genious1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια θελω να κανω μια ερωτηση για σσδ. λογικα η ερωτηση ειναι πολυ απλη αλλα τελοσ παντον, λοιπον θελω να αγορασω εναν σσδ 60γβ και να βαλω μεσα τα windows ομοσ θελω οταν αποθικευω κατι στην επιφανια εργασιασ ασ πουμε να αποθικευεται στον 1τβ που εχω!!! πωσ μπορω να το κανω αυτο να γινεται αυτοματα χωρισ να το μεταφερω εγω καθε φορα ? ευχαριστω
georger_volos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ..έχεις δεν έχεις ssd την επιφάνεια εργασίας να μην την φορτώνεις με αρχεία γτ ο υπολογιστής θα σέρνεται.. >επί του θέματος, όταν βάλεις τον ssd φτιάχνεις μια συντόμευση του σκληρού(ή του φακέλου του σκληρού που θες να πηγαίνουν τα αρχεία) κ ότι θες δεξί κλικ πάνω του κ αντιγραφή.
alpo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) γεια σασ παιδια θελω να κανω μια ερωτηση για σσδ. λογικα η ερωτηση ειναι πολυ απλη αλλα τελοσ παντον, λοιπον θελω να αγορασω εναν σσδ 60γβ και να βαλω μεσα τα windows ομοσ θελω οταν αποθικευω κατι στην επιφανια εργασιασ ασ πουμε να αποθικευεται στον 1τβ που εχω!!! πωσ μπορω να το κανω αυτο να γινεται αυτοματα χωρισ να το μεταφερω εγω καθε φορα ? ευχαριστω Πολύ καλή ερώτηση και είναι κάτι που θα έπρεπε να το κάνουν όλοι όσοι έχουν SSD. Και όχι μόνο για την επιφάνεια εργασίας. Στο μενού έναρξης των Windows (αν έχεις Windows 7 πάντα...), έχει κάτω από το εικονίδιο του χρήστη ένα κουμπί-σύνδεσμο (με το όνομα του λογαριασμού σου). Πατάς το σύνδεσμο και σου ανοίγει ένα παράθυρο με τους φακέλους του χρήστη (Οι εικόνες μου, Η μουσική μου, Τα βίντεό μου, Τα έγγραφά μου....). Εεεε... εκεί έχει και ένα φάκελο που λέγεται "Επιφάνεια εργασίας". Σε αυτό το φάκελο, πατάς δεξί κλικ, "Ιδιότητες", επιλέγεις την καρτέλα "Θέση" και βλέπεις σε ποιο μέρος του υπολογιστή αποθηκεύονται τα αντικείμενα της επιφάνειας εργασίας. Πατάς το κουμπί "Μετακίνηση" και επιλέγεις έναν φάκελο που έχεις φτιάξει σε έναν άλλο σκληρό δίσκο. Καλό είναι να το κάνεις αυτό και για τα "Έγγραφά μου", "Η μουσική μου" "Οι εικόνες μου"... και ότι άλλο πιστεύεις ότι θα ήταν καλό να το μεταφέρεις σε άλλο δίσκο και να είναι μαζεμένα όλα μαζί σε ένα μέρος. Αυτή η διαδικασία είναι καλό να γίνεται και σαν ένα είδος ασφάλειας ώστε να είναι "ξεχωριστά" τα αρχεία σου από το λειτουργικό σου. Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από alpo
genious1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μηποσ υπαρχει κατι αλλο σαν το παραπανω που θα πρεπει να προσεξω κατα την εγκατασταση η μετα το σσδ γιατι ειμαι λιγο αρχαριοσ
bloodlessz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε και όλα τα βήματα που αναφέρει ο liopyr αν δεν τα έκανες: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
genious1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 για την ακριβια δεν τον ρχω αγορασει ακομα περιμενω τισ εκπτωσεισ αλλα προετιμαζομαι σκευτομαι να παρω τον OCZ Agility 3 60γβ διαθετω ωσ και 85 ευρω τι λετε?
PETERANOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχω έναν ssd crucial m4 64gb, μετράω τους φακέλους και δεσμεύουν χώρο γύρο στα 23GB χονδρικά, στο Ιδιότητες Τοπικός Δίσκος μου βγάζει δεσμευμένο χώρο 34GB γιατί?
outlaw star Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχω έναν ssd crucial m4 64gb, μετράω τους φακέλους και δεσμεύουν χώρο γύρο στα 23GB χονδρικά, στο Ιδιότητες Τοπικός Δίσκος μου βγάζει δεσμευμένο χώρο 34GB γιατί? το hibernation των windows που πιάνει 4 giga περιπου το έχεις κλεισει?
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα κρυφά αρχεία και κάδος απορριμάτων(αν και δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε ssd).
PETERANOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έκανα μια ανάλυση του δίσκου με το treesize και έχω αυτά τα αποτελέσματα. Εκτός από τον φάκελο windows και τους φακέλους με τα προγράμματα που είναι 24,1GB υπάρχει και ένα φάκελος με δυο αρχεία μέσα pagefile.sys 7,9GB και hiderfil.sys 5,9GB. Αυτά τα αρχεία από όσο ξέρω είναι τον windows και δεν σβήνονται, μπορώ να ελαττώσω τον χώρο που δεσμεύουν στον δίσκο τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα