arxaggelos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά θέλω να πάρω έναν φορτιστή αυτοκινήτου «σπαστό» (χώρια το βύσμα και το καλώδιο) με mini usb και θέλω κάτι ποιοτικό και συμμαζεμένο. Έχω.βάλει στο μάτι τον SE AN401 http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/an401?cc=gr&lc=el Θα έχει κανένα πρόβλημα το Galaxy S μου; Δεν θέλω νά κάνω καμιά ζημιά στο κινητό. Αρκεί να έχει μίνι usb ένας φορτιστής για να θεωρείται συμβατός; Αν υπάρχει και καμιά άλλη παρόμοια πρόταση ρίχτε την.
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 O φορτιστης του galaxy βγαζει 5v /700mA. Αυτός που κοιτάς 5V /1200mA Δεν ξέρω αν θα κάνει ζημιά στο κινητό αλλά εγώ θα πάρω αυτόν http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-CAD300UBEC-STD-micro-usb-blister-gnisios-fortistis-aytokinitou-car-charger-Samsung-I9000-i9001-Galaxy-S-plus-i8910.262359.html
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τα περισσότερα mah δεν κάνουν τίποτα κακό. Απλά φορτίζουν την μπαταρία πιο γρήγορα (το αντίστροφο αν είναι λιγότερα). Τα περισσότερα (η λιγότερα) βολτ είναι που κάνουν ζημιά. Επίσης, οι φορτιστες αυτοκίνητου είναι σχεδόν πάντα περισσότερα mah από εκείνους του σπιτιού καθώς α) στο αυτοκίνητο συνήθως μένει κάποιος λιγότερο, οπότε το κινητό πρέπει να φορτίσει γρηγορότερα ειδικά αν είναι πίτα και β) αν υπάρχει ανοιχτό κανα πρόγραμμα πλοήγησης, αν τα mah ήταν όπως εκείνα του φορτιστη σπιτιού, το πιθανότερο θα ήταν μετά από μπόλικη ώρα χρήσης η μπαταρία να έχει πέσει αντί να φορτίσει!
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία λοιπόν, οπότε αν δω ότι τα volt είναι ίδια (όπως λέει και ο teokos) θα τον πάρω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα