forgotten Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον μολις το παρω σκοπευω να το κανω tv box πηρα ηδη usb wifi ασυρματο πληκτρολογιο και φυσικα φλασακι για εφαρμογες με λιγη τυχη θα σας βγαλω φωτος με το ολο project ετοιμο και λειτουργικο
marios32 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα όπου να ναι θα αρχίσει να κυκλοφορεί. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος. Πήρα φλασάκι ασύρματο και ένα hdmi . Τα υπόλοιπα τα έχω
giannis2001 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κατάφερε κανείς να αγοράσει κανένα; Γίνεται χαμός στα 2 site που το πουλάνε.
forgotten Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εγω πηρα το model b και αυτο τυχαια παλευα καθοτι επεφτε το site καθε λιγο ,θα ενημερωσω με φωτος κλπ μολις ερθει.Απο οτι βλεπω εγινε sold out ps :to model b στοιχιζει γυρω στα 33 ευρω αν κανω την μετατροπη αλλα χαλαλι
cyberrobot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το περίμενα πως και πως και έγινε sold out στο δευτερόλεπτο .... Φορτίζω χρεωστική και την δεύτερη φορά δεν θα μου ξεφύγει !
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.pcworld.com/article/254651/adafruits_new_board_lets_you_hack_the_raspberry_pi_make_it_more_delicious.html
Centurion Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τι έγινε με το raspberry, παρέλαβε κανείς να μας πει ενυπώσεις;
cavdel Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τι έγινε με το raspberry, παρέλαβε κανείς να μας πει ενυπώσεις; Μόλις σήμερα παρέλαβα !! Εντυπώσεις μόλις αρχίζω λίγο να το δουλεύω....
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μόλις σήμερα παρέλαβα !! Εντυπώσεις μόλις αρχίζω λίγο να το δουλεύω.... ποσο καιρο εκανε να σου ερθει απο οταν το αγορασες? σημερα το αγορασα και εγω, και μου λεει: Standard Delivery (Despatch expected within 9 week(s))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα