Προς το περιεχόμενο

Αγορά Media Player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλει ενας φίλος μου να αγοράσει ενα καλο media player να παίζει οσο το δυνατόν περισσότερα ειδη αρχείων και αναλύσεις (720,1080p) και να υποστηρίζει πλήρως τους ελληνικούς υπότιτλους ειτε ειναι σε srt ενσωματομένοι κτλπ.

Εγώ του πρότεινα την λύση του turbo x που ειναι και σχετικά οικονομικό αλλα και και διαβάζοντας διάφορα reviews και γνώμες απο φίλους παίζει τα πάντα. Το θέμα ειναι οτι δεν εμπιστεύεται το turbox και δεν ειναι πολύ ζεστός και προτιμάει να δώσει λίγω περισσότερα χρήματα (γυρω στα 100 110 euro) και να πάρει κατι καλύτερο ποιοτικά και να έχει την υποστήριξη αρχείων και αναλύσεις του turbox.

Ακούω τι προτάσεις σας λοιπόν τι να του προτείνω , επίσης καλο θα ηταν να ειχε και δυνατότητα τοποθέτησης σκληρού δίσκου.

Δημοσ.

Playon!hd mini

Wdtv live

popbox v8

Και τα 3 αξιόλογα. Εγώ είχα σκοπό να αγοράσω το popbox v8, αλλά λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας σε μαγαζιά λιανικής αγόρασα το playon!hd mini. Πολύ καλό για τα λεφτά του. Το καθένα πάνω κάτω κοστίζει 125€.

Δημοσ.

Εμένα - χωρίς να έχω ψάξει τόσο πολύ, όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν - μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή αυτό:

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspx#&&fxU2nbF0E8Xg6vD3iaPbdLywl4B8cU13nQi2Hxob3XSaq9e16HukccNXWMjwdwf91924f2d8eEX8YT7YZ78M2zncJIVF++oJK4jEEgCX92BmhxpVai3oZB2BBS1WiwLtllNCVegX12uFCKRiilofsQXkoX53tMMHVz0O1gns9yPEmEezTBDjVbNb0yGlEHaRI4dpyrHpBF88g2jkI9w6XbgZfjRdDOKL5uyv4fV+ED7oU/Nnjs0ufwY5XqdDJJdI1bYUVCgYXb06rIJZhQQKur80FAw=

Από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ γκαντέμης, για να πέσεις σε αρχείο που δεν υποστηρίζει. Το γεγονός δε ότι είναι ελληνικής εταιρείας - από την οποία συμπτωματικά έχω άριστες εντυπώσεις από τα ηχεία της και από το after sales service - το θεωρώ ένα επιπλέον "συν".

(άσε που είναι και ...μηδενικών διαστάσεων! Ούτε μια τσέπη δε γεμίζει!)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και σε πρώτη φάση το popbox v8 μου φάνηκε πολύ καλο μάλλον θα κοιτάξω προς Playon!hd mini μεριά γιατι διάβασα και πολύ καλές κριτικές

Δημοσ.

Εμένα - χωρίς να έχω ψάξει τόσο πολύ, όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν - μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή αυτό:

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspx#&&fxU2nbF0E8Xg6vD3iaPbdLywl4B8cU13nQi2Hxob3XSaq9e16HukccNXWMjwdwf91924f2d8eEX8YT7YZ78M2zncJIVF++oJK4jEEgCX92BmhxpVai3oZB2BBS1WiwLtllNCVegX12uFCKRiilofsQXkoX53tMMHVz0O1gns9yPEmEezTBDjVbNb0yGlEHaRI4dpyrHpBF88g2jkI9w6XbgZfjRdDOKL5uyv4fV+ED7oU/Nnjs0ufwY5XqdDJJdI1bYUVCgYXb06rIJZhQQKur80FAw=

Από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ γκαντέμης, για να πέσεις σε αρχείο που δεν υποστηρίζει. Το γεγονός δε ότι είναι ελληνικής εταιρείας - από την οποία συμπτωματικά έχω άριστες εντυπώσεις από τα ηχεία της και από το after sales service - το θεωρώ ένα επιπλέον "συν".

(άσε που είναι και ...μηδενικών διαστάσεων! Ούτε μια τσέπη δε γεμίζει!)

Φίλε με σώζεις με αυτό...Ελπίζω να συνεργάζεται με το Logitech Harmony 6000...

Δημοσ.

Φίλε με σώζεις με αυτό...Ελπίζω να συνεργάζεται με το Logitech Harmony 6000...

Αν τελικά το επιλέξεις, γράψε τις εντυπώσεις σου αν θέλεις. Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ενδιαφέροντα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και για 'μένα, αλλά "ζωντανό" και σε λειτουργία δεν το έχω δει ακόμα.

Δημοσ.

Βασικά το σκέφτομαι λόγω χώρου...Στην μία τηλεόραση δεν χωράει τίποτα, είναι ντουλάπα κομμένη για να μπει η τηλεόραση, και στο eBay δεν βρήκα κάτι σε αυτό το μέγεθος.

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα, δυστυχώς όμως θα το συνδέσω την άλλη βδομάδα μιας και πρέπει να φύγω εκτός σήμερα και δεν έχω ούτε usb stick μιας και κάηκε πάνω στο format.

Την άλλη βδομάδα λοιπόν εντυπώσεις.

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα, δυστυχώς όμως θα το συνδέσω την άλλη βδομάδα μιας και πρέπει να φύγω εκτός σήμερα και δεν έχω ούτε usb stick μιας και κάηκε πάνω στο format.

Την άλλη βδομάδα λοιπόν εντυπώσεις.

Ποιό παρήγγειλες τελικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...