Προς το περιεχόμενο

μοτιβο ξεκλειδωματος σε joy 845

giorgakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας και χρονια σας πολλα..εχω το κινητο vodafone joy 845 το οποιο διαθετη για ασφαλεια ενα μοτιβο ξεκλειδωματος...και ειχα βαλει δυσκολο σχεδιασμο το οποιο δεν τον θυμαμε τωρα και δεν μπωρο να το ξεκλειδωσω ....μηπος υπαρχει καποιο προγραμα στον υπολογιστη να του κανω ενα hard reset η τι αλλο χρειαζετε να γιτωσω την vodafone και την 15ημερη αναμονη της? ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να με διαφωτισει καποιος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο galaxy s2 μου αν βάλω πάνω από 5 φορές λάθος pattern τώρα μου κλειδώνει για 30 δευτερόλεπτα και μου εμφανίζει ένα κουμπί για να βάλω τα στοιχεία του google λογαριασμού μου και να ξεκλειδώσει. Δεν είναι έτσι στο joy;

Και σε εμενα στο nexus ετσι ειναι..

Επισης,μηπως ειχε κανενα εγχειριδιο χρησης το κινιτο,οπου αναφερεται κατι σχετικο με αυτην την περιπτωση?

android.png

παιδια ευχαριστω για την απαντηση σας, αλλα οσες φορες και να μπει λαθος δεν εχει στην οθονη καποια αλλη επιλογη...το μονο που λεει ειναι σχεδιασατε λαθος μοτιβο περιμενετε 25 δευτερ.και ξαναπροσπατθιστε...και μου ερχετε να το σπασω τι να κανω :( καποια αλλη λυση ? με κανα προγραμα να γινει κατι σαν reset να επανελθει? υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...