Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν 10-15 μέρες αγορασα έναν WD εξωτερικό 1ΤB καμία 150 ευρω λόγω του γνωστού προβλήματος διαθεσιμότητας. Τον χρησιμοπουσα μέχρι προχθές όπου ξαφνικά βλέπω έχει πέσει το καλώδιο USB και έχει πάρει μαζι του και το βυσμα μέσα απο τον σκληρό και έχω να ρωτήσω 2 πράγματα

1) ΠΩΣ ΣΤΟΝ Π....Ο έγινε αυτο;; Γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι δεν τον άγγιξε κανεις

2) προφανώς είναι εκτός εγγύησης αλλα μπορω να πίεση για κάποια αντικατάσταση ;; Μου πούλησαν φόλα για 150 δλδ μην πανε ακλαυτα

Υ.Γ αν το κείμενο είναι χάλια ζητώ συγνώμη διότι το έγραψα απο κινητό .

Δημοσ.

Για αντικατάσταση είναι λίγο δύσκολο.

Ωστόσο κάποιος που ξέρει και έχει όρεξη μπορεί να τον φτιάξει (1-2 κολλήσεις είναι),αλλιώς στην χειρότερη αγοράζεις καινούριο κουτι και βάζεις εκει τον σκληρό...!

Δημοσ.

Αυτο με το κουτί που λες δεν έχω ιδέα πως γίνεται ...παλευευται;; Όσο για την επισκευή που λες στο πλαίσιο δεν παιζει να το κάνουν;;

Δημοσ.

Αυτο με το κουτί που λες δεν έχω ιδέα πως γίνεται ...παλευευται;; Όσο για την επισκευή που λες στο πλαίσιο δεν παιζει να το κάνουν;;

Ναι με το κουτί μια χαρά παλεύεται..!2 βύσματα είναι, 1 για τροφοδοσία και ένα για ρεύμα...!

Όσο για την επισκευή, καλύτερα να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό.

Πολλοί τεχνικοί σε μεγάλα καταστήματα δεν έχουν ιδέα τι είναι το καλάι..!

Δημοσ.

Μάλιστα , προς το παρόν έχω δώσει τον σκληρό στο πλαίσιο μου είπαν θα κάνουν ότι μπορουν. Όσον αφορά το κουτί υπάρχει κανένα guide η τίποτα άλλο να μου δώσεις έτσι για σημείο αναφοράς;;

Δημοσ.

Φίλε δεν είναι τίποτα, είναι πάρα πολύ εύκολο. Σκέψου απλά ότι ο "εξωτερικός" στην ουσία είναι κουτί με εσωτερικό σκληρό, το οποίο έχει μέσα 2 βύσματα. Ένα για τροφοδοσία που απ την μια μεριά είναι το κλασικό 4τραπινο και απ την άλλη καταλήγει στο βύσμα μετασχηματιστή και ένα για τα δεδομένα (λογικά SATA) το οποίο καταλήγει στην θύρα usb..

To δυσκολότερο κομμάτι στην όλη διαδικασία θα είναι να βγάλεις τον σκληρό απ το κουτί που είναι τώρα...

Δημοσ.

Ααα Οκ φίλε ευχαριστώ Πολύ... Σε περίπτωση που χρειαστεί θα τιν παλέψω τότε!! Thx man για τις γρήγορες απαντήσεις σου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...