τα κουμπια caps lock,num lock κτλ...
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που με εκνευρίζει σ' αυτό το πακέτο, που το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες, είναι ότι είτε στο ξεκίνημα είτε μετά από ακινησία λίγων λεπτών ο κέρσορας παγώνει και θέλει μερικά δεύτερα και κούνημα για να ξεκινήσει πάλι. Επίσης, κάνουν εκνευριστικό θόρυβο τα πλήκτρα.
techkid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Επίσης έχει και ένα Digitizer αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά και αν είναι καλό για τη τιμή του http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15163.htm τέτοια digitizers που γενικά μπορούμε να βρούμε; έχει το πλαίσιο; e-shop;
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω αγοράσει το πληκτρολόγιο πριν από 1 χρόνο περίπου και το χρησιμοποιώ και έχω αγοράσει πριν από 1-2 μήνες άλλο ένα για όποτε χρειαστεί. Το μόνο ενοχλητικό που του βρίσκω είναι το πάγωμα στον κέρσορα που κάνει μετά από κάποια λεπτά ακινησίας, προφανώς για λόγους οικονομίας. Χρειάζεται μετά να κουνήσεις τον κέρσορα για να "ξυπνήσει" πάλι. Όπως έχω γράψει παραπάνω, χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο αυτό 1 χρόνο και αγόρασα και δεύτερο πριν από λίγους μήνες για ρεζέρβα. Μπαταρίες δεν αλλάζω συχνά και πρέπει να πω ότι το ποντίκι και το πληκτρολόγιο χρησιμοποιούν από μία, ενώ το Microsoft που είχα πριν από δύο. Είναι κι' αυτό μια οικονομία. Αυτό που με εκνευρίζει σ' αυτό το πακέτο, που το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες, είναι ότι είτε στο ξεκίνημα είτε μετά από ακινησία λίγων λεπτών ο κέρσορας παγώνει και θέλει μερικά δεύτερα και κούνημα για να ξεκινήσει πάλι. Επίσης, κάνουν εκνευριστικό θόρυβο τα πλήκτρα. Τα εμπεδωσαμε ολοι πιστευω δεν χρειαζεται να μας πεις και τριτη φορα οτι: Σε εκνευριζει που παγωνει ο κερσορας οταν το αφηνεις σε ακινησια και πρεπει να το κουνας για να κουνηθει. Παροτι σε εκνευριζει εδω και πανω απο ενα χρονο, πριν 1 μηνα πηρες αλλο ενα για ρεζερβα, μην μεινεις και απο εκνευρισμο/ακινησια/παγωματα. Εντελως φιλικα στα λεω αυτα και οχι για να εκνευριστεις, αλλωστε εχεις το ποντικι σου γι αυτη τη δουλεια και δοξα το Θεο ("τω Θεω" σε δοτικη) θα το εχεις για καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα