Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...Μόλις εντόπισα μία σφηκοφωλια μέσα στο ανεμηστηρακι του μπάνιου μου και ειμαι σε πολυκατοικία, έχω μεγάλο θέμα γιατί κάθε μέρα βρίσκω μέσα στο σπίτι 2 με 3... ξέρει κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ?? Είναι πολύ περίεργο το σημείο και νιώθω ότι δεν έχω επιλογές... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Marinakiii17 είπε

Καλησπέρα σας...Μόλις εντόπισα μία σφηκοφωλια μέσα στο ανεμηστηρακι του μπάνιου μου και ειμαι σε πολυκατοικία, έχω μεγάλο θέμα γιατί κάθε μέρα βρίσκω μέσα στο σπίτι 2 με 3... ξέρει κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ?? Είναι πολύ περίεργο το σημείο και νιώθω ότι δεν έχω επιλογές... 

Καλείς ένα απεντομωτή να κάνει δουλειά. Δεκάδες εταιρίες και ιδιώτες με site στο internet. Μην πας και αδειάσεις κανένα σπρέι στον ανεμιστήρα, θα πάνε οι σφήκες να βγουν σε άλλο διαμέρισμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ριχνεις το γενικο του σπιτιου και ριχνεις με ενα σπρει πετρελαιο πανω στον ανεμιστηρα.Οι σφηκες μενουν κοκκαλο ,αφηνεις λιγο να στεγνωσει το πετρελαιο και σηκωνεις το διακοπτη

• Thanks 1
Δημοσ.

Μεχρι 50 ευρω το πολυ θα βρεις εναν εξολοθρευτη που θα ριξει τα καταλληλα φαρμακα και θα εξετασει αν υπαρχουν κι αλλες εστιες εκει κοντα

Αν ψεκασεις μονος σου ρισκαρεις να δεις ενα σμηνος να σου επιτιθεται

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρε παιδιά στο εξοχικό βρίσκω συχνά επειδή το μέρος που είναι έχει αρκετές.

Για αυτό το σκοπό πάντα έχω ένα ισχυρό αεροζόλ.Μόλις εντοπίσω τη φωλιά πάω το βράδυ που όλες είναι μέσα  ένα πολύ καλό και συνεχές ψέκασμα και το πρωί δεν ζει ούτε μία.Ακόμη και τα αυγά τους σκάνε.Και το πετρέλαιο κάνει δουλειά αν τις ψεκάσεις αλλά μετά μυρίζει για καιρό ειδικά αν είναι κοντά στο σπίτι.Πετρέλαιο στις αποχετεύσεις για τις κατσαρίδες.

Μην το κάνετε μέρα γιατί καθόλου απίθανο να σας κάνουν επίθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...