Solar_Fields Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εδώ και 2-3 μήνες έχουμε εντοπίσει μια σφηκοφωλιά αρκετά μεγάλη έξω απτο παράθυρο μιας κρεβατοκάμαρας. Και επειδή υπάρχει πρόβλημα και μέσα στο σπίτι με σφήκες, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το σημείο είναι ανάμεσα σε σωλήνες και υδροροές, συνεπώς η λύση της ανάφλεξης δεν εξυπηρετεί. Αυτό που μέχρι στιγμής έκανα, έχοντας αποκομίσει αρκετά κεντριά πάνω μου, ειναι με ένα λοστό να καταστρέφω κομμάτια της φωλιάς σιγά σιγά και να φεύγω μακριά μέχρι να ηρεμήσουν και να συνεχίσω. Μιλάμε για σύννεφο σφηκών. Τώρα πλεον έχει μείνει το κομμάτι ανάμεσα στους σωλήνες και δεν βρίσκω τρόπο να τις εξοντώσω. Δεδομένου οτι δεν πρόκειται να πλησιάσω στη φωλιά (διότι πρέπει να βάλω ψηλή σκάλα, με οτι αυτό συνεπάγεται αν επιτεθούν) τι θα μπορούσα να κάνω? Εχω ακούσει διάφορες λύσεις τύπου να βάλω κοντά το ένα η το άλλο, που τις διώχνει, αλλά πριν κάνω οτιδήποτε ζητώ μια γνώμη διότι το εγχείρημα είναι αρκετά επικίνδυνο. Το πρόβλημα είναι οτι όσο τις αφήνω, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, συνεπώς πρέπει να καταστραφεί η φωλιά άμεσα.
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φίλη με παρόμοιο πρόβλημα, πήρε την πυροσβεστική. Δεν ξέρω αν είναι η αρμόδια υπηρεσία αλλά στην περίπτωσή της, τις ξεφορτώθηκαν.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πρωτα απο ολα μη κανεις βλακειες ! Παλι καλα που δεν επαθες τπτ που πειραξες τη φωλια.. αν ηταν μεγαλη δε θα θελες να ξερες τι θα παθαινες Καλυτερα φωναξε εναν ειδικό. Η αλλη λύση που δε ξερω αν θα δουλεψει ειναι απο την μικρη εμπειρεια μου με μελισια και δεν με ειχε τσιμπισει ποτε τιποτα. Παρε αυτο που εχουν οι μελισοκομοι και βγαζει καπνο. Βαζεις μεσα πευκοβελονες κτλ οτι βρεις τετοιο αρκει να κανει καπνο.. Ζαλιζονται και δε τσιμπάνε..αν εχεις εναν να ριχνει συνεχεια κανεις τη δουλεια σου.. Ισως και μια μασκα μελισοκομου με σιτα καπως βοηθα παρα πολύ μαζι με γαντια..
traganeus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν θα πάρεις ένα μπουκάλι απο αζαξ και θα βάλεις πετρέλαιο και θα πας και θα ψεκάσεις στην φωλιά. Οι σφήκες πεθαίνουν ακαριαία μόλις έρθουν σε επαφή με το πετρέλαιο. ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ και δοκιμασμένο πάρα πολλές φορές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ανάβεις πευκοβελόνες και ο καπνός τους τις μεθάει και μετά τις πιάνεις με την γυμνή χούφτα. Πως θα τους ρίξεις τον καπνό δεν ξέρω μιας και λες είναι περίεργο το σημείο... Ή απλώς φωνάζεις έναν ειδικό. Ή αν έχεις όρεξη καταφεύγεις σε ωραία πειράματα τύπου φλογοβόλο σε κοντάρι, εντομοκτόνο σε κοντάρι, μάνικα και τέτοια ωραία που όμως απέκλεισες
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Αν έχεις πρόσβαση, αυτό με το πετρέλαιο και ντυμένος σαν αστροναύτης. Αν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν ντου, ειδικό. Δεν είναι τόσο ακριβοί. Είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα στη Δανία, περίμενα σα το βλάκα να πεθάνουν απ' το κρύο αλλά τη 2η φορά που με τσίμπησαν στον ύπνο μου, δεν άντεξα.
firewalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πετρέλαιο και ξερό ψωμί. Ούτε τα φτερά δεν πεταρίζουν. Αγάλματα. Κάτι σχετικό. http://bayourenaissanceman.blogspot.com/2008/11/buzzing-barbeque.html
palawiaris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Είχα ένα τέτοιο προβληματάκι. Απλά έβαλα ένα κράνος για μηχανάκι,το μαραφέτι που σε προφυλάσει τον λαιμό από το κρύο για να μην υπάρχει γυμνό δέρμα,γάντια, 2 σπρέυ για σφήκες και ντου. Καμιά 50ριά πέσανε επι τόπου στο μπαλκόνι και για καμιά βδομάδα πέφτανε αρκετές. Δεν ξαναφάνηκαν.
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ριξε με το λαστιχο μεε πιεση απο μακρια.
dimpa16 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν μπορεις να σφραγισεις την τρυπα(με τσιμεντο)αφου πρωτα ντυθεις σαν αστακος? Αστες να πεθανουν ζωντανες...!!!χεχεχεχε
Narayan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Φώναξε αυτόν να τις διώξει. http://www.youtube.com/watch?v=jT3-cA1L8FU
dimpa16 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γίνεται να πεθάνουν πεθαμένες? Γινεται. Πρωτα γινονται ζομπι και μετα ξαναπεθενουν για δευτερη φορα...
traganeus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σκέψου να είχε καμια φωλιά με τέτοιες http://www.youtube.com/watch?v=yVTIn00p324
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα