Do0o Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να βρω ενα παιχνιδι να κατεβασω ετσι να περναει λιγο η ωρα στις διακοπες οταν ειμαι μεσα αλλα θελω να ειναι με πρακτορος αποστολες undercover και τετοια πραγματα ή να κλεβεις διαφορα με τεχνολογια αν με καταλαβενεται πειτε κανενα : ) Ευχαριστωω!
filip123go Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Splinter cell, MGS είναι τα πρώτα που μου έρχονται. (Φαντάζομαι όταν λες να "κατεβάσεις" εννοείς να αγοράσεις νόμιμα από κάποιο δικτυακό κατάστημα...!)
Do0o Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Κατι πιο ενδιαφερον αυτα δν ειναι τοσοο οσο θελω ;ρ
filip123go Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δώσε μας ένα παράδειγμα από κάτι παρόμοιο, να σε κατευθύνουμε κατάλληλα.....
Do0o Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Χμμ υπαρχει ενα αλλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα θα σου δωσω απο ταινιες Εχουμε το Wanted που κανουν δολοφονιες χωρις να τους καταλαβαινουν αλλα εχω παιξει ολα τα hitman ;p επισης διαφορες ταινιες με κλοπες ξερεις πολυ ωραιες.Και τελος να εισαι πρακτορας μτστικος κανοντασ αποστολες. αυτα : )
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως κανένα Deus Ex; Υπάρχει και η σειρά Thief αλλά είναι σε μεσαιωνικό στυλ και δεν έχει πολύ σχέση με υψηλή τεχνολογία.
Do0o Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Οταν λεω τεχνολογια δν εννοω αυτο. Με την εννοια κλεψιες με τεχνολογια λειζερ και τετοια κολπα και τα αλλα ειναι οπως τα ειπα : )
gavros10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μπες στο steam, εχει προσφορες, κατι θα βρεις
mchls Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη μαντευοντας, μηπως μπορεις να μας πεις καποιο παιχνιδι παρομοιο με αυτο που ψαχνεις ; ; ; Ετσι θα ειναι ευκολοτερο να σου απαντησουμε...
Do0o Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παρομοιο ειναι το σπλιτερ σελλ και ενα που ειχα παιξει αλλα δν θυμαμαι επισης Χιτμαν αλλα το χιτμαν ειναι παλιο εγω θελω πιο καινουργιο. Φαντασου λιγο να εισαι πρακτορας με μια βαση ξερω γω CIA να σου δινουν αποστολες και τετοια ! Και κατι με κλεψιες τετοιο εχω παιξει ενα αλλα πιο δν θυμαμαι ;ρ Φαντασου τα εργα τοσα υπαρχουν :Ρ
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τόσο πολύ εξειδίκευση σε παιχνίδι δεν ξέρω αν υπάρχει. Πάντως ρίξε μια ματιά στο Deus Ex (το 1ο, το 3 δεν το έπαιξα) και στο System Shock 2 ή και το 1 αν μπορείς να παίξεις παιχνίδια σε dos. Υπάρχει και ένα indie game, το Hacker όπου είσαι... hacker και εισβάλεις σε υπολογιστές για να κλέψεις ότι χρειάζεσαι. Δεν έχει όμως δράση και όλο το παιχνίδι παίζεται σε μια οθόνη παγκόσμιου χάρτη.
Do0o Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια : ) και κατι ακομα εχετε δει το Killer Elite ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα