giannispaok Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας! πηρα tableτ pc 7 '' αγνωστης καπως μαρκας,(δεν εχει σημασια τωρα αυτο) 2,3,3 android οκ συνδεθηκα με wi-fi στο σπιτι ,καποια στιγμη θα μπω στο android market κτλπ (εχω λογαριασμο λογω smartphone κινητο) το ερωτημα μου ειναι το εξης τωρα με αυτο το tablet πως μπορω να σωσω τα δεδομενα του τα αρχεια του που εχει ωστε αν κατι παει στραβα στο μελλον να τα εχω να τα επαναφερω....πχ μπορω να τα μεταφερω σε sd καρτα? δεν εχει καλωδιο για συνδεση με pc( ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΣ USB) sd καρτα θα του βαλω μια απ οφωτογραφικη μηχανη πιστευω να ταιριαζει.... μνημη δικια του αντε να εχει 386 MB ΕΛΕΥΘΕΡΑ..... ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. και κατι αλλο..... αν πατησω εργοστασιακες ρυθμισεις στο μελλον....θα ειναι το ιδιο αντις να κανω σωσιμο δεδομενων ή θα χαθουν σημαντικα αρχεια του tablet?
SisC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας! πηρα tableτ pc 7 '' αγνωστης καπως μαρκας,(δεν εχει σημασια τωρα αυτο) 2,3,3 android οκ συνδεθηκα με wi-fi στο σπιτι ,καποια στιγμη θα μπω στο android market κτλπ (εχω λογαριασμο λογω smartphone κινητο) το ερωτημα μου ειναι το εξης τωρα με αυτο το tablet πως μπορω να σωσω τα δεδομενα του τα αρχεια του που εχει ωστε αν κατι παει στραβα στο μελλον να τα εχω να τα επαναφερω....πχ μπορω να τα μεταφερω σε sd καρτα? δεν εχει καλωδιο για συνδεση με pc( ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΣ USB) sd καρτα θα του βαλω μια απ οφωτογραφικη μηχανη πιστευω να ταιριαζει.... μνημη δικια του αντε να εχει 386 MB ΕΛΕΥΘΕΡΑ..... ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. και κατι αλλο..... αν πατησω εργοστασιακες ρυθμισεις στο μελλον....θα ειναι το ιδιο αντις να κανω σωσιμο δεδομενων ή θα χαθουν σημαντικα αρχεια του tablet? Αν πατήσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα σου το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση με τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στην rom που φοράει. Οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εγκαταστάθηκε ξεχωριστά δεν θα επανέλθει μετά το factory reset. Με τις εφαρμογές Astro File Manager, Titanium backup και άλλες παρόμοιες μπορείς να σώσεις εγκατεστημένες εφαρμογές στην microsd ώστε να τις επανεγκαταστήσεις αργότερα. Η SD κάρτα που έχεις αν είναι compact flach(η μεγάλη σε μέγεθος) λογικά δεν θα ταιριάζει. Ακόμα δεν έχω συναντήσει tablet που να παίρνει CF card. Όλα παίρνουν microsd.
giannispaok Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 τελικα εχει 4 gb σε μορφη flash εσωτερικη μνημη απλα πρεπει να παρω μικρουλα micro sd για να μπορω να σωσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα