ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα site που φτιάχνω. Δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά το site θα βασίζεται σε συνεντεύξεις ανθρώπων για κάποια συγκεκριμένα θέματα.Στην συνέντευξη του καθενός θα υπάρχουν και 2-3 φωτογραφίες. Οι συνεντεύξεις θα γίνονται με 3 τρόπους Είτε θα λαμβάνουν χώρα στον χώρο του "πελάτη" Είτε θα λαμβάνω τα στοιχεία μέσω mail Είτε τηλεφωνικά Από τα 3 παραπάνω επικρατέστερο είναι το πρώτο. Οπότε θέλω να κατοχυρώσω τα στοιχεία που θα μου δίνουν οι ενδιαφερόμενοι νομικά (ως προς το να επιτρέπεται η αναδημοσίευση με την έγγραφη άδεια του εκδότη κλπ κλπ) Απο κει και πέρα. Επειδή σε πολλές περιπτώσεις θα γίνεται διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων χωρίς κέρδος θα ήθελα να κατοχυρωθώ ως προς αυτό.Δηλαδή ότι δεν θα ζητάω χρήματα για διαφήμιση. Το μόνο κέρδος της σελίδας θα είναι η διαφημίσεις μέσω google. Η συγκεκριμένη ιδέα του όλου εγχειρήματος παρουσιάζεται κατά καιρούς σε έντυπη μορφή αλλά δεν υπάρχει στο Internet. Πρέπει να κατοχυρώσω και την ιδέα σαν πατέντα ας πούμε? Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους
_tasos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εφόσον στις συνεντεύξεις που θα κάνεις θα φαίνεται ότι είσαι εσύ ο δημοσιογράφος άρα το υλικό είναι δικό σου και έχεις δικαίωμα να το δημοσιεύσεις. Φυσικά πρέπει να έχεις και τη σύμφωνη γνώμη του ατόμου που δίνει τη συνέντευξη αλλά αυτό είναι δεδομένο (αφού δέχεται να κάνει τη συνέντευξη). Όσο αφορά τις διαφημίσεις, μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να ενημερώνεις το άτομο που δίνει τη συνέντευξη ότι διατηρείς το δικαίωμα να βάλεις διαφημίσεις για δικό σου κέρδος. Το αν θα πρέπει να πατεντάρεις την ιδέα σου δεν νομίζω πως έχει νόημα (με βάση ότι μας έχεις πει). Υπάρχουν ήδη site τα οποία φιλοξενούν video με συνεντεύξεις και εικόνες. Υ.Γ. Φαίνεται ενδιαφέρον το επιχείρημα σου. Το να έχεις δικό σου περιεχόμενο είναι κάτι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον. Καλή τύχη!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Είχα ξεκινήσει να κάνω κάτι άλλο αλλά διαβάζοντας κάτι τις προάλλες αποφάσισα να το γυρίσω. Καλύτερα 10 άρθρα δικά μου παρά 100 αναδημοσιευμένα (μου το είχε αναφέρει και άλλος χρήστης τις προάλλες) Καλές γιορτές!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για να δεις φίλε Τάσο περί τίνος πρόκειται http://www.ulife.gr/index.php/our-purpose Σε ευχαριστώ και πάλι
dark_banishing Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μανώλη αυτό που γράφεις στο http://www.ulife.gr/index.php/template/incoming-funds Για να μπορέσει η σελίδα αυτή να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα , ένα κλικ από εσάς στις διαφημίσεις αυτές είναι αρκετό θα σε κάνει ban από το adsense και σου προτείνω να το σβήσεις. Διάβασε τους κανόνες του adsense ξανά.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ Το έσβησα. Δεν το ήξερα ότι δεν πρέπει και το θεώρησα αυτονόητο. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα