Do0o Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια ενα παρομοιο στιλ παιχνιδιου εκτος χιτμαν και τζαμεσ μποντ γιατι τα εχω παιξει ξερετε ? ;ρ
mchls Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια ενα παρομοιο στιλ παιχνιδιου εκτος χιτμαν και τζαμεσ μποντ γιατι τα εχω παιξει ξερετε ? ;ρ Προσωπικα, δυστυχως δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο μου! ! ! Προταθηκαν Splinter Cell, Metal Gear Solid, Saboteur...Δοκιμασε τα...Δεν εχεις τιποτα να χασεις!
Do0o Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χμμ καλως ευχαριστω και παλι και αν βρεθει καποιος να ξερει ενα κομμ ειναι: )
Greygore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ένα παρόμοιο είναι και το Alpha Protocol, αν και το συγκεκριμένο περιέχει διαλόγους και RPG στοιχεία σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό απο τα Hitman/ Splinter Cell.
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παρόμοια με το Hitman θυμάμαι πως είναι και τα No one lives for ever 1/2. Μιλάμε για αρχές δεκαετίας 2000, δεν ξέρω αν σε χαλάνε τα ξεπερασμένα γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα