snakes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας και Χρόνια σας πολλά.. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω ένα σκληρό (αρκετά παλιό) που είναι ο Western Digital WD400 40 GB IDE Hard Drive.. Τον είχα παρατήσει για καμπόσο καιρό (αχρησιμοποίητο) και τώρα που προσπάθησα να τον χρησιμοποιήσω κάνει ένα φοβερό θόρυβο (μάλλον κρασαρίσματος) όμως μερικές φορές το pc μου τον αναγνωρίζει.... Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια ''μέθοδο'' να τον κάνω format μπας και φτιάξει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... !
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 low level format tool αν θες τρέξε το Hard Disk Sentinel να σου δώσει κάποιες πληροφορίες πρώτα,η πλήρη έκδοσή του έχει και αυτή low level format στο disk->test->reinitialize disk surface
washcloud Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 "Μερικές φορές τον αναγνωρίζει", σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι είτε στη τροφοδοσία (που αυτό μπορέι να σημαίνει διάφορα πράγματα), είτε στο καλώδιο δεδομένων που τον έχεις συνδέσει. Δοκίμασε και καλώδιο ν' αλλάξεις, αλλά και να τον συνδέσεις με άλλο βύσμα του τροφοδοτικού. Επίσης, ο θόρυβος, ΕΚΤΟΣ κι αν έχει "πολλές απαιτήσεις" από ρεύμα όταν παίρνει μπροστά, γενικά δεν έχει να κάνει με το ότι (όπως άφησες να εννοειθεί) "μερικές φορές δεν εμφανίζεται ο δίσκος". Βάλε πάντως και το HD Sentinel που είπε ο Ελφ, να δεις τί λέει για πάρτη του. (...να του κάνεις low-level format πάντως, κάπως άστοχο για τη φάση.)
snakes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασα αυτά που μου είπατε αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι...
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορεί να μην έγινε κάτι ... έστω ένα μήνυμα θα έβγαζε το όποιο πρόγραμμα. Τρέξε το sentinel και ανέβασε εδώ φωτό από την πρώτη καρτέλα και από την καρτέλα s.m.a.r.t. να δούμε τι γίνεται.
snakes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πηγαίνω στο s.m.a.r.t. αλλά δεν μου βγάζει τίποτα..
washcloud Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβασε παρ' ολ' αυτά ένα screenshot με την αρχική οθόνη του HD Sentinel (καρτέλα "overview"), που θα πάρεις αφού έχεις κλικάρει στα αριστερά του, τον WD40...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα