Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε κολησει το wifi δεν εμπαινε στο δικτυο το κανα επανεκινηση και απο κει και μετα κολησεε.. Βγαζει boot failed και δπλα τι μαρκα του dvd recorder για πολυ λιγο και μετα μενει σε μαυρη οθονη ενώ αναβει το num lock και μετα δεν κανει τπτ μονο μαυρη οθονη. Αυτο το κανει οταν εχω σαν πρωτη επιλογη boot το dvd ενώ οταν βαλω τον σκληρο πρώτο δε βγαζει το μνμ και παει κατευθείαν στη μαυρη οθονη. με ctrl+alt+del κανει επανεκινηση.. Δοκιμασα να βαλω ενα cd των windows να δω αν το φωρτωνει και το φωρτωνει κανονικα. Τι μπορει να φταιει; Νομιζω κατι μπερδευτικε τωρα.. Ο σκληρος δε νομιζω να χαλασε ε?

Δημοσ.

απο το boot οrder ο σκληρος δισκος εμφανιζεται;

με λιγα λογια στο bios εμφανιζεται ο σκληρος σου δισκος;

αν οχι μαλλον παπαλα.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι το λειτουργικό (γιατί κόλλησε το wifi; Σκάλισες τίποτα; ), μπορεί να ειναι δίσκος, μπορεί να ειναι drivers κάρτας δικτύου. Πάντως δεν φταίει οτι ειναι toshiba laptop

1.  
  2. Δοκιμάζεις να μπεις σε safe mode. Αν μπει, τότε κάτι δεν πάει καλά με λειτουργικό/drivers
  3. Αν δεν μπει ουτε με safe mode, κατέβασε το Hiren's boot CD και με το hard disk sentinel δες την κατάσταση του δίσκου
  4. Μετά βλέπουμε

Δημοσ.

Οχι σε safe mode δε μπαινει...

Εμφανιζεται ο σκληρος στο bios κανονικα

Ακυρο αυτο που ειπα οτι φορτωνει το cd με τα windows. Οταν ξεκιναει το cd Και φορτωνει τα αρχεια που χρειαζεται μετα οταν παει να κανει starting windows πεταει μπλε οθονη λεει ξερω γω τα κλασσικα ελεγξτε για ιους επεγκαταστηστε προσφατους drivers του σκληρου...

θα κανω αυτο με το hirens cd

Το wifi δε ξερω γιατι κολησε... Στο ιντερνετ ημουνα.. Δεν εχει ανοιχτει το λαπτοπ απο κατω.. Τις τελευταιες 2-3 μερες εκανε κατι περιεργα το wifi αποσυνδεονταν μονο του και το πρωι που το ειχε η αδεερφη μου με λεγε οτι ηταν αργο

Δημοσ.

Λοιπον το λαπτοπ ανοιξε απο μονο του.. Εγω το μονο που εκανα ηταν memtest γιατι η εκδοση που ειχα του hirens δεν ειχε μεσα hd sentinel και οταν εβγαλα το cd για να γραψω την νεα εκδοση εκανε επανεκινηση το λαπτοπ μετα εβγαλε παλι το μνμ εκεινο (ισως επειδη ειχα το tray ανοιχτο του cd ) και μετα ανοιξε κανονικα. Ανοιξα το hd sentinel ΠΟυ εχω μεσα στο λαπτοπ και λεει health 76% και 26 bad sectors. Οπότε φταιει ο σκληρός; Και τώρα πως δουλεύει;

Δημοσ.

Update: Το λαπτοπ φαινεται να δουλευει καλα του κανα και restarts βγαζει εκεινο το μνμ πρωτα και μετα ξεκιναει ομως.

Το θεμα ειναι οτι το wifi σερνεται παρα πολυ ενώ με αλλο λαπτοπ ειναι καλα το wifi

Δημοσ.

Λοιπον το λαπτοπ ανοιξε απο μονο του.. Εγω το μονο που εκανα ηταν memtest γιατι η εκδοση που ειχα του hirens δεν ειχε μεσα hd sentinel και οταν εβγαλα το cd για να γραψω την νεα εκδοση εκανε επανεκινηση το λαπτοπ μετα εβγαλε παλι το μνμ εκεινο (ισως επειδη ειχα το tray ανοιχτο του cd ) και μετα ανοιξε κανονικα. Ανοιξα το hd sentinel ΠΟυ εχω μεσα στο λαπτοπ και λεει health 76% και 26 bad sectors. Οπότε φταιει ο σκληρός; Και τώρα πως δουλεύει;

Είσαι σε εγγύηση; Κατεβάζεις το αντίστοιχο προγραμμα για τον σκληρό και αν σου βγάλει FAILED, τον πας για αντικατασταση. Επισης κατεβάζεις καποιο linux live dvd και παίρνεις τα αρχεία σου πριν πεθάνει ο δίσκος.

Δημοσ.

Ναι εχει εγγυηση.. ΤΟ καλοκαιρι το ειχα παρει.. ΤΟ λαπτοπ τωρα δουλευει καλα, ανοιγει αφου βγαλει το μνμ που λεω πιο πανς.. Το hd sentinel λεει για 26 bad sectors. Ετρεξα ενα διαγνωστικο της wd και δεν εβγαλε καποια σφάλμα

Δημοσ.

Ναι εχει εγγυηση.. ΤΟ καλοκαιρι το ειχα παρει.. ΤΟ λαπτοπ τωρα δουλευει καλα, ανοιγει αφου βγαλει το μνμ που λεω πιο πανς.. Το hd sentinel λεει για 26 bad sectors. Ετρεξα ενα διαγνωστικο της wd και δεν εβγαλε καποια σφάλμα

Ο δίσκος ειναι Western Digital φαντάζομαι, σωστά;

Αν σου έβγαλε passed τοτε δεν μπορείς να το πας αντικατάσταση γιατί εχουν αντικατασταθεί τα bad sectors απο τα ρεζέρβα.

Στη θέση σου θα το παρακολουθουσα κάθε εβδομάδα και αμα εβλεπα αυξηση των sectors θα εκανα ελεγχο με το εργαλείο της WD.

Όσο για το πρόβλημα με την επανεκκίνηση και το αργό wifi. Επειδή δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι θέμα hardware, κατέβασε και χρησιμοποίησε μερικές φορές κάποιο linux live dvd (π.χ. mint). Αν εχεις τα ιδια προβλήματα και μεσα στο Linux τοτε ειναι θεμα hardware και θελει αλλο ψάξιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...